Hej hallå, hoppas allt e bra med er. Ber verkligen om ursäkt för att jag inte uppdaterat på några dagar men det är väldigt mycket i skolan just nu och jag har inte mycket tid över varken på helgerna eller när jag kommer hem på vardagarna. Man måste liksom njuta av livet också och inte ens det har jag tid med.. men aja nog om det nu. Jag bad er att skriva några frågor till detta inlägg på min instagram så jag kommer ta med de men även andra frågor. Så, nu tycker jag att vi kör igång.

Vad är ditt fullständiga namn? - Klara Linnéa Viola Andersson

Ålder? - 15 men fyller 16 om sju månader

När är du född? - Den 28 Mars 2002

Vart bor du? - Dala-Järna

Vem bor du tillsammans med? - Mamma, pappa, lillasyster, lillebror, två hundar, en katt och en kanin

Bor du i hus eller lägenhet? - Hus

I vilken klass går du i? - Jag går i 9:an

När går du upp på morgonen? - Lite innan 6 på vardagar och på helger mellan 6-10 typ hahah

Har du en pojk-/flickvän? - Nej

Favoritfärg? - Rosa fast grått, vitt och svart är också riktigt snyggt

Favoritmat? - Tacos alla dagar i veckan

Fritidssysselsättning? - Träning, plugg, äta, inredning, läsa, se på serier och resa.

Vilka sporter håller du på med? - Skidskytte, mountainbike, friidrott, terränglöpning och styrketräning.

Favoritland? - Norge eller grekland

Drömresemål? - Kroatien eller Maldiverna

Vad ska du gå för gymnasium? - Just nu lutar det mot skidskytte i Torsby och antingen samhäll eller ekonomi

Ngn crush? - Nej jag tror inte det

Satsa på skidåkning? - Nej det ska jag inte göra


Sådär då hoppas jag att ni nu vet lite mer om mig. Om ni känner att det var någon fråga som jag skulle ha tagit upp men som jag inte tog upp så är det bara att fråga på bilden jag la upp på instagram eller här eller på facebook eller så kan ni ju alltid skicka ett mail till mig. Alla mina kontaktuppgifter står här på bloggen.

Nu hoppas jag att ni får en fortsatt toppen lördag vad ni än hittar på. Själv ska jag nu städa lite på mitt rum sedan ska jag plugga lite och äta lite mat så vi hörs snart igen. loveya.

(ps. det långa inlägget kommer att dröja ytterligare minst en vecka till så jag hoppas att ni har förståelse för det. Som sagt så är det mycket i skolan och det går ju såklart före allt.)Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså vad ska man säga? JAG ÄR TILLBAKS, för typ tredje eller fjärde gången med ändå liksom. Jag är mer taggad än någonsin nu när jag har en dator som jag kan blogga med och jag tror att detta kommer bli sååå grymt.

Inom kort kommer det att komma ett långt blogginlägg där jag kommer att uppdatera er om vad som hänt sen vi hördes sist. När detta kommer kan jag inte säga eftersom det förmodligen kommer att ta ganska lång tid att skriva men jag har i alla fall tänkt att jag ska börja skriva lite på det ikväll så om en vecka ska det förhoppningsvis vara färdigt för publicering. Jag kan bara säga att ni har en heeeel del att vänta er :)

Det var allt för nu så ta hand om er så hörs vi, puss <3

Likes

Comments