Ut på tur aldrig sur va? Efter en kalasig helg gav vi oss ut på Hike igår kväll. Så fint. Vackert. Härligt. Ska nog ta mig ut på en till nu. Ska bli 38 grader idag så önska mig lycka till!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 338 Readers

Likes

Comments

Vilken kalashelg vi haft (betoning på kalas). Började fredagen med sol och bad innan Taco-kväll med Kajsa och Nicole innan vi for till ett nytt ute-ställe vi inte vart på tidigare. Donohoe Room hette det, riktigt najs ställt. Mmmm. Vaknade på söndagsmorgonen och åt självklart tacos-rester till frulle, är inte det det bästa som finns typ!? Fortsatte dagen vid poolen innan vi spontan-köpte biljetter till We Can Survive konserten som var precis här vid Hollywood Bowl där vi bor! Bästa spontan-köpet jag gjort. Till skillnad från min bil då som jag fick för mig att köpa:)))) men mer om det nån annan gång. På lineupen hade vi iallfall...Harry Styles, Niall Horan, Pink, Sam Hunt, Sam Smith, Kesha, Macklemore och Alessia Karo. HUR JÄKLA BRA? Hade det så sjukt kul och kvällens favorit var Sam Smith och Macklemore, gåååshud vad najs det var när dom sjöng "Too Good At Goodbyes" och "Same Love" IIHH! Var bara så fantastiskt att stå utomhus uppe i bergen och sjunga (skrika) med samtidigt som alla lyste upp arenan med ljus med sina goa vänner. Efter konserten blev det ytterliggare festligheter på en klubb som heter Avenue och så vidare ännu en gång efter det uppe i hillsen. Kalashelg är väl en underdrift?

Nu ligger vi här och chillar. Känns mer som att jag ligger på ett hotell i Jamaica än min egen lägenhet. Mycket härligheter i det här inlägget. Sånt gillar vi! Eller? Too much? Äsh.

  • 341 Readers

Likes

Comments

Så amerikanskt det kan bli på en Pumpkin Patch med mina fina vänner! Så glad att vi träffat Kajsa och Nicole här, det är lättare sagt än gjort att skaffa nya vänner när man flyttar. Vi fick iallfall med oss 5 fina pumpor till hemmet som vi ska carva i veckan då halloween närmar sig! Så kul!! Är ju typ det bästa som finns att klä ut sig, I LOOVE IT! Vad jag och Klara ska vara i år återstår att se (surprise surprise att vi ska matcha) <3

  • 342 Readers

Likes

Comments

Att vakna upp såhär är inte helt fel!

Mitt och Klaris sovrum!

Köket :))

Vardagsrummet (inte klart än som ni kan se).

Vår gigaantiska balkong. Så najs najs najs.​

Likes

Comments

Violaaa! Som en hedring till vår saknade Aussi <3 <3 <3

Likes

Comments

Dios Mios vad man legat på latsidan här...! Och oj vad vi gjort saker dom senaste veckorna!! Här får ni en redig re-cap :))


Vi har lekt i djungeln hos Filip och Issa!

Jag och Olga åt den GODASTE brunchen någonsin på Cafe Los Feliz. Kan vart för att vi var mega-baok men mm mm mmm vad gott det var!!!

Man har gått och färgat och klippt håret. Kortare och mörkare som mamma gillar. Dock speglar inte bilden den rätta färgen lovar jag (riktat till dig mamma).

Vi traskade upp till Griffith Observatory. Så fint!

Brunchat med Kajsa och Nicole, våra nyfunna och mega-goa LA vänner!

Gått på pool-party! Huuuuuur kul??

En utekväll med Olgis blev det också. Apkul! Nu låter det som det bara vart brunch, fest och poolparty men lite nytta har jag också gjort!! Börjat jobba som social media coordinator på ett produktionsbolag (!!) och FLYTTAT! Men mer om det i ett annat inlägg <33

Likes

Comments