fotografi, vardag
I september kom sex små liv till världen och nu är dom redan åtta veckor gamla. Redan nu på söndag flyttar valpisarna men två stannar kvar i familjen, mysigt! Som ni ser har dom växt massor på dessa åtta veckor och blir bara större.. Vet inte vilken vecka man ser mest skillnad på men det måste vara från att de gick från inga öron till stora och stående öron! Tiden har gått alldeles för fort och det kommer bli så tomt utan alla små energiknippor, för energi har dom haha. Väckt klockan 4 på morgonen, då vill de ha mat - äter lite, busar i en timme sen sover man i en timme sen är det samma visa igen. Det har varit väldigt mysigt och lärorikt, fick även hjälpa till med en valp vid födseln då den kom åt fel håll - men det gick bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links mode/skönhet

Här kommer några godingar från NA-KD som förövrigt är en av mina favoritbutiker och dom har så fina grejer. Här bland annat skulle jag vilja klicka hem allt, men favoriterna är nr 1,6 och 10. Kjol, playsuit och klänningar är ju ett måste nu när det börjar bli sommar ute. Mitt go-to plagg är kjol, men skulle verkligen vilja införskaffa mig några playsuits som jag kan dra på mig när jag inte vet vad jag ska ha - som passar både fest och vardag. Mina färger inför sommaren går i vitt, nude och rosa - om det inte syns ;) Nejmen det är jordnära fina färger som går att matcha enkelt och är fint helt enkelt. Vilka fäger är era go-to i sommar?

Likes

Comments

vardag

Inför våruppvisningen / Fin solnedgång med månen / Min favvis grupp

Den årliga föreningsbilden / Jamfest!!! / Slutade på en 5e plats!

Har inte haft smink på hela månaden / En fin sommarkväll med grillning / En heldagsträning med hela ligan

En månad senare är jag back on track.. Senast vi sågs var de full sjukstuga och äntligen kan jag säga att jag är frisk. Månaden har varit fullspäckad med både skola, cheerleading och försök till att bli frisk. Bland annat har vi haft en våruppvisning som en förträning till Jamfest som var i Nyköping dagen därpå, uppvisningen gick super och tävlingen slutade på en 5e plats. Efter tävlingen har vi legat i hårdträning level hundra inför RM/SM vi åker till nu på fredag. Det känns så jäkla bra nu och det här kommer bli sååå bra - pallplats eller inte så ÄR vi bra. Sista tävlingen tillsammans med mitt älskade lag, himla trist och lite sorgligt eftersom vi kommit varandra så nära.

Förutom en massa cheerleading har jag äntligen blivit klar med skolan, är klar med alla prov och viktiga inlämningsuppgifter - så det är inte mycket tid i skolan nu eftersom vi inte gör något på lektionerna. Har kvar typ en vandring och en fotbollsturnering? 14 dagar kvar sen går även jag officiellt på sommarlov trots att jag har tagit ut den i förtid. Har även börjat jobba nu, en liten kiosk och tanka båtar resten av sommaren känns helt ok - en massa sol och bad iallafall. Det känns bra med lite egna pengar som rullar in på kontot liksom, haha ;) Där har ni även mina planer inför sommaren leva livet och jobba, i princip - har noll planer och tar väl sommaren som den kommer.

Just nu idag har jag precis varit ute i det fina vädret med hunden och gått en promenix, ska bara ta det lugnt nu en stund sen ska jag in mot stan för att fixa fransarna. Bör även börja packa eftersom bussen mot Luleå går 06.00 på fredagsmorgon, då jobbar jag dagen innan och har träning till 21. Nästan värt att vara vaken hela natten och sova på bussen? Alltså bussresan tar 14 timmar, det kommer vara det värsta jag gjort. Dock värt haha. Tävling på lördagen sen äventyrsbad på kvällen inför hemgång på söndag. Bra avslut på ännu en säsong!


Likes

Comments

Glad Valborg!

Börjar inlägget med tre bilder där ni ser både på mig och kvalitén hur jag mår haha.. Efter en vecka med förkylning var det dags för mig att bli sjuk igen! Den här gången är det hosta och mina bihålor som inte är på min sida. Ingen feber än som jag är väldigt glad över men är sängliggandes och hela Valborg ställdes in. Hade planerat lite festligheter tillsammans med kompisar hos mig, dansa in natten och möta alla Nyköpings ungdomar vid elden. Hela dagen trots att jag har mått dåligt har jag ändå tänkt strunta i hur jag mår och köra ändå - men när jag kom till sminket och mina ögon inte slutade rinna insåg jag att det aldrig kommer att gå om inte alla ska fråga ifall jag gråter hela kvällen..?

Men nu är jag sååå himla glad att jag ställde in för jag mår inte bättre nu än tidigare. Kvällen blir istället seriemaraton och en massa te-drickande i hopp om att jag imorgon mår bra igen så att jag kan träna, tveksamt verkligen.. men håller tummar och tår!! Anledningen till att jag hela tiden är småsjuk som jag har varit sen jag tävlade DM i mars.. är antagligen stress och att jag aldrig får vara sjuk tills jag blir frisk utan dum som jag är tränar jag ändå och blir värre, vilar en dag, tror att jag är bättre och tränar igen. Shame on me.

Och anledningen till att min blogg ligger tyst just nu är skolan, den går nu framför allt och jag har tidigare förklarat hur det ligger till. 5 veckor kvar nu!!

Likes

Comments


Better Blogging Nouw