IKEA

Godmorgon! Jag och Kim startade dagen med en kort morgonpromenad innan han skulle fara iväg och spela golf och jag börjar jobba kl 12, endast fyra timmar idag vilket alltid går så himla fort. Det är även mina sista timmar på Intersport eftersom jag börjar på Telia imorgon vilket kommer bli roligt men kommer vara helt slut efter 5 veckors utbildningskurs, haha..

I fredags for som sagt jag och Ebba till Ikea en sväng och handlade lite nödvändiga saker som båda behövde och sen for vi även en sväng över gränsen till en shoppinggalleria innan vi for hem igen. Mer än så hände inte på fredagen, på kvällen for vi och sov i stugan.

Igår hände det inte så mycket alls. Jag jobbade i 6 timmar, efter det for vi och handlade lite mat och grillade sen hamburgare här hemma. Hela kvällen låg vi framför tv:en och matade igenom några avsnitt One tree hill, tur att båda älskar den serien så vi kan se hur mycket som helst haha.

Idag ska jag som sagt snart fara och jobba och när jag slutar måste jag fort hem och städa lite fint här hemma till mamma och pappa kommer hem senare ikväll. Ska hämta dom från flygplatsen kring halv 6 och sen ska vi fara och hämta vår nya soffa, vi börjar snart ha allt som vi behöver tills vi flyttar in vilket är skönt. Dock kommer vi ändå behöva fara på Ikea när vi väl flyttat in och köpa det allra sista, men jag tycker bara det är roligt så.

Nu ska jag börja göra mig klar och sen börja röra mig mot jobbet. Puss.

  • Nära Gammelstad

Gillar

Kommentarer

AstridSofia
AstridSofia,
Vilka mysiga dagar!
nouw.com/astridsofia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229