Yeey, jag e så jääkla taggad på att börja skytten efter ett helt sommarlov, de kommer bli sjukt kul att få börja träna till SM, vill så gärna dit, kom bara till semifinal förra året :( men nu ska ja göra bättre ifrån mig. om ni undrar så står ja å skjuter och har gjort de i ett år innan och innan det så satt ja ner, jag skjuter i L15 stå om det säger er något. idag har skoldagen gått ganska så fort i och med att  ja skulle och klippa mig så jag slutade 13:10 ist för 14:00 sen så hade jag samtal med en lärare 10:00 i ungefär en timme, på lunchen va det fisk så ja å några kompisar drog och åt på Grillen, jag tog 4st chili cheese som vanligt :) Just nu ska ja plugga svenska men det går så där, jag skriver lite här ist xD orkar inte med svenskan, vi ska skriva ett fuqqing repotage, vilket ja inte orkar, btw,  e det bara jag som måste ha musik när ja plugga? de e som ett beroende xD min favvo-låt just nu är "stick så det dammar" ja bara älskar den.

De har inte varit en så rolig dag men ja vill ändå att försöka blogga varje dag, hoppas de e okej!  xx Klara

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

heei, idag har jag bara varit hemma för ja e sjuk, eller ja e frisk men  jag har varit sjuk så jag e hemma en dag för att jag inte ska bli sjuk igen, ni fattar nog vad jag menar ;)

Så jag tog och gjorde lite sker ja behövde, fixat mitt rum, pluggat engelska och So, fixat lite med hästarna, testade även att göra en smoothie med spinat, banan, ingefära, apelsin, äpple och avokado, den vart faktiskt riktigt god, jag e inte mycket för spinat med de va gott att ha i en smoothie. Just nu väntar ja på att min Elisa ska komma hem från skolan så att vi kan fara ut och rida, jag fick ett reflex-täcke för någon dag sedan som jag är jättespänd på att prova idag så nu vill jag bara att syrran ska komma hem någon gång, senare ikväll ska ja väl bara duscha titta lite på en serie ja tittar på å sen lägga mig, jag vet inte riktigt men ja ska försöka att lägga mig i tid idag, ja e jättedålig på det. hoppas ni har haft en bar dag idag, xx klara <3

Likes

Comments

ja, vart ska man börja?! jag e ny på det här med att blogga men jag ska ge det ett försök <3

jag vet liksom inte riktigt vad ja ska skriva så här som första inlägg men jag kan ju ta å berätta lite om mig och mitt "roliga" liv.

Jag e en tjej född år 2002, jag fyller år den 5 februari och bor en bit från Östersund i Jämtland. Jag har en ganska så basic familj, Mamma Lillemor, Pappa Jörgen, min lillasyster Elisa och min lillebror Elis.

Tillsammans i familjen har vi 3 katter, en av dem e min och hon heter Doris <3 De andra 2 katterna heter Iris och Ludde.

Ja, vad ska man mer säga? jag bor på en bondgård, inte de roligaste enligt mig men man överlever ;) Och på tal om bondgård och kor så har jag en ko jag brukar rida på ibland, när hon har lust ;) och när man ändå prtatar om att rida så har vi också 2 hästar på gården, min häst heter Baltazar och Elisas heter Triton

Förlåt för ett tråkigt förta inlägg men de e så svårt att starta med ngt, ni får gärna kommentera om ni undrar något om mig, ni får så klart fråga vad ni vill men :)

Likes

Comments