Vädret här är ungefär lika oregelbundet som lillebror Kalles humörsvängningar. Idag är det 27 grader och spöregn (kladdigt som tusan i luften!! Eller humid som alla säger här) och på fredag ska det bli 12 grader. Hur är det ens möjligt att det skiftar 15 grader på 24 h? Aja. Jag tror iallfall att det är en stor risk att vår match ställs in imorgon då amerikanare är dramaqueens och tror att regn är livsfarligt ;) Som jag sa till en av mina professorer idag, "No, I´m used to this" Det regnade ju ändå HELA sommaren i Sverige.

​En fördel med regnet är ju ändå att jag kan ha luva på mig så jag döljer hitt jag-skiter-i-att-dusha-idag-jag-är-för-trött-hår! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Till alla "Orange is the new Black" fans...I söndags inne på Starbucks i SOHO klev en av karaktärerna från OITNB in och jag utbrister till Klara, "Titta, hon är en kändis". Tog alltså några sekunder innan jag lyckades placera henne då hon kanske inte är världens superstar. Men alltid kul att se någon känd. Det är jag för övrigt besviken på. New York ska ju krylla av kändisar...vet inte vart dom är någonstans. Men vad jag vet är att dom inte hänger på samma ställen som jag.

Här har vi henne, våran egna superstjärna!

​Här har vi dock en kändis som som är högre rankad. Mr Bart "Gossip Girl" Bass. Honom stötte vi på när Linnea var här och hälsade på och vi var på hennes hotell. Vi kliver då in i hissen (med något för hög promille) och där står ingen mindre än denna man plus manager. Hade svårt att placera ansiktet igen innan jag utbrast med min härliga svengelska dialekt, "ARE YOU BART BASS DAD?" varpå han och hans agent börjar skratta högt och selfie-gamet är i full gång. Är otroligt stolt att jag fick en bild där han log då han envisades om att se sur ut, go me! 

Annars då, vi har sett Candice (modell för bland annat Victoria Secret) inne på älskade chipotle. Tror dock att hon märkte våra stirrblickar så satte fort som tusan på sig sin hoodie och solisar. Oppsi. Sen så har man även stött på Björn Gustafsson på tunnelbanan (vad är oddsen?). Inga tiopoängarna precis, men vår kändisjakt fortsätter! 

Likes

Comments

Överlevde träningen och sitter nu på lektionen (schhh!) och väntar på att tiden ska gå fortare så jag får krypa ner i sängen och kolla på Paradise Hotel. Hur kan ett så dåligt program varan så fruktansvärt kul? Min favorit är Mos just nu. Kul hur man kan ändra uppfattning om någon så fort.

Något som dom gör hela tiden (alltså hela hela hela tiden) här är att isa de kroppsdelarna man har ont i. Aldrig sett det i Sverige. Visst, lite kylspray om någon stukat foten, men här används det till ALLT! Tillochmed när jag hade nackspärr så isade dom det. Lustigt. Och när jag opererade knät förra året fick jag is hela tiden och lyckades få köldskador för att jag inte "tålde" kylan. Återigen, konstigt, och jag är mycket skeptisk till att det skulle fungera.

Likes

Comments

Tisdag idag = ha på sig grönt och guld i i skolan för att representera att man är en "proud pioneer". Inte för att någon har det på sig, men fin idé ändå. Nu ska jag snart krypa ner i sängen med min rumskompanjon Klara för att sova i hela 30 minuter innan dagens killer practice. Som vår coach så nöjt sa igår - be prepared, tommorow is going to be hard. Önska oss lycka till. Tror vi kommer behöva det.

Likes

Comments

Nu ska ni få höra om en av mina absoluta favoritrestauranger i New York, nämligen.....The Park! Och med tanke på att det är en av mina favoriter trots att maten inte är super-speciell måste det bara vara något magiskt med den. Den är designad som en stor park inomhus, stora träd med ljusslingor, öppna spisar, parkstolar osv. gör att den blir så mysig! När vi går dit tar vi nästan alltid pizza (allt annat har smakat sådär). Lite tråkigt, men en säkert kort! Och så är det okej-billigt (fast det inte ser så ut) vilket passar våra studentkonton helt fantastiskt!

The Park Brunch

Bästa av allt, man kan äta brunch här också! En klassisk amerikansk brunch med bagel och tillbehöver för kanske 10-15 dollar. Inte lika mysigt som kvällen dock, men absolut värt att testa! Nu behöver jag bara mer besök så jag kan ta med er alla!

​Ligger på 118 10th Ave, New York, NY 10011

Likes

Comments

Haft en sååå bra dag inne i stan utan att egentligen gjort något speciellt alls. Vi gick runt och kollade lite i butiker, kollade på gatukonst (ja, jag lovar) och avslutade kvällen med några kompisar från en annan skola på en thai-restaurang vid Union Square. Första gången vi ätit Thai i NYC, men den fick plus plus plus av oss trots att jag kanske åt en tiondel av min portion.

​Försökte med en sån där sygg tumblr-bild men gick väl sådär om jag ska vara petig. 

Likes

Comments

Nu åker vi in till city för en fabulös dag! Möter Hanna och Andrea som redan är där (jag och klara kunde inte sätta klockan på 8 imorse)!

Likes

Comments

I ett tappert försök att inte gå under av tristess igår kväll försökte vi se det positiva i situationen och sätta på oss delar av våra rave-outfits och låtsas att vi hade det lika kul i vårt rum. Om det funkade? Njaa. Om vi blev gladare? Jaa.

Likes

Comments

Match idag mot Queens som tyvärr slutade helt annorlunda än vad vi förväntat (1-1). Konsekvenserna blev att vi är shut down i fyra veckor framöver (får inte gå ut)...Och ikväll var det dags för rave-partajj också, men vem har sagt att man inte kan rava (reva? Raeva?) på cola?


​Planen idag var så fruktansvärt dålig också vilket = inget spel över huvudtaget. Menmen, life goes on och nu gäller det bara att vinna vår nästa match på Torsdag! Go Post!

Likes

Comments