Över helgen så har Klaras kompisar vart här på besök också, alltid lika full fart då! Vi började torsdagen med ett event här på skolan med rollerblades, laserdoom, photo booths och massa skoj! Fredagen bjöd på en minst sagt händelserik Happy Hour och på Lördagen åkte vi in till stan för att festa till det på Lavo Brunch. Och vem tror ni inte vi träffar där om inte självaste Drogba (aka en av världens bästa fotbollsspelare). Vi står liksom vid samma bord, minglar lite, dansar, blandar lite drinkar, tills vi inser att det är han haha. När livvakten sa åt oss vi inte fick ta bilder drog jag den mest random repliken att "but im swedish" jätterandom jag vet. Men det funkade!! Vakten hade tydligen bott i Sverige så han blev hur glad som helst och började slänga fram svenska fraser som bara den. "HAJ HUR MAAAR DO?" "GATEEBOORG" och "FUTBOLL". Det var iallfall hur ballt som helst och är fortfarande lite starstruck ;))

Här har vi honom, mannen myten, legenden!

Förra årets lagkapten hakade på oss, världens goaste tjej! Så tråkigt att vi bara fick ett år med henne på skolan :(

Lyckades knäppa några bilder spontant på övergångstället och fick kommentaren "fucking swedes..." haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Klockan är nu 8 och jag ligger helt utmattad i sängen. Tanken var att beta av lite plugg men med mina tunga ögonlock kommer det knappast vara möjligt. Lång dag med skola från 8 på morgonen till 7 på kvällen, och så lyckades jag klämma in två träningspass på det också. A girl gotta do what a girl gotta do när man vart och roat sig hela helgen lång.

​Igår var det Påsk och jag och Alex var hembjudna till Kristens familj för påsk-middag. Inte riktigt den maten jag är van vid men vad gör det ;) hennes mamma hade fixat så fina påskpåsar till oss med massa gottis i också! Vid middagen diskuterades det mest vad för outfits alla hade planerat till en av kusinernas Sweet Sixteen som går av stapeln om en månad. Med temat "Cinderella" kan det knappast bli mer amerikanskt om ni frågar mig! 

Likes

Comments

New York bjöd på hela 21 grader och strålande sol idag, dog glädje-döden! Jag och Alex sprang ut i solen efter skolan för att spela fotboll, amerikansk fotboll, och tennis! Riktig play-date helt enkelt!

Likes

Comments

Titta här vilka härliga (vidriga?) bagels jag tryckte i mig här om dagen. Fullt fokus på att fira St Patricks Day även i matsalen! Gjorde utan tvekan lunchen aningen roligare.

​Och nu sitter ligger jag nydushad i sängen efter en löprunda och ska sätta igång att plugga inför mitt midterm i Social Media Marketing ikväll. Ska nog gå fint-fint! Wish me good luck! 

Likes

Comments

Någon gång i livet (en gång varje år) så måste man ju passa på hur det känns att vara irländsk. Igår testade vi, tillsammans med resten av skolan, med bar-hopping en bit från skolan. Riktigt rolig dag och alla var så irländska och fina! Varför firar vi inte det här i Sverige i frågan?

Likes

Comments

​I fredags så var det dags för årets första träningsmatch = måste hitta på något kul att göra torsdag kväll istället för att ligga inne och kolla film som alla andra vardagar. Vi tog med oss en boll till den kolsvarta fotbollsplanen och spelade lite. Ska även påpekas att några timmar tidigare hade en kvinna hittats handklovad runt ett träd med en påse över huvudet circa 30 meter från vår byggnad. Detta resulterade såklart i hundratals av polisbilar, helikoptrar, och nyheter på plats. Att vi blev tillsagda att hålla oss inne glömde vi såklart bort. Men vi är oskadda och det är väl allt som räknas ;)) 

Likes

Comments

Glada gatan här! Sitter och smuttar på en smoothie mellan rehab och nästa lektion!
Update om min höft: efter 4.5 månader har jag gjort min första officiella löprunda! Får bara springa tre varv runt planen per dag men bättre än inget eller hur?

Snart blir det lektion sen träning igen och sen lektion igen. Fullspäckad idag!

Likes

Comments

Avslutar med lite blandade bilder! Allt som allt var det en kanon-vecka med mina favvotjejer of all time!

Likes

Comments

Sista och bästa dagen spenderade vi på Oasis Hotel som är THE hotel för alla springbreakers. Där hängde vi på deras beach-club som var det galnaste!

Likes

Comments

Latinamerikas största nattklubb var vi såklart tvungna att testa ;) 

Likes

Comments