Ett varmt välkomnande till Martin, Alex nya hundvalp. Ja, ni hörde rätt. Alex har alltså åkt tillbaka till PuppyStore som vi var på förra veckan och köpt en valp. Hur hon ska få ihop allting med en hundvalp undrar vi alla men än så länge verkar hon ha läget under kontroll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej vänner! Helgen har spenderats i Rochester och Buffalo (så högt upp man bara kan komma i New York state). Vi har spelat två matcher (en oavgjord och en vinst), vart vid Niagara-fallen och sett några för många episoder av Bachelor i hotellsängen. Efter en åtta timmars lång bussresa hem igårkväll kom vi hem till skolan och nu sätter en ny skolvecka igång...men på lördag är det senior day och Papi är här!! Whoopp!!

Likes

Comments

Att valpar kan göra en så lycklig??? Trots att jag tycker det är väldigt väldigt hemskt att så många små valpar är samlade i små glasburar kan jag inte låta bli att tycka att det är så JÄKLA gosigt att åka och leka med dom. Ge mig ett stort hus och massa hundvakter så ska jag köpa upp alla!!!!!

Likes

Comments

Haft världens bästa helg med världens bästa mami! Vi har ätit massa gott på Two Hands, Le Pain, La Esqina, TAO, The Standard Grill så min mage är mer än nöjd nu.

Uppe på Rooftopen på Pod 39 hotel. Lite tomt nu så får se till att gå dit lite senare på eftermiddagen hehe...

Otroligt misslyckad food-tour i Brooklyn med en guide som förmodligen inte älskade sitt jobb så mycket...men kul hade vi ändå!

Bruch på The Standard Grill :)

Drinks med en väldigt fin utsikt på Gansewoort hotel!

Frulle på Two Hands (<3333) och promenix i Meatpacking (<33333)

​Shake Shack i sängen och drinks på Loopy Doopy. Kontraster. Gillare.


Nu är jag precis hemkommen från volleybollmatch och ett avsnitt American Horror Story (vet INTE varför jag utsätter mig för det då jag är SJUKT rädd för spöken...) Dags för mig att skriva ett amerikanskt CV nu, wish me good luck! PS. Vi vann mot Philadelphia University igår HEJA OSS!

Likes

Comments