Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Harper.

Har du bra självförtroende?

Jag vet inte om man kan kalla det bra. Men det har definitivt ökat en hel del på senaste tiden.

Nämn tre saker på din att-göra-lista.

1. Ta reda på mina arbetstider på sommarjobbet.

2. Laga min mobil.

3. Skriva/påbörja tidsinställda inlägg.

Beskriv ditt drömutseende.

Kroppsmässigt vill jag ha en större rumpa och en mer definierad mage. Överlag en mer tonad kropp. Men jag vill också utstråla glädje och självförtroende. Ha glimten i ögat som man säger.

Är du nöjd med din profilbild på Facebook?

Ja det skulle jag nog kunna säga att jag är. Den är dock rätt gammal, så kanske dags att uppdatera?

Vad väljer du, godis eller chips?

Med min enorma sweet tooth blir svaret lätt godis alla dagar i veckan.

Din absolut sämsta egenskap?

Isolerar mig, stänger ute andra.

Din bästa egenskap?

Lite svår fråga att svara på om jag ska vara ärlig. ehm.. Att jag är förstående?

Hade du kunnat ha distansförhållande?

Jag har aldrig haft ett distansförhållande, men det hade jag nog kunnat. Tror dock att det krävs ansträngning från bådas håll för att de ska funka. Inget man gör halvdant, för då lär det förmodligen inte funka.

Hur lång är du?

Om kring 170+.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är lite svår med vad jag ska skriva om.. Men tror snart att "bloggflowet" kommer igen haha!

Startade dagen sent. Igen.. Jag har de senaste dagarna inte kunnat somna förens runt 03.00 och sedan vaknar jag 8.00 av mig själv och somnar sedan om vid 9.00. Därefter är det mamma som får komma in och agera väckarklocka.

Drog direkt till gymmet och där fick ben och röv sig en omgång. Älskar att gymma på morgonen. Ett bra pass gör dagen bättre. Just nu är jag i ett riktigt gym mode och det är riktigt gött faktiskt. De senaste passen har varit grymma med härlig kontakt och ökade vikter.

I eftermiddags hjälptes hela familjen åt att göra iordning i trädgården. Efter många timmars "slit" förtjänade vi pizza och myskväll i soffan. Dock sitter jag nu själv i sängen med datorn och skriver samtidigt som jag lyssnar på musik.

Jag har inte så mycket mer att säga, så avslutar inlägget här med ett godnatt!

(bild från Barcelona)

Likes

Comments

Lite sent inlägg.. Men som man säger, bättre sent än aldrig.

Har inget viktigt eller speciellt att skriva om, men en uppdatering om dagen tänkte jag bjuda på.

Min dag har inte varit särkilt intressant eller rolig så detta inlägg kanske inte är det roligaste att läsa. Började dagen med att sova igenom mitt alarm, vaknade 1h senare än vad jag tänkt.. Bra jobbat Klara som tänkte börja med rutiner inför sommarjobbet nästa vecka...

Åt frukost och åkte en runda med mamma och länge skräp. Kollade även upp hur jag skulle köra för att komma till jobbet. Därefter drog jag till gymmet och fick till en riktig svettfest tillsammans med grym kontakt med benen. Hade lite svårt att lämna gymmet då benen kändes som spagetti ungefär. Underbart när man får till sånna pass!

Matpåfyllning efter gymmet samt en dusch. Ut i solen en stund innan jag och pappa drog in en snabbis till stan för att införskaffa lite prylar till garaget. Jag och pappa ska röja upp och städa iordning i garaget för att sedan göra ett mini hemma gym. Ett projekt som jag verkligen längtar tills det är färdigt.

Innan kvällsmaten spelade pappa och jag lite fotboll med vår nyinskaffade boll. Vi skulle behöva sätta upp stängsel lite här och var, för när jag sköt flög bollen allt annat än rakt..

Nu sitter jag med datorn i knät och funderar på vad jag ska göra efter att jag publicerat detta. Kanske skriva något tidsinställt inlägg? Sova? Kolla yt?

Har ingen bild från dagen. Så en bild på nachos från Barcelona får duga.

Likes

Comments

Dagens humör- Pigg men samtidigt trött.

Dagens mående- Ordentlig träningsvärk i benen från igår.

Dagens borde- Byta & tvätta mina lakan.

Dagens frisyr- Slarvig toffs.

Dagens smink- Inget.

Dagens klädsel- Gymshark tights & en gammal T-shirt från gina.

Dagens planer- Träna & gör iordning i garaget.

Dagens vill ha- Ett par nya träningsbyxor.

Dagens tråkigaste- Tvätta...

Likes

Comments

Okej, vart ska jag börja?

I mitt senaste inlägg var skolan inte slut och jag hade heller inte lämnat in alla uppgifter. Nu är skolan slut för länge sen och gymnasiestart närmar sig. Vad kan jag säga om de? Skönt att 9:an är slut och nu ser jag fram emot gymnasiet.

Sommarlov.. "vi ska göra så mycket"... nej, de har inte blivit så precis. Mestadels har vi bara träffats och chillat.

v.29 drog familjen på semester. En vecka, två länder. Amsterdam och Barcelona. Amsterdam har vi vart i några gånger innan och vi är förälskade i staden. Barcelona var nått helt nytt för oss alla. Riktigt varmt och jag kan inte säga om staden var fin eller ful. Den var både och.

Nu är vi framme i nutid, 4 veckor kvar till skolstart och 1 vecka kvar tills sommarjobb. Denna veckan ska vi "göra så mycket".

Och btw, jag statar upp bloggen! (igen..)

Likes

Comments

Många inlägg nu om mig och mitt pluggande samt att skolan snart är över... hehehe

Nu mina vänner är det verkligen inte långt kvar tills jag står uppklädd och redo för att ta farväl av grundskolan. Tiden kommer bara rusa iväg, vilket jag tycker är grymt skönt!

Idag har varit ännu en hyfsat produktiv dag. SO presentationen tills imorgon är klar, bara några finjusteringar och sedan är jag redo för att framföra den. Ska påbörja en ihopskrivning med fördjupning av presentationen som ska lämnas in på söndag. Därefter förbereda och göra klart en kalkyl samt presentation till Fysiken/Matten tills nästa vecka. Skolmotivationen är under 0 just nu och ni förstår inte hur mycket jag längtar tills allt detta är över! Bara att hänga i..

Jag hatar verkligen att jag sätter så mycket press och krav på mig själv gällande skolan (och allt annat). Det ät så jäkla onödigt att stressa upp över detta nu när det snart är över. Det är nu jag kan börja slappna och bara "glida" med. Min största oro är att jag inte kommer komma in på gymnasiet, men inrest inne vet jag egentligen att jag kommer komma in.

Likes

Comments

Blir ett tröttsamt "Hej" idag. Bloggen ekade tomt igår pga träning, ridning samt plugg. Trotts att bloggen inte hann bli uppdaterad kändes det som jag fick till en produktiv dag, vilket jag delvis fått till idag också. Skolan går mot sitt slut och det är inget man missat, de sista uppgifterna lämnas in och snart får vi springa ut. LÄNGTAR!

Denna veckan har jag tre arbeten att lämna in, så kvällarna kommer inte gå åt till bloggen tyvärr.. Jag vill verkligen göra färdigt uppgifterna och få det överstökat så att jag bara kan ägna mig åt precis ingenting annat än just det jag vill. Jag har inte så mycket mer att säga än att inläggen och uppdateringen inte kommer var top notch under ett litet tag fram över.

Ha en fortsatt bra kväll!

Likes

Comments

Godkväll!

Idag hade jag mina nya byxor samt min nya skjorta och kände mig faktiskt både fin och stylish. Iallafall tills jag lämnade gymmet i eftermiddags, svettig och med höga strumpor i ett par slip ons... Inte riktigt samma känsla kan jag meddela.

Det intressantaste skolan bjöd på idag var ett besök hos ungdomsmottagningen. I 1,5 h satt hela klassen samlad i ett rum och fick en hej dundrandes genomgång av både det ena och det andra. Ja, det var vad jag hade att berätta om min dag.

13 dagar kvar i skolan tills lov. Det är det ända som konstant snurrar runt i mitt huvud. På dessa 13 dagar ska jag ha en presentation, lämna in 2 uppgifter och göra 2 läxor. Sedan är jag officiellt DONE med skolan.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Egentligen vet jag inte om jag vågar berätta vad vi kusiner hittade på idag.. Men jag bjuder på två bilder och lovar att avslöja vad vi gjorde någon annan dag.

Inga biler jag är nöjd med, men ville visa er något iallafall...

Inlägget innehåller annonslänkar. Klicka på antingen tröja eller byxor om de verkar intressanta!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Inlägget innehåller annonslänkar.

Nu när jag desperat är på jakt efter en avslutningsklänning, istället för ett sommarjobb, hittade jag en massa annat snyggt som jag gärna hade haft hemma i garderoben.

Likes

Comments