En lugn tisdag - träning och fika

Allmänt

Hej hörrni!! Har haft en väldigt lugn dag idag vilket ändå varit så skönt, njuter av sista ledigheten. Somnade om en timme på morgonen efter att Kim åkt iväg till träningen men lyckades ta mig upp sen trots att jag kände mig otroligt trött, men hatar att sova bort halva morgonen så tvingade upp mig själv. Gjorde frukost och åkte sen iväg till gymmet en sväng och svettades lite, så skönt att äntligen komma igång med träningen. Igen haha..

Efter jag kommit hem från gymmet hoppade jag in i duschen, såg lite youtube och sen åkte jag och Kim in till stan för att kika runt lite bara. Var inte ute efter något speciellt och behöver verkligen ingenting just nu så gick mest bara runt och ögonshoppade och fick lite inspiration av allt fint i butikerna och speciellt min favoritbutik här - Ogräs. Haha, namnet är sådär men alltså önskar hela deras affär var min walk in closet. älskar älskar.

Vi tog sen en fika på Kafé Kannan innan vi åkte och hämtade vårt nya vardagsrumsbord, vi har ju haft ett litet brickbord som provisoriskt soffbord under typ hela förra året (haha) så nu äntligen fick vi ett ordentligt bord och jag är supernöjd med det! Nu har vi intagit soffläge här hemma och jag håller på att plöja igenom hela Lisa Ankarmans youtubekanal, så himla härlig energi hon har. Tips tips, om ni mot förmodan missat henne haha. Vi ska snart börja laga middag och sen blir det bara en lugn kväll här hemma. Puss.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229