En bild på mig och min favvomacka - "den vegetariska". Den är gjord på en grov baguette och innehåller smör, ost, potatissallad, rostad lök och gurka! Sidenote: Baristan gjorde en helt UNDERBAR hasselnötslatte <3

Hej mina hjärtan! Idag var det måndag, vilket nyligen har blivit en utav mina favoritdagar. Det känns liksom som att man får en nystart.

Det började med skola - detta innebär för dagen naturkunskap och idrott eftersom att historia lektionen var inställd (stor tumme upp till det!) Efter det så mötte jag min underbara syster och jag bjöd på en macka på mitt favoritställe i Jönköping - Mackmakeriet. Jag har i princip blivit stammis på detta stället. Roligt nog så kom några kompisar till oss också dit för att luncha och så blev vi till slut ett stort gäng och vi pratade om allt möjligt. HELT UNDERBART!

Hoppas ni har haft en helt fantastisk dag! Kram.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Blus - Nelly.com // Byxor - Dr.denim

Hej mina hjärta! Denna söndagen har varit helt fantastisk med tanke på att det ändå har vart söndag - och därmed söndagsångest.

Dagen började med en tidig uppgång runt omkring 07.00. Vilket inte var idealiskt. Min plan var att sedan jobba ett pass på Bernards men mitt pass blev inställt så jag och en av mina bättre vänner Ludwig tog en lyxfrulle på COFFEHOUSE by GEORGE, vilket bestod av en cappucino, en grov ostfralla med sallad och en snapple ice tea.

Där blev vi sittande i ungefär 4 timmar. Det är så skönt att bara få snacka av sig lite då och då. Efter detta så har dagen mestadels bestått av väntande och bilåkande, men efter den toppenmorgonen jag hade haft så blev det svårt att få mig på dåligt humör.

Hoppas eran dag har varit lika bra som min! Så hörs vi i nästa inlägg. Kram

Likes

Comments

Nu är tiden här för mig att skriva mitt allra första blogginlägg.

Jag skulle vilja börja med att skriva hej och vad kul att ni hittat hit. På denna bloggen kommer ni mestadels att få läsa och se min vardag, vilket mestadels består av mina vänner, jobb, min passion för kläder och mat. Som person så är jag energifylld och positiv, vilket jag hoppas kommer synas i mina inlägg.

Så jag hoppas att ni kikar in på denna bloggen lite då och då för att kolla på kommande inlägg. Kram

Likes

Comments