Hej!

Jag kom hem i söndags på dagen och sen spenderade jag resten av eftermiddagen och kvällen med Petter. Igår va första dagen tillbaka i skolan och jag hade tre lektioner och fick sammanlagt tre nya uppgifter som ska göras... kul!...

Sen kom jag på att vi inte har flera "riktiga" lov innan sommarlovet vilket både är lite sådär men samtidigt kul eftersom det betyder att sommarn snart är här!

Jag hittade lite bilder som kanske kan få upp humöret lite angående sommarn!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Halloj!

Jag och mamma började idag dagen klockan 7 då vi gick en långpromenad från Pest (där vi bor) över bron och till slottsområdet i Buda! Det var hur fint som helst men väldigt väldigt långt... Efter vi hade gått runt och tittat på slottet och lite andra sevärdheter åt vi lite lunch och sen började promenaden ner igen. Efter det tog vi en spårvagn tillbaka till Pest och bort Parlamentsbyggnaden som också var superfin! Efter det gick vi mest på lite olika fina smågator.

Här kommer några fler bilder som jag tagit idag!

Likes

Comments

Hej bloggisen!

Dagen började inte så bra idag... Vid 11gick jag till gymmet för att träna. Efter ca 10 min tappade jag en 15 kg vikt på mitt finger. Så jag och pappa vandrade upp till akuten för att kolla så att inget var brutet eller så. Men efter röntgen och lite Alvedon fick jag gå hem. Just nu har jag ganska ont i fingret och en blånagel...

Men nu sitter jag och kollar lite bilder på tumblr. Och gud va jag längtar till sommaren! Bilderna ovan är några utav de som jag har suttit och tittat på. Jag vill verkligen att denna sommar ska bli toppen! Vill planera massa roliga saker och njuta av lov, värme, bad, sol, god mat och dryck!

Hoppas din torsdag har varit lite bättre än min hittills

Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag gick vi upp klockan 06:00 för att åka till Arlanda, väldigt tidigt men det var värt det eftersom vi skulle med planet till Budapest!

Vi landande i alla fall här ca 13:00 och efter att vi lämnat väskorna på rummet gick vi och utforskade området lite. Tog väldigt mycket bilder men lägger bara upp några få här! Vi besökte bland annat en synagoga där det finns minnen av endel av de judar som blev avrättade under andra världskriget och även en minnespark till Raul Wallenberg.


Likes

Comments

Hej bloggisen!

Idag gick jag upp hyfsat tidigt och åkte in till stan för att färga mitt hår! Har inte varit så nöjd med min hårfärg på senaste tiden. Jag ljusade upp mitt hår för ett tag sen men ville ha tillbaka min vanliga hårfärg. Men frisören som färgade mitt hår då gjorde det rödare än vad jag själv tyckte om... Så idag gjorde jag balayage, vilket är när man gör topparna lite ljusare är rötterna (på ett ganska naturligt sätt). Samt att jag gjorde en färgbansering (tror jag det heter...?) så man har i en toning som gör att håret får en kallare och askigare ton.

Efter att jag hade blivit klar hos frissan var tanken att jag skulle ha picknik med Saga och Signe i rålis. Men pågrund av det ganska dåliga vädret bestämde vi oss för att köpa med mat och äta hos dom. Sen tog vi en prommis och vid kl. 17 så åkte jag hem med pappa.

Felicia är i Budapest nu och jag hoppas att hon och hennes mamma får det toppen där!

Kram

Likes

Comments

Första "riktiga" dagen på påsklovet är här och jag ska inte göra något alls... eller kanske ska träffa några kompisar ikväll men på dagen måste jag plugga lite vilket inte är så kul eftersom det är lov men jag har en Sam uppgift som jag vill bli klar med innan jag åker på onsdag så jag slipper tänka på den.

På onsdag åker jag iväg till Budapest några dagar! Det blir bara jag och mamma så det blir super mysigt och är väldigt taggad på att åka. Det ska tydligen bli ganska så varmt under tiden vi är där så man får lite värme!


Likes

Comments

​Hej bloggisen!

Efter ett långt uppehåll har vi tänkt att äntligen börja blogga igen. Vi ska börja med att blogga minst en gång per dag! Yey!!

Idag var vi på vårt gemensamma landställe och hade Påsklunch. Efter lunchen hade vi påskäggsjakt sen drog vi hem och tog det lugnt.

Här är några bilder fån idag :)

Kram K & F :)

Likes

Comments

Idag har jag inga lektioner utan friluftsdag så det kändes bättre att vara hemma och plugga, jag har endel som behöver vara klart innan sportlovet, alltså imorgon... så därför sitter jag hemma och gör klart det idag.

Träningsverken är extrem men ska nog försöka träna lite idag ändå.


Likes

Comments

Hej!

Eftersom jag inte hade någon skola idag så fick jag faktiskt en massa annat gjort istället. På morgonen åkte jag till tandläkarn, sen hem för att plugga ca 3 timmar, efter det åkte jag och lunchade med Petter och sen direkt till gymmet för att träna mag, ben och axlar, kommer definitivt ha träningsvärk imorgon.

Nu blir det en smoothie och sen ska jag se till att få lite mer plugg klart och efter det ska jag nog bara ta det lugnt ikväll eftersom jag inte kan gå på träningen pga min rygg.

Likes

Comments

Här är några få bilder av de 1000 jag tagit undertiden jag varit borta.

Likes

Comments