Mine yndlings bloggere

Jeg synes blogging er er blevet et fantastisk fænomen. Alles stil og personlighed kommer på udtryk på en anden måde, end hvis man bare poster et billede på instagram. Man har muligheden for at komme ud med sine tanker og inspirere andre med sine fine ord og lækre billeder. Jeg ønsker at dele mine yndlings bloggere med jer, da jeg synes de er skønne og fortjener et kig <3


Først og fremmest smukke Freja Wewer. Jeg har fulgt Freja Wewer i lidt over et år. Jeg finder hende meget inspirerende, hendes stil og hendes væremåde. Nu kender jeg hende ikke personligt, men jeg er sikker på hun er et skønt menneske. Og så er hendes instagram så flot!


Frederikke Egel er en blogger og instagrammer jeg har fundet for nyligt. Jeg synes hendes stil er meget speciel. Jeg elsker mennesker som skiller sig ud fra mængden, hvilket jeg selv har en tendens til at glemme en gang imellem. Og det gør hun.


Josefine HJ er nok den blogger jeg følger med de bedste billeder. Jeg synes altid hendes billeder er on point! Hun formår at fotografere alle billeder med samme “tema”. Det synes jeg personligt er meget svært :/


Amalie Fischer eller CarleCarle er også en af mine yndlings. Jeg finder hendes blogindlæg meget menneskelige. For eksempel det blogoplæg som hun har kaldt "mine tanker om alt og intet". Det er egentlig bare at tænke højt, og det synes jeg virker sindsygt godt da det bliver mere personligt.


Så er der selvfølgelig også Marie Jedig. Hun har en fed stil, og har altid ideer til gode køb på hendes blogindlæg. Og så er hun generelt bare et meget inspirerende menneske.


Kærlig hilsen Klara<3

Likes

Comments