Allmänt

Godmorgon. Unnade mig en liten sovmorgon idag och det behövdes verkligen för har känt mig så himla trött den här veckan. Man blir seg av att inte göra så mycket om dagarna haha, lyxproblem. Den här veckan har jag mest gått runt och fixat fram och tillbaka och städat lägenheten och även hunnit med några vändor på gymmet. Men jag ska vara ärlig och erkänna att jag längtar tills jag börjar jobba nu på måndag, att få riktiga rutiner om dagarna.

Igår åt jag en sista lunch med mamma & pappa innan jag kramade dom hejdå innan dom började åka hemåt igen efter någon vecka här nere med oss. Dom har redan planerat in en helg hit om drygt en månad så kändes inte jättejobbigt att vinka av dom + att Kims föräldrar kommer hit på söndag så vi nytt sällskap här.

Lite senare tog vi med oss Lykke till ett äventyrsbad som finns precis bredvid oss här och badade i någon timme och sen köpte vi med oss maxmat hem. Jättemysigt, och älskar verkligen att umgås med henne. Min lilla kompis <3

Nu väntar jag på att Kim ska komma hem från träningen och jag ska försöka övertala honom att åka iväg till Linköping över dagen och strosa runt på stan lite och sen kanske äta middag på någon mysig restaurang. Puss.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229