Batalj har utförsäljning på allt i sin butik. Jättebra för jag fyndade alla dessa pussel för 139 kr.
Jättetråkigt, för att de ska stänga butiken. Det vill jag inte :-/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

CommentsLite gott till kissarna. Kommer inte ihåg vart jag anmält mig för dessa. :-)

Likes

Comments

Nu har jag shoppat i GFK:s premiebutik. 2 biobiljetter blev det för ynka 800 poäng. Gratis är gott! :-)

Likes

Comments

På tisdag 27/1 öppnar GFKs premieshop. Det blir första gången som jag får välja ut premier sen jag blev med i GFK. De har ett stort urval av premier. GFK har en hel del Eva solo, Iittala, Sagaform, Biobiljetter och olika presentkort. Jag har bara varit med i ett par månader men lyckats skrapa ihop poäng så att jag kan välja ut någonting. Tror faktiskt det ska bli några biobiljetter.

På GFK scannar man dagligvaror och registrerar väldigt enkelt på deras hemsida minst 1 gång/vecka. 

Med skannern som jag fåt från GFK, skannar jag varorna medans jag packar upp dem och lägger in i kyl/frys eller skafferi. Sedan lägger jag skannern tillsammans med kvittot vid datorn så att jag kan skicka koderna till hemsidan och registrera dem när jag har tid att sitta vid datorn. Jag tycker det är väldigt lite jobb för att få fina gratisgrejer. I början var det svårt att komma ihåg men nu efter två månader har jag rutin på det.

Man får poäng per månad och kan även få sk lojalitetspoäng om man registrerar regelbundet utan uppehåll. Då och då är det undersökningar som också ger poäng. Sedan lite då och då öppnar premiebutiken med en massa kul grejer som man kan "shoppa" för sina poäng.

Vill ni gå med så maila gratisklara@hotmail.com

Ange Förnamn, Efternamn, Postadress (Gatuadress, Postnr o Stad), din E-postadress och ditt Mobilnummer.

Likes

CommentsFick jag för att mina varor stämde med vad jag blippat in i snabbkassan när personalen gjorde en avstämning. :-)

Likes

CommentsFyndade skor på Skopunkten idag. De kostade från början 399 kr. Nu var de på rea för 199 kr. Jag använde presentkortet på Nilson Group som jag fick hem genom M3 panel/superpresentkortet. Det skulle vara på 100 kr men när kassörskan läste in det så var det laddat med 120 kr. Så jag behövde bara betala 79 kr! Super nice!

Likes

Comments

Idag kom ett presentkort med 100 kr att handla skor för. Fick jag för att ha gjort undersökningar hos M3 panel.


Likes

Comments