Hej!
Jag är just nu på Burlöv center och mitt liv är så underbart just nu! Allt började med en spontan tur till Burlöv och slutar med att jag står och blir om hållen av Linus Svennig! Mitt liv är på topp just nu och har aldrig varit bättre!

Ha en fortsatt bra kväll peeps!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För att se mer--> kiwizi @instagram


Likes

Comments

Godmorgon! Igår va d fest som gällde, tror aldrig jag har varit på en sån fet fest förr!
Dock blev d lite för mycket drama mot slutet, men vafan, d va ju fest!

Just nu ligger jag i sängen och försöker egentligen somna om, haha!
/Evelina

Likes

Comments

GLAD ALLA HJÄRTANS DAG!

Likes

Comments

Hej! Nu är hjärnskakningen äntligen borta! Anledningen till at jag segat på bloggen är för att jag har tränat och pluggat som en idiot till historia provet som var i fredags och har haft fullt upp i hela helgen! Hoppas ni har haft det super bra!

/Ewelina

Likes

Comments

Hej babes!
Sjukt deprimerande dag, skit väder,hjärnskakning och ensam. Men men nu sitter jag bänkad framför Gossip girl och väntar på att folk ska komma hem!

Likes

Comments

Go'kväll! Igår va jag på middag hos katta med Mia,Alex och min fina pojkvän,riktigt trevlig och god mat. Jag hade dock oturen att slå huvet i kattas trappa så nu har jag hjärnskakning så det blir ingen träning på minst 5 dagar. :(


/Ewelina

Likes

Comments 

 Hejsan!

Lite smått irriterad denna morgon då jag tog mig till skolan och när jag kommer till klassrummet så är läraren inte här och inte heller vikarien, jag hade kunnat ligga kvar i min säng just nu! Men men, jag är inte den enda som får lida igenom detta.

Just nu sitter jag i källaren med två kråkor och softar!

puss hej!

Likes

Comments 

 Hej alla fina läsare! Jag har varit riktigt kass på bloggandet det senaste halvåret och den största anledningen till det är plugget.

Men nu har jag tagit mig i kragen och ska faktiskt börja blogga igen!

Under tiden som jag inte har pluggat så har jag tränat. Dock inte på gym längre eftersom det hände tre gången att killar om fram och frågade efter mitt nummer och då började det kännas lite jobbigt, vill ju helst kunna gymma ifred utan att man ska bli ner kollad. Så nu ska jag börja dansa poledance och magdans, men måste vänta tills nästa termin så under tiden får jag köra lite övningar här hemma och träna här så gott det går.

Så nu skulle jag vilja utmana er till ett pass som tar max 15 min!

Det här ska ni göra:

-Squats x25

-Jumping Jacks x50

-Utfallssteg x15

-Tåhävningar x30

-Situps x20

-Plankan 35 sek

-Kissahunder x10 på varje ben x3

-Squats x20

STRETCHA!!

/EwelinaLikes

Comments