Header

HALLÅ KOMPISAR

In o kika på min äntligen öppnade butik med mitt helt egna märke! Finns en hel del skoj saker att nappa åt sig! Dela gärna, hade varit så kul!

www.kroquisbyklara.tictail.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det här med att tro att man kan blogga utan att ens göra något är ju nästan larvigt. Mina dagar ser ju nästan precis lika dana ut och icke har jag fina bilder från när jag faktiskt har gjort något kul. Vill verkligen ha en liten kompakt systemkamera. Men det kostar ju förfan lika mycket som en resa till månen... Kul. Men känner att hade jag haft en kompakt kamera som fungerar bra och tar fina bilder så kanske jag hade haft lite bättre motivation och haft lite fina bilder att visa upp. Eller så kanske jag bara är en extremt tråkig person som inte har något att berätta om. Kul. Kanske skall köpa en begagnad, det kan man ju. Känns som att till och med en digital kamera hade gjort susen! Mest för att jag har en gammal iphone 5s som tar så fula bilder oftast. Jaja, vi får se om jag kommer på något tema att utgå från någon gång.

Likes

Comments

Jag vill ju verkligen lyckas. Jag vill verkligen lyckas med någonting jag tycker är kul och intressant. Något jag brinner för. Något som jag tycker känns bra för mig. Jag vill verkligen lyckas med något som folk säger är för svårt att lyckas med. Men vad är det? Och finns det några genvägar? Hur skall jag starta upp det där som jag vill lyckas med? Hur skall jag kunna gå fram och berätta vad jag håller på med? Finns det någon som förstår och tar mig seriöst? Vem kommer ta mig seriöst? Kommer jag ta mig själv seriöst? När blir det på riktigt? När kommer jag lyckas? Kommer jag orka bära mig själv genom all skit? Genom alla fantastiska händelser? Genom allt som är bra och allt som är dåligt? Vågar jag stå där själv med bara fötter? Vågar jag ta för mig och utstråla den persona jag vill visa? Men vad vill jag egentligen göra då? Vad är mina drömmar?

Likes

Comments

Åh USA
Asså jag orkar inte
Vet inte om ni förstår att nyser ni så får hela världen förkylning
Förstår inte verkligen
Blir så ledsen inombords

Likes

Comments

Jag behöver dig. Jag behöver oss. Jag vill ha det som vi hade det innan. Men jag vet att jag har gjort så mycket skit att det bog inte går. Och nu står jag här, i den tomma vinden medan mina tårar fryser till is och min ångest tar över hela min kropp. Jag vet att jag har kastat det vi hade så långt bort att det är nog nästan omöjligt att hitta. Både jag och du är sårade, inuti, utanpå och nog överallt omkring oss. Jag vet att jag har gjort bort mig. Jag vet. Men jag behöver dig. Jag behöver oss. Jag vill ha det som vi hade det innan.

Likes

Comments

Hejsan svejsan

Idag har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Var och simmade igår vilket var faktiskt väldigt trevligt, men har träningsverk i knäna... Hur får man ens det? Så jag vacklar runt som en anka. Annars då? Jo, jag sprang runt i en timme i stan för att försöka hitta en födelsedagspresent till en kompis men förgäves. Helt hopplöst när man har bestämt sig för att köpa en specifik sak och så finns det ingenstans, blir galen! Men jag gav upp tillslut och åkte hem, har trots allt imorgon på mig också! Sedan tappade jag upp ett bad och gjorde mig en kopp te. Älskar Snow fairy, luktar så otroligt gott! Ni som inte har provat den måste verkligen testa! Nu har jag bäddat om, satt på en tvätt och målat naglarna! Ganska produktivt måste jag säga! Tror jag skall tända lite ljus, dricka en kopp till och kika på ett avsnitt eller fler av Ladies of London (guilty pleasure, hehe). puss

bästa morgonrocken från Kappahl!

Likes

Comments

Finns det något jag har fått dille på just nu är faux fur. Vill så gärna ha en fluffig mörk blå! Men snål som jag är så har jag ej riktigt funnit en som står mig kär. Men tycker de är så jäkla snygga och de är så roliga, ger liksom lite spice till varje outfit. Ger en twist och en lite kaxig look, me like! Vad tycker ni?

Likes

Comments

Är just nu så otroligt sugen på att flytta hemifrån asså! Vill så gärna skapa något av mitt eget och kunna styra och ställa som jag vill. Men som sagt innan så tar det nog en liten tid innan jag har möjlighet att kunna flytta ut. Mest för att jag vet inte vart jag kommer ta vägen nästa år eller vart min pojk kommer befinna sig i världen. Och såklart vill vi ju så gärna bo ihop. Vill verkligen skapa vårt eget lilla hem där vi kan bosätta oss en liten tid. Får vi möjligheten att köpa lägenhet så kanske det är lika bra att vänta lite och spara lite till så att vi sedan kanske kan köpa en lite större lägenhet, om vi vet att vi skall stanna i kanske några år. Men jag hade faktiskt inte tackat nej till att hyra heller. Det enda är jag vill ju totalrenovera om jag flyttar in någonstans, och hyr man i andra hand eller kanske till och med i första så är inte det kanske inte optimalt. Men det är olika såklart.

Kliar i fingrarna när jag ser på möbler och design, vill så gärna köpa sådana saker. Men det är ju såklart helt meningslöst eftersom jag inte har någonstans att förvara det. Eller använda det för den delen. Dock så kan man ju såklart drömma lite och det kan jag berätta att jag gör!

Likes

Comments