Hej och hallå! Det var minst sagt ett tag sen jag kikade in här och med de circa fem trogna följare om dagen jag fortfarande har (vilka är ni??) efter flera flera månaders ledighet tänkte jag gör en update. Blev lite nostalgisk när jag tittade tillbaka på mina gamla inlägg och tänkte att det kanske är värt att spotta ut några rader för att kunna titta tillbaka på det i framtiden.

Idag är det April 6 och bara en månad (minus en dag) kvar tills jag sätter på min cape och hatt och tar emot mitt diplom på graduation! Kan inte riktigt med ord förklara hur det känns. I mitt huvud är jag fortfarande 13 basst och påväg ner till Östermalms IP för att kicka med the fantastic 4 innan träning. Men men, man måste väl bli stor någon gång (ha ha jokes on you kommer alltid vara 13, max 16, i mitt huvud).

Iallafall, då jag så smått börjar ta små kliv in i vuxenlivet kan jag berätta för er om min praktik som jag gör nu på Smuggler. Det är ett produktionsbolag som gör film, reklam och musikvideos och där hänger jag på dagarna. I tisdag var det dags för en reklaminspening i New Jersey vilket resulterade i att jag satt på tåg i sammanlagt 7 timmar den dagen. Det är alltså inte så fancy som det låter, mitt största jobb på inspelningsdagarna är att hitta en position som gör att jag är så lite i vägen som möjligt för dom som faktiskt vet vad dom håller på med. Men det är väl en bra upplevelse om inte annat.

Bjussar på en bild från kontorets tar-terass (<33333) och på mig och den andra praktikanten Julianne från en inspelning några veckor sidan. Vi håller ihop i vått och torrt när vi är förvirrade och o-kunniga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments