Jag har väl egentligen ingen anledning till varför jag har haft ett litet uppehåll egentligen, jag har bara inte haft något att skriva tror jag :| förlåt för det iallafall!

Min helg: har varit bra :) jag har bara umgåtts med familj och vänner hela helgen!
Lördag hade jag en heldag med min kompis Jenny, min syster Nicole, hennes sambo Johan och min underbara systerdotter Tintin :) vi var och shoppade och jag måste nog påstå att vi alla hittade underbara kläder till dopet som ska hållas för lilla Tintin den 12 juni. Det kommer bli ett supermysigt dop som ska hållas där Johan kommer ifrån, Falkenberg. Ska bli så kul att se hur de har det däruppe och äntligen få träffa medlemmarna av Johans familj som vi dessvärre ännu inte träffat!!

På kvällen var det grillning och mys hemma hos kompisar här i byn :) ibland känner man sig rikare än många andra!!

Detta är nu sista veckan min älskade är hemma innan det är dags för honom att sticka till Norge för jobb i 14 dagar.. Det suger en del faktiskt, men det är ju som vanligt 14 dagar och det brukar väl ändå gå ganska fort. Sen när han kommer hem därifrån drar HELA tjocka familjen och släkten till Lalandia :) det ser jag verkligen fram emot!

Men nu är det godnatt och här kommer lite bilder som plåster på såren för att jag varit slarvig några dagar.

- Ciao!

Jenny och jag, min fina vän sedan flera år tillbaka.. Tillsammans har vi aldrig tråkigt och man vet aldrig vad som kan hända! :D

Jag, lillasyster och Tintin <3 lika fina som vanligt, haha, bästa bilden också!

Kläder till mig och min lilla Jenna till dopet :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Gooooodnight!
( var tvungen att testa mms-bloggning innan läggdags )

Tandläkarskräcknatten är i full gång och jag har supersvårt att komma till ro, önskar att jag kunde söva mig själv just nu :( ...
Men, man kan väl inte vara vaken för evigt, eller?!

Likes

Comments

Jösses, vad jag är nervös och har ont i magen!!

Imorgon måste jag köra till tandläkaren och antagligen dra ut en visdomstand :'( absolut ingenting jag ser fram emot direkt!

Tyvärr är det ingenting som kommer helt oväntat, men jag har tagit smärtorna och hållt ut i 7 år och alla mina visdomständer har lyckats växa ut.. Men nu sprack min bubbla. Åt lunch med lillan idag och råkade bita på något sätt som gjorde att ena tanden gick sönder, den smärtan är utan tvekan det värsta jag varit med om!! (Jag vet att jag får skylla mig själv som undvikit tandläkaren i 7 år, av rädsla) men just nu tycker jag själv att jag har rätt att gnälla lite.

15:10 ska jag vara där imorgon och jag är redan supernervös, jag tycker det är sjukt jobbigt. Speciellt att få bedövning, vilket jag tror jag måste inse att man faktiskt behöver om man ska dra ut en tand, även om jag helst skulle slippa ..


Från en sak till en annan, så ska lillan också till läkaren imorgon på morgonen. Hon har väldigt lätt att få näsblod och brukar få detta jämt, så de ska kolla imorgon om ifall man kommer att behöva bränna hennes kärl i den lilla näsan :( . Så henne är det också synd om!!

Men jag lär väl uppdatera om min FANTASTISKA dag imorgon igen .. Önska mig lycka till!


Lägger till en bild från vår mysiga lunch ändå, bilden är tagen innan tandincidenten :|

Likes

Comments

" Vad är egentligen lycka?
Vissa människor anser att lycka mäts i pengar & materiella saker, vissa tycker att lycka mäts i kärlek ..

För mig är lycka när man har familjen samlad, när man är tillsammans allihopa. Det finns nog ingenting bättre, familj, vänner, nära och kära.. Alla ska gärna vara på samma plats vid samma tillfälle, för att jag ska känna mig riktigt lycklig. För mig finns det inget bättre än när de nära mig mår bra och är glada, det ska gärna inte finnas några problem ..

Jag kan ju inte säga helt, eftersom att jag inte vet, men jag tror att de människor som tror att pengar och materiella ting kan ge lycka är människor som innerst inne är okapabla att älska en annan människa villkorslöst. Jag tror inte att de personerna någonsin har förlorat en person som betyder väldigt mycket för dem, jag tror inte att de kan känna saknad och hjärtesorg så som de mer familjära människorna kan.

Jag är livrädd att förlora personer som är nära mig, för det är fruktansvärt smärtsamt att förlora vänner och kära familjemedlemmar, men för mig är kärleken och samhörigheten man känner när man släpper någon riktigt nära, värt att vara livrädd för.

Jag kommer aldrig sluta att älska de jag har förlorat, men jag kommer heller aldrig sluta tro att kärlek kan ta oss långt! "

Till minne av min älskade kusin Marcus som blev ryckt ifrån oss och min underbara ängel Sabina som lämnat oss, alldeles för tidigt.. Min kärlek för er kommer aldrig ta slut! <3

Likes

Comments

​Jag skriver mycket och ofta, hemma i min ensamhet. Mycket av mina tankar och känslor .. 

En del människor tycker att man "skriker efter uppmärksamhet" när man skriver om sina känslor officiellt, men så är det inte riktigt för mig utan jag ser det som att om man har svårt att få folk i sin omgivning att förstå precis hur det är man känner eller tänker, så är det ofta lättare att sätta ord på det. Att skriva ner det.. om någon läser spelar egentligen ingen roll, men samtidigt känner jag att man måste våga  vara öppen och ärlig med alla sina känslor och tankar, hur mörka och dumma de än kan vara och vem vet, kanske kan man tillochmed hjälpa någon som sitter och tror att den är den enda i hela världen som mår dåligt, tycker illa om sig själv, blir dåligt behandlad av någon eller liknande. 

Jag vill att alla ska veta att de inte är ensamma, alla mår dåligt och har kassa dagar till och från! 


Det kanske kommer en del från min dagbok senare idag..

Likes

Comments

Vår hund, Britney, är en fantastisk hund. Hon är av rasen #staffordshirebullterrier och hon är den mest sällskapliga hund man kan tänka sig.. Mängden kärlek hon ger är nog för att älska ett helt land!

Jag är ingen hundmänniska från början, men när jag lärde känna denna underbara varelse så blev jag omvänd, hon behöver ganska mycket stimulering men samtidigt så älskar hon att slappa och kan lätt ligga och sova i solen en hel dag om hon får.
Sålänge hon får vara med så är hon nöjd & hon älskar barn!
☺️

Likes

Comments

Lunch för mamma när dottern är sjuk 😍

Äggröra med chorizo och riven ost och tacokrydda ✌👌

Riktigt fint!!

Likes

Comments

Goddag,

Så provar vi på detta då :) har inte bloggat på länge så jag hoppas att jag inte har tappat stinget!

Jag är en person som bär på mycket tankar och känslor så denna blogg kan vissa dagar vara väldigt ytlig och allmän och vissa dagar kan det nog bli väldigt djup och ingående. Kan vara bra att veta innan man blir fast 😉

Jag kommer skriva om min vardag, mina idéer (vilka är ganska många) vår familj och framförallt vårt hus.
Vi har bott här sedan i december 2015 och vi är mitt i allting vad gäller planering och kompromisser om hur vi ska ha det och vad som ska göras, så det kan bli spännande 😬

Likes

Comments