Igår åkte vi in till Visby, vilket för oss tar typ en halvtimme. Jag hade inga förväntningar alls nästan, då jag bara varit där när jag var 2 år, men wow vilken stad! Älskar de små gatorna, alla pastellfärger på hus och dörrar & alla rosor! Vi var där i 2 timmar och bara gick & gick.
Sååå mysigt! Älskar Visby!

ROSOR, ROSOR, ROSOR

Pink wall

DÖRRAR, DÖRRAR, DÖRRAR

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Resan dit


Tofta


Nöjd Milton


Kvällspromenix

Jag & familjen trivs bra här! Vi har väldig tur med vädret och vårt hus ligger så man ser havet från 100 meter. Så skönt att äntligen vila, påriktigt!

Likes

Comments


MIDSOMMAR PÅ MELINAS Ö, 23-06-17


FOTOMYS PÅ ÅKER, 24-06-17


SLEEPOVER & HOTELLFRUKOST MED NELLIE, 27-06-17


BARNVAKT ÅT LILLA V, 28-06-17


KVÄLLSPICKNICK VID ROSENKÄLLASJÖN MED S & M, 28-06-17


2 veckor av sommarlovet har gått och de har spenderats hemma i Linköping.

Imorgon åker jag till Gotland med familjen i en vecka, jag har aldrig varit där sen jag var bebis, så det är ju lite av ett måste.

Två dagar efter jag kommer hem från Gotland åker jag igen för att spendera nästan 2 veckor i min HOMEtown Malmö, ser fram emot det väldigt mycket!

Efter Skåne åker jag nästan direkt iväg igen, till Tyskland i en vecka på ett läger/konferens som heter Teenstreet. Har aldrig varit där tidigare så det ska bli jättekul.

Sen är jag hemma i ungefär en vecka, kanske får besök från Skåne, innan jag åker på en kristen festival/konferens som heter Frizon!

Sen är det bara en vecka kvar innan skolan börjar och då kanske jag får besök av skåningar eller bara vilar upp mig inför gymnasiestarten!

Likes

Comments

Då har jag precis som alla andra startat blogg!

Jag hade blogg jag var liten, typ 7 år, då jag tyckte om att skriva och tyckte det var coolare att göra det på internet än i en dagbok. Idag är inte skriva mitt största intresse direkt, men jag älskar både att ta och redigera bilder; kan sitta flera timmar framför VSCO.

Eftersom väldigt många av mina vänner har blogg, har jag alltid varit fast besluten om att aldrig skaffa en jag med? Samtidigt blir jag alltid lika sugen på att blogga själv när jag läser bloggar och ser mina vänner ta och redigera bilder till sina.

Boom, nu har jag blogg.

Likes

Comments