Funderar på att lägga ner bloggen nu, skapar nog en ny lite senare med tiden, för just nu har jag verkligen inte tid för att blogga... Ni får ta hand om er så länge, puss !!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Sitter hemma nu, kom hem för inte så länge sen. Jag har nyss provat lite nya tränings kläder & dom satt skapligt bra så nu blir det väl bara ut & röra på sig :D

Ikväll tänkte jag avsluta med ett inlägg på bloggen & sen blir det nog en tidig kväll för jag är helt slut efter den här dagen, jag har varit igång exakt hela dagen så min kropp orkar inte så mycket mer, hehe.

Kvällen slutade i alla fall ute med vännerna, imorgon är det Sala Festivalen så jag ska nog dra mig ner dit & se vad som händer där & vilka artister det är som kommer (Hoppas att det blir bra den här gången) förra året blev inte så prima , men allt är väl Y.O.L.O ;)

Men det här blev ett kort inlägg eftersom att jag inte har så mycket att komma med, puss ! Likes

Comments

Tja! Nu är vi inne i mitten på veckan & allt har gått kanon bra i plugget, vi hade klassens första idrottslektion idag & jag va med också! Sen har lektionerna rullat på som vanligt. Annars har det inte hänt så jätte mycket, men jag måste säga att vi har en underbar klass. Alla är sjukt trevliga & vi kommer överens med varandra också så det känns bra. I början så kom det in lite nya elever som hade bytt program från deras förra till BF & det är också kul att se att så många vill gå på just vårt program!

Igår hade vi besök från 2:orna på BF för dom ville verkligen se vilka vi i 1:an va & varför vi valde just BF.

Idag kom 3:orna in & presenterade sig & dom hoppas att vi kommer trivas på BF & det är nog det alla gör just nu i alla fall, så jag hoppas att det kommer hålla i sig & att alla i klassen fortfarande kommer vara lika aktiva som dom är nu.  

 

Likes

Comments

Hej och hopp!

Jag har inte bloggat p.g.a att skolan har börjat och jag har jätte mycket just nu , min sommar gick inte heller ut på att blogga med tanke på att jag hade fullt upp med annat, ber om ursäkt för det. Men nu är jag igång igen, på Onsdag så kan jag börja blogga lite från skolan också, alltså när jag har tid. Dock har jag bestämt mig för att ta tag i skolan på allvar, jag kom in på BF som jag ville göra så nu tänker jag nog fan inte förstöra det här!

Jag hoppas att ni mår bra & att allt är som det ska, själv mår jag toppen, blev lite små strul med killen men det ordnar sig alltid. Under sommaren så har det inte varit så mycket annat än att umgås med Ali & vännerna. Vi fick en riktigt skön sommar tycker jag! Jag har i stort sätt bott hos Ali hela sommaren & vi har mest tagit det lugnt & varit iväg till Sthlm & lite hit o dit. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om eftersom att jag har varit borta ett bra tag från bloggandet så jag har massor utav saker som skulle kunna komma ut på bloggen men då får jag nog sitta hela natten nära på, så det hoppar vi nog. 

Men nu ska jag vara lite social mot vännerna & ägna mig lite åt Facebook så ni får ta hand om er alla!

Jag tar fortfarande emot frågor & kommentarer både på Facebook, bloggen & Ask. Puss !Likes

Comments

Hej & glad midsommar på er alla!  Jag hoppas att ni alla har en underbar dag med folk som betyder mycket för er. Jag sitter hemma & väntar in min kille & släkten. Ali är ju skapligt nervös eftersom att han bara har träffat mina kusiner tidigare & nu får han träffa nästan hälften av släkten! Vi kommer umgås & bara ha mysigt idag, kram!

Likes

CommentsLikes

Comments

Hej! Nu sitter jag i sängen & har precis kommit hem från min kille. 

Hela min helg har tillbringats i V-ås tillsammans med min underbara klass!

Vi lämnade Sala på Fredagen & den dagen gick ut på lite allt möjligt skoj. På kvällen skulle vi kolla på Bio men man fick välja om man ville följa med eller stanna på hotellet. Jag valde faktiskt att stanna kvar för jag kände inte för att gå på Bio eftersom att hela klassen ska gå på Bio imorgon (Måndag).

Det va faktiskt några som stannade kvar på hotellet så jag blev i alla fall inte ensam. Vi kollade på film på hotellet istället. Det blev inte mycket sömn för vissa den kvällen, jag är en av dom som knappt kunde sova så jag har sovit bort nästan hela dagen idag istället. Igår blev det lite shopping på förmiddagen & sen skulle vi iväg & spela Paint Boll & det är inte heller min grej så jag kollade bara på istället, men det kändes helt okej ändå eftersom att jag hade ett eget val lixom. Imorgon ska vi på Bio med klassen som sagt. Vi ska kolla på en film som heter "Bitch Kram" & sen kommer jag säkert blogga lite kort om den skulle jag tro. På Tisdag ska hela klassen stanna i skolan & äta Pizza & kolla på film, sen får vi se vad vi hittar på. Snart slutar vi 9:an & då kommer typ hela klassen gå skilda vägar, det är därför vi hittar på så mycket saker att göra den här veckan. Eftersom att vi slutar på Torsdag så det är inte långt kvar! Men nu har jag köpt in en outfit som jag tänkte ha i sommar, det passade jag på att göra medan vi ändå va i V-ås två dagar, sen ska jag kolla på skor & lite mer kläder tillsammans med Ali hade jag tänkt. Men bikini, topp, shorts, lösnaglar & ett enkelt linne är i alla fall klart nu! Bilder på allt tänkte jag lägga ut strax efter det här inlägget så puss så länge! 

 

 

Likes

Comments

HejHej gott folk!

Just nu sitter jag hemma i köket med Ali & bloggar lite, han håller på att fixa mat till oss & jag är inte så duktig på sånt så jag fick sitta vid datorn & ge lite sällskap ändå. Idag har vi inte gjort mycket, vi har legat hemma & sovit nästa hela dagen. Ikväll ska vi inte göra så mycket faktiskt, det blir nog att ligga hemma & mysa & äta godis osv, hehe.

Nu tänkte jag faktiskt duka så att Ali slipper göra allt. Men ni får ha det jätte bra! Dock har jag ingen färsk bild att bjuda på eftersom att lilla jag får blogga från Alis dator & vi bryr oss inte så mycket om att ladda över bilder/videos till datorn. Det är även därför ni inte har fått något videoinlägg heller, men stressa mig inte med de för det kommer med tiden,men just nu så har vi ganska mycket framför oss. Som ni säkert har märkt så har jag knappt tid att överhuvudtagen blogga.. :(

Likes

Comments

Jag tänkte faktiskt ta & börja med videoinlägg snart! 

Men jag vet inte vad jag ska säga riktigt hehe, det blir väl lite skitsnack wink 

Nej men jag ska försöka börja videoblogga eftersom att jag typ kan sitta & säga att bloggar som är helt videolösa typ suger indecision

Men det ska nog bli en ändring på det!

Nu sitter jag i skolan & sen ska jag åka hem & hjälpa Ali med maten, sen kanske vi ska till Heby & träffa lite gott folk! laugh

Så ni får ha det bra! heartPuss!  

Likes

Comments