Tåget var en halvtimma sent så vi kom iväg något senare

Efter tågresan fick vi byta i Södertälje till buss så klockan hann bli mycket innan vi väl kom fram..

Så vi gick direkt in till sally voltaire för en vinlunch, laxen var supergod!

..för att inte tala om den gröna linshummusen som var magisk!

Klockan sprang iväg och vi fick skynda oss mot Loreal akademin för mingel innan en föreläsning av Johan Hellström, vilken männsika! Så inspirerande, hans timma bara flög förbi och wow vilken energi!

Efter middagen och påfyllning i glasen var det dags för visning med Dejan Cekanivic och Peter Hägelstam

De hade en otroligt underhållande visning och förutom dessa fantastiska kreationer bjöd de verkligen på sig själva under hela kvällen!

Med oss hem fick vi Kérastases serie "Aura Botanica" som släpptes tidigare i år, som innehåller hela 98% naturliga ingridienser. Ska bli spännande att testa denna i mitt hår då jag tidigare bara använt den på kunder!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!
Det senaste har vart riktiga håll i hatten-veckor med fullspäckade dagar.. Framtidsplanerna håller på att spikas men en sneak peak är "hår".. Tror på så spännande veckor framöver!
Nu idag så står Stockholm på schemat. Först ska vi hinna med en vinlunch och förhoppningsvis en snabb tur på stan innan vi fortsätter mot loreal akademin. Där har Kérastase ett event med föreläsning och visning.. Ska bli så härligt med ett litet break för en snabbvisit i favoritstaden!

Likes

Comments

Hello week 41

Hej på er hjärtebullar!

Ny vecka på ingång efter en för min del otroligt lugn helg, det var precis vad jag behövde inför denna fullspäckade vecka. Idag börjar jag tidigt så är redan strax inne i Linköping för jobb innan jag ska vidare på visning för wella senare ikväll. Guld värt att jag kan sova hos Linda under veckan, eftersom jag fortfarande pendlar blir det bara några timmar hemma att sova innan jag ska tillbaks. En riktigt rolig vecka står på ingång med massvis av gosaker! Hoppas att jag kommer kunna visa upp en hel del här..

Hoppas att din blir vecka blir super!

Mån: Jobb 7-17, visning med wella på kvällen

Tis: Träna, jobb 9-18, rödvinsanalys (När något ska pratas om med Linda bokas inte en lunch in utan en rödvinsanalys, just på tisdag är det gesällplaner.. Vilken guld-handledare jag har)

Ons: Möte med HTH om köket på Banér, jobb 9-19, middag med Ebba

Tor: Jobb 9-18, middag och häng med salongerna tillsammans med LP och Kérastase

Fre: Jobb 9-18, kvällsplanerna är inte spikade än..

Lör: Jobb 9-15:30, ev träna, inflyttningsfest

Sön: Lugnt och middag hos pappa

Likes

Comments

Hej!! Hoppas att ni har haft en grym start på veckan! Jag har haft "vanliga" dagar och slutat i tid, på så vis har jag också hunnit med ett par träningspass efter salongen. Idag står en dag mellan 10-19 på schemat innan jag åker förbi pappa för middag innan han åker ner till lägenheten i morgon. Lite för sugen på en tur men Milano närmar sig med stormsteg!

Nästan lite nostalgi med morgon bilder på altanen

Likes

Comments

Djupdyk-färgkunder

1. Denna tjej kom in och hade endast tonat håret mörkare tidigare och var i princip som hennes botten i hela håret med lätt naturligt solblekta längder. Hon visade en bild på riktigt ljusa längder med en djupare botten. Så jag målade in hennes hår i olika tekniker för att få fram ett härligt spel. Avslutningsvis tonade jag in henne för ett beige-crémeigt resultat. Vi klippte ca 10cm och hennes ansikte poppade fram!

2. Denna kunden kom till mig i somras och vi började då kriga för att få fram ljusa längder. Nu var det dags att fylla på bottenfärgen (som vi matchade upp med hennes egna och utväxten var nästan osynlig) pensla upp slingorna, lyfta längderna och tona in de supervarma längderna kallare. Jag använde smartbond (olaplex) för att göra det så skonsamt som möjligt. Det blev sådär mumsigt flyt i övergången som vi boostade med lockar

3. Othilia gick i början av året från ofärgad till super-blond och nu var det dags för att fixa till utväxten och de varma längderna. Här målade jag längderna för att ha kvar djup men la tightare slingor på hjässan och kring ansiktet. Avslutningsvis nyanserade vi in henne i en neutral kylig blond ton, lite svalliga fönlockar på det och hon var redo för kvällen.

4. Här la jag en moccaton i botten, (som jag blivit helt hooked på) innan jag slingade upp hennes gamla som nu växt ner. Jag tonade in en del paseer något mörkare för att uppnå ett inte för ljust helhetsintryck i längderna utan ge det lite mer liv. Slingorna nyanserade vi i två omgångar för att bli helt nöjda i en shadow roots teknik för ett extra mjukt flyt in i längderna.

Tyvärr påverkar dagsljuset och solen temperaturen på bilderna... Men vilka underbara färgjobb jag fått pyssla med det senaste, lycka!!

Likes

Comments

När jag slutade igår gick jag och mötte upp Elli. Vi passade på att fota lite, ni ska bland annat få se en ny kappa jag köpte häromdagen. Efteråt kunde vi kunde inte bestämma oss om vi skulle fika eller äta middag så vi hamnade på Waynes. Det slutade iallafall med min favvo-sallad som även Elli fastnat för och var alldeles för längesen jag åt sist. Vi pratade ikapp och planerade en hel del spännande grejer, kanske kommer det att bli en stor förändring här framöver... Så spännande!

En heldag på jobbet står på schemat för idag innan jag ska förbi Sandra för att uppdatera varann sen sist. Även i morgon står jobb på schemat innan kvällen bjuder på 20års fest för en salong.. Ett riktigt jobb-race just nu, nästan att man hamnar som i en bubbla.. Men att ha många bollar i luften är underbart

Likes

Comments

Title