En tuffare vecka

Allmänt

Hej på er!! Och godmorgon till er som tog lika lång sovmorgon som oss haha.. Kim kom hem från bortamatch sent inatt och jag var som vanligt helt slut efter en jobbvecka så båda vi behövde sova ut idag. Den här veckan i allmänt har inte varit en av dom bättre, har varit extremt trött hela tiden och inte riktigt haft energi eller ork till att göra någonting alls egentligen..

Innan jag åkte hem förra veckan hade jag precis hittat min "livsstil" här borta och jag trivdes verkligen här. Var sen hemma i några dagar och när man sen kom tillbaka hit efter det kändes det lite som att man var tillbaka på ruta ett igen. Man saknar även alla där hemma lite extra mycket nu när man kom tillbaka hit. Men det blir nog bra, tror bara det behövs några dagar att komma in i det igen.

Idag steg vi iallafall upp vid 12 och gjorde amerikanska plättar till frukost, en riktig lördagsfrukost. Ska alldeles strax göra mig iordning och sen ska vi åka ner på stan en sväng och leta det sista till våra utklädnader till halloweenfesten ikväll, sååå kul. Killarna har inte haft en hemmamatch på typ 3 veckor och nästan alla tjejer (inklusive jag) har passat på att åka hem då så vi har inte träffats på ett tag förrän igår när vi såg matchen ihop och pyntade fint till ikväll. Pusspuss <3

  • Allmänt
  • Nära Västra Ekdalsgatan , Västervik

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229