Okej hörrni, hej. Senast jag kikade in här var för någon vecka sen när vi varit iväg till Linköping en sväng och sen dess känns det som att tiden bara flugit förbi, alltså helt ärligt.

Måndagen efter vår lilla roadtrip var det lugna livet över och jag började jobba här nere igen, var jättekul att träffa alla efter sommaren men min kropp och hjärna var fortfarande inställd på semesterlivet så den första veckan var lite kämpig måste jag erkänna. Men nu har jag börjat komma in i rutinerna här nere med jobb, träning, matcher, fix hit och dit och allt vad det är men dagarna har verkligen gått i ett. Ikväll skulle Kim iväg och göra någonting med laget så jag har en ensam kväll här i lägenheten och efter den här veckan är det verkligen exakt det jag behöver. Tända lite ljus, sätta mig i soffan med datorn i knäet och andas ut. haha.

I tisdags hade jag min längsta dag på jobbet och var hemma strax efter fem, sommaren har ju absolut kommit tillbaka hit så vi åkte iväg till golfbanan en sväng i kvällsvärmen och slog lite bollar. Måste vara lite kaxig och säga att jag var förvånansvärt bra haha, överraskade mig själv lite.

Och igår var det hemmamatch för killarna så efter en powernap efter jobbet slängde jag på en stickad tröja och traskade iväg till ishallen. Höll på att smälta bort i värmen på vägen dit så det var skönt att komma in i en betydligt kallare ishall, rejäla kontraster haha.

Nu till helgen ska jag åka upp till Stockholm för en 24-timmar vistelse för SUMMERBURST (!!) vilket jag är så himla taggad på och mest taggad är jag faktiskt för att få träffa mina två små bästisar som jag inte sett sen jag flyttat hit. Vi alla tre bor på tre olika ställen i landet så vi möts upp för lite partaj, shopping, mysiga luncher och bara prata ikapp om allt som hänt i våra liv. Ser fram emot det sååå himla mycket <3 puss.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229