En helg med min bästis

Allmänt

Hej på er!! Nu var det ett tag sen, igen.. Har nog insett att det är ingen idé att lova bättre uppdatering utan det får bli som et blir helt enkelt. Men sen vi hörde sist har dagarna bara rullat på som vanligt med jobb osv, men höjdpunkten på dom hör två veckorna är absolut förra helgen då jag satt mig i bilen och åkte och hälsa på min bästis i Malmö där hon bor nu för tiden. Så himla kul.

Vi tog det mest lugnt helt helgen vilket var exakt vad jag ville, att bara umgås som vi brukar göra hemma i Luleå, prata ikapp och allt som hänt sen vi sågs sist vilket var alldeles för länge sen, tufft att ha långdistans med sin bästis. Hon visade mig även runt lite i regniga Malmö, vi gick en sväng på stan och tog luncher ute på stan och mysiga middagar hemma hos henne. Så bra helg.

Finaste <3

Det har redan hunnit gå en vecka sen dess och det är helg igen, blir lika chockad varje gång över hur fort veckorna går och vi är snart inne i December, känns orimligt helt ärligt. Idag är det lördag och jag tog faktiskt helg redan igår lite oplanerat eftersom att jag åkte på magsjukan som sprider sig som en löpeld på jobbet. Helt sjukt. Började må riktigt dåligt efter jobbet på torsdag och mer detaljer än så ska vi inte gå in på haha. Som tur var gick det över rätt snabbt och redan igår började jag känna mig på bättringsvägen och nu känner jag mig helt återställd. Tack och lov för det. Magsjuka är verkligen inte att skoja bort.

Kim var ledig från träning idag så vi åt frukost tillsammans imorse vilket inte har hänt på evigheter, sen for han och tränade och jag städade bort lite här hemma. Om ett litet tag ska vi nog åka iväg till Oskarshamn och umgås med Kims syster ikväll. Puss.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229