TACKSAM

Hallå på er. Så himla kul att några fortfarande kikar in här trots min raidotystnad haha, det gör mig glad. Men just nu när jag är på hemmaplan hinner jag inte riktigt uppdatera eftersom jag såklart hellre prioriterar att träffa alla mina vänner den här veckan, men snart så är jag tillbaka på riktigt, vi kör en liten mjukstart haha.

Försöker verkligen klämma in så mycket som möjligt under mina dagar här samtidigt som jag vill kunna ta det lugnt och bara njuta av ledighet. Men känner mig så himla lycklig när jag får vara hemma en hel vecka och träffa alla som jag saknar i Västervik, fyller på med massa positiv energi här vilket känns så himla bra. Men är lika tacksam för att jag kan vara på hemmaplan men faktiskt längta tillbaka till mitt andra hem och livet i Västervik, är tacksam för att jag trivs så bra på båda ställena och fram för allt alla jag har runt omkring mig. Tacksam <3

Nu kommer mamma snart hem från jobbet och då ska jag överraska henne med lite blommor och tårta eftersom hon fyller år nästa vecka när jag inte är hemma, en liten tidig födelsedag. Puss!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229