Hejsan!

Nu är basketboll säsongen över! Var faktiskt två riktigt spännande sista matcher, tjejerna vann (yay!) men killarna förlorade. Jag blev förvånad hur kul det var att heja på basketboll, jag tyckte det var mycket tråkigare att heja på det än fotboll i high school, men nu i college var det mycket roligare! Kan ju också vara för att SMC fotbolls lag är inte ens nära att vinna sina matcher mesans deras basketboll lag ligger nära att vinna flera matcher. Det är mer spännande att titta på antar jag hehe. Jag har skrikigt och supportrat väldigt mycket, känns som man får ut mycket agritionet av att ropa på matcher 😅

Nu blir det bara träningar och välgörenhets event att heja på!

Så härliga tjejer i laget!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej!
Nu har skolan startat och därmed är cheerleadingen i full gång. Idag tog vi foton för alla hjärtans dag och Black History Month! Det är kul att få supportra olika grupper, men tycker vi tar lite väl mycket bilder hehe men det är kul att ha som minnen!
Den här månaden ska vi tillägna Black History Month, vilket är jätte viktigt i ett land som USA där många fortfarande behandlar vissa "raser" (tycker inte om det ordet men tror det är lättare att förstå om jag använder det). Även folk som poliser, arbetsgivare och myndigheter har försommar och behandlar folk annorlunda här beroende på vilken "ras" man tillhör, vilket är vidrigt. Är väldigt sjukt att ett land som USA som har så mycket diversity inte har förintat försommar och hat mot andra. Detta pågår dock absolut inte lika mycket i städer som Los Angeles och New York som har en mer diverse befolkning, men det förekommer (kolla bara vem som blev president 🙄).
Jag blev också tillfrågad av våran supervisor om jag kunde vara i charge av våra sociala medier. Hon har tyckt om många av mina bilder jag lagt till texter till i sociala medier med mera.
Det skulle vara jätte kul, men vi får se hur det blir!

Jag ser ut som en mupp på det här fotot, men solen var så stark, jag var sååå obekväm 😩😭

Just nu har vi svarta rosetter med röd, grön, gul och orange på för Black History Month

Här är den senaste "flyern" jag gjorde / och en random selfie för att fylla ut tomt utrymme 😅👍🏼

Likes

Comments

Hej allihopa,
jag har just kommit hem från en liten promenad i mitt nya område i Santa Monica / Venice. Området är verkligen jätte fint, gillar verkligen att bo här.
Men det har blivit lite krångel med en roomie, hon har bestämt sig för att flytta hem till Sverige. Det är verkligen tråkigt att hon flyttar för hon var väldigt gullig, har idag träffat min nya roomie och hon verkar också väldigt snäll. Hon flyttade hem pga en grej som hände hemma i Sverige, tycker det var väldigt synd att hon inte stannade vi hade nog funderat väldigt bra som roomies. Min nya roomie är 25 och från Amerika, hon har tagit sin examen och jobbar fulltid, det kanske är bra att få en lite äldre roomie som har sin "shit together" för en gång skull 😂 ni kanske kommer ihåg min rad av föredetta roomies.
Imorgon börjar jag skolan, har ingen skolstart ångest vilket är skönt. Tror jag bara vill komma igång med rutiner för att inte sakna familjen hemma i Sverige! Ugh som sagt det har varit många dagar med hemlängtan nu när jag varit här.
Hoppas ni har det bra!

Så mysigt att bo så nära stranden.

Likes

Comments

Hejsan allihopa,
Nu är jag tillbaka i LA och har för ungefär en vecka sedan (den 1a), bott på mitt nya boende som jag kommer att bo i den här terminen.
Lägenheten ligger i Santa Monica / Venice området, det är så nära stranden och bara en 5-10 min busstur till skolan.
Lägenheten är äldre men väldigt rejäl och bra kvalitet, tycker den är riktigt mysig och charmig.
Jag delar lägenheten med 3 andra, tjejen jag delar rum med har just flyttat hit från Sverige och är väldigt gullig. Vi betalar bara $500 i månaden inkluderat utilities, det är ett sjukt bra pris för hur stort rum vi har i det området.
Är så nöjd med lägenheten :)

Vårt nu ostädade rum + min roomie har inte skaffat någon säng 😅👍🏼

Våran walk in closet och utsikten från vårat sovrum

Utsikten från våran baksida och kök

Jag har också börjar gå på cheer träningar, matcher och börjat umgås med kompisar igen efter flytten. Känns skönt att komma in i rytmen här i LA igen!

Basketboll match / Venice peir

Likes

Comments

Hej allesammans,

Jag har en liten rolig nyhet, eller nyhet är det väll inte sidan har funnits uppe i månader. Jag har fått min egna IMDb profil sida! IMDb är som en online uppslagsbok för skådespelare och filmer. Jag fick min profil från två sketcher jag gjorde under sommaren 2017 innan jag åkte till Sverige. Projekten var väldigt oprofsifa och är inte nöjd med min insatts alls, men det är dels pga att dom skickade mig fel manus och sen när jag kom till inspelningen sa dom att det inte var den kort filmen vi skulle spela in utan en annan så fick lära och träna in allt på 30 min.... Men det "prodiuctionsbolaget" tog i alla fall det administrativa seriöst, och jag tror dom fick dom sketcherna SAG godkända, därför finns dom projekten nu på IMDb (eller det är vad jag antar i alla fall).

Det känns skit coolt att jag har en skådespelar profil där nu, hade bara en inloggning förut. Kommer nubickdå bli lättare att få kred för andra projekt eftersom jag nu finns med och har andra projekt med där.

Känns som ett accomplishment i min skådespelar karriär 😊 Är väldigt glad!

http://www.imdb.com/name/nm9167192/

Likes

Comments

Hej,

Igår (23e januari) var jag hos tandläkaren och tog av min tandställning. Några kanske inte vet, för att jag inte har pratat om det, att jag har haft tandställning i ca ett år. Eller det är igentligen en tabdskena som fäst med pluppar man sätter på tänderna, det kallas Invisalign. Ni kanske har märkt i några videos eller bilder plupparna jag haft på tänderna, men har tagit av skenan varje gång. Skulle igentligen bara ha den i 9 månader men kom inte hem till min tandläkare i Sverige tills några månader efter så fick ha på mig den längre! Många kommenterade att dom inte förstod varför jag skaffade tandställning, dom tyckte inte jag hade något fel på tänderna. Jag hade inget stort fel men mina två framtänder var ett snäpp lägre fram än dom andra något man inte såg fram ifrån, men man såg det tydligt från sidan när jag log. Efter att ha hållt på med skådespeleri och "modellsnde" och att se sig själv konstant på film och bilder blir det MYCKET mer tydligt för en själv. Kände att om jag ska vara i underhållnings branschen och synas på kamera är det en kink som är värd att fixa! Jag var väldigt obekväm med mina tänder så för mig var det värt det!

Det känns jätte bra att ha av den, känner mig äntligen 100% bekväm med att le på bilder!

Kan ta mer bilder senare kände bara inte för att ta selfies idag 😅

Kanske jätte skum bild men kände att jag behövde visa tänderna i inlägget hehe

Likes

Comments

Hej hej,

Nu har ännu en födelsedag kommit och gått, i fredags blev jag 23 år, usch nu är jag gammal haha! 

Jag skulle börja med att gå på spa på dagen, men blev inställt tyvärr. Men blev i alla fall en 5 timmars middag och drinkar på Pinchos, var super mysigt! 

Jag har värsta ålders krisen! 23 känns JÄTTE gammalt, nu känns det som man inte är ung längre hehe. Bara två pr kvar tills jag blir 25 då känns det som man verkligen behöver ha sin "shit together", ha startat karriär, klar med utbildning, och förhållande... usch jag känner verkligen att jag vill vara ung längre. Det känns som det är mer okej att inte veta vad man vill göra, göra misstag, och vara impulsiv!

Fast jag vet ju "in the back of my head" att många som är i min ålder inte har sitt liv organiserat eller "on track" alls och varken har mål eller åstadkommit något, så jag borde inte stressa, men om ni känner mig vet ni att jag gör det ändå hehe! Prestations ångest!

Hoppas ni har det bra i alla fall! 

Likes

Comments

Hejsan allihopa!

Jag glömde lägga upp den nyaste vloggen på bloggen, handlar om mitt hektiska vardagsliv och vad vi cheerleaders gör förutom att heja på fotbolls matcher eller på träningarna.

Vi har gjort mycket administrativt eller "politiskt" jobb inom Santa Monica College och så klart mycket projekt då vi representerar SMC som reklam films inspelningen!

Hoppas ni tycker den är bra!

Likes

Comments

Hej hej,
Är fortfarande hemma i Sverige, och det är kallt som vanligt på vintern. Kul att det har kommit snö också. Men jag börjar bli lite trött på det, man blir så mycket mer instängd och limiterad på vintern här. Det är då man brukar börja längta tillbaka till LA där man bara kan slänga på sig ett par flipp-flops och sen är man redo att gå ut!
Men bara två veckor tills jag åker tillbaka nu, ska bli skönt men saknar Sverige mer och mer. Men har varit mycket att göra hemma i Sverige sen mamma kom ut från sjukhuset, så ska bli skönt att fokusera helt på mitt eget liv och måsten när jag kommer tillbaka till LA!
Hoppas ni alla har det bra och tar hand om er själva 😊

Bilder från Huddinge

Likes

Comments

​Hejsan!

Nu är mitt schema satt och klasser betalade, ja eller allt har varit klart i nästan en vecka! Kommer ha alla mina klasser på måndagar och onsdagar, sen ska jag ju ta en online klass och har cheerleading träningar på det! 

Jag ska bara ta tre "seriösa" klasser den här terminen och två bara för kul. Jag måste fylla ut till 12 units och har inga fler klasser på min bachelor att göra på SMC förutom en matte klass. Men när man ska börja SMC måste man ta placement tests, jag var kvalificerad för Statistics som jag tog men inte Calculus 1 son jag måste ta, plus att testresultaten har gått ut så måste ta om dom i vilket fall som helst.

Men jag är nöjd med mina klasser och lärare, tror det blir interesant. Ska ta political science, American economic history, geography, hip hop dance och acting movement. Är speciellt exalterad över dans och skådespelar klassen såklart! 

Och var det gäller flytten hem till Sverige blev det inget av det fick några erbjudanden jag inte kunde tacka nej till och som fick mig att stanna, same old story haha!

Utöver det blir det ju cheerleading och mycket administrativt pappersarbete... låter inte så kul och kan inte säga så mycket mer men det kommer leda till väldigt roliga saker! :) får hålla tummarna att det går igenom!! Förhoppningsvis kan jag börja ge mig in i skådis branschen innom kort igen!

Likes

Comments