Igår var hela ligan på Lavo Brunch! Lika kul som alltid! Musiken där är så jäklars jäklars bra så kan inte bli annat än kalas-kul!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Dagen i ära lyckades jag och Alex få ihop en ÅH SÅ SNYGG snögubbe! Riktig kramsnö eller "hugsnow" som vi lärt amerikanarna här. Utöver det har dagen rullat på i snigelfart...men nu checkar jag ut för helg vänner! Tre dagar skola och fyra dagar helg ser jag fram emot resten av terminen :))

Likes

Comments

Hej alla vänner! Äntligen äntligen äntligen framme i New York och på älskade campus. Stormen Jonas valde ju att besöka New York vilket gjorde att vår resa blev lite mer komplicerat än tänkt. I Shang Hai blev jag och Klasse fast. Inte så länge med tanke på Alex (70 timmar i L.A.) men när det inte fanns en ända restaurang, butik, och det var nollgradigt inomhus kändes det nästan så långt också.

På planet från Sydney till Shang Hai fick vi tre säten så vi la oss en på golvet, och en på stolarna och sov i nio timmar i sträck! Bra jobbat Klaror! På det 16 timmar långa flyget efter tog vi influensa-tabletter och slocknade i tio timmar i sträck, helt fantastiskt!

Utvilade och pigga anlände vi till ett SNÖIGT campus! Tyvärr lyckades jag inte somna en ända sekund inatt ... så kl 3 bestämde sig jag och Klasse för att sätta på en serie, plocka fram godiset och fördriva tiden fram till frukost. Om jag var trött resten av skoldagen? Svar ja.

​Dagen blev iallfall bra när jag fick träffa min älskade Hanni igen! Saknat den grisen! 

Likes

Comments

Igår klättrade vi upp för Harbour Bridge! Så coolt! Ca 200 meter uppnå luften var vi! Heja oss!

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på häng inne i stan med denna skönhet! Vi strosade runt och hade det gött! Vi skulle klättra över Harbour Bridge men började SPÖregna, åska, och blixtra så sköt upp det tills idag istället! Sista dagen innan vi tar vårt pick och pack och åker hem till New York...

Likes

Comments

Bestämde oss för att ta en trip till Manly igen idag! Vi tog färjan från stan dit, så fint med operahuset och Harbour Bridge! Hängde där ett tag, åt sushi, sola, bada, och nu är vi hemkomna från doktorn (igen) då klara har fått halsfluss (igen). 38 grader har dagen bjudit på, för härligt! Vill inte tillbaka till snön.

Likes

Comments

Så bra dag igår! Började på Tamarama Beach som vi älskade och sedan vidare till Coogee där vi mötte Gustaf och Johan!

Likes

Comments

Dagen har spenderats på Bondi Beach! Turisternas favvo-ställe, och självfallet föll det oss i smaken också ;)

Avslutade dagen på en terass över stranden med min love! Perfekt dag!

Likes

Comments

Vaknade smått bakis imorse och cravade avokado. Och drömmer kan slå in ska jag säga er. Möttes nämligen av en helt jäkla amazing brunch gjord av pappa Lynn med färsk frukt, bröd, avokado, tomat, pocherat ägg, bacon, juice, mjölk YOU NAME IT! Därefter åkte vi till Fresh Water som är ett asmysigt område här i närheten! Vi hängde på la playa och badade hela dagen!

Likes

Comments

Hängde i Manly igår som jag rågillade! Hade inte höga förväntningar alls då Minis inte tyckte om det, så positiv överraskning! Sån härlig strand och stämning, massa mysiga barer och shops. En lunch på svenska restaurangen Fika blev det också, tummen upp för det! På kvällen åkte jag och Klara in till stan och mötte upp Elin @elinzetterstrom som är Hannas vän från Kenya! Så himla härlig tjej! Vi gick till Homebar i Darling Harbour och hade en toppenkväll!

Likes

Comments