15 augusti

Hallå!! Det var ett tag sen, igen haha. Har precis kommit hem från stan, satt i någon timme på Friends med Ebba och Nicoline och fick sen skjuts hem. Sen sist har det inte hänt så mycket, var ut i fredags och på lördagen var jag bakis (skoja), åt lunch med Kim och hans syster och for sen till min brorsa och hans tjej eftersom hon fyllde år, fikade och sa hejdå innan dom for utomlands, inte alls avundsjuk.

Annars i veckan har jag inte gjort så mycket än att jobbat, jag och Kim var redo att gå och sova runt klockan 9 igår men Amanda och Joel drog oss upp till dom för lite kladdkaka och mys så somnade ändå inte speciellt tidigt, men det var de värt. Behöver verkligen en typ 12timmars natt med sömn, är så himla trött om dagarna efter utbildningen + att jag sover lite varje natt. Är helt förstörd när klockan ringer vid 06, måste ta typ 3 koppar kaffe på jobbet för att inte somna bakom datorn haha.

Väntar på att Kim ska komma hem från hans match i Boden och vi lär nog somna direkt han kommer hem. Det är föresten bara 17 dagar tills vi flyttar, sjukt!!!! Men vi hörs, puss.

  • Nära Gammelstad

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229