Header

Contains affiliate links vitvaror

Tips om du suktat efter en moccamaster och tyckt

att det är lite dyrt så kan du nu köpa dessa modeller för liten peng här !
Jag tänker på den vita eller rosa till mitt kök men har redan den svarta så måste bli av med den först...

REA!

40% rabatt är det på den Matta svarta. Så nu kostar den 1999:-

Tidig julklapp?

Här / Här / Här / Här / Här kan du också fynda!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links Bänkskivor, IKEA, KÖK

Likes

Comments

IKEA, KÖK, renovera, Grått kök

Hej!
Jag ska bygga om mitt kök, vet hur jag vill ha det men vet inte om det passar in.
Jag tänker mig att jag vill ha grått men är det sånt som är inne just nu? Ikea har två gråa som jag gillar men vill ha snäppet ljusare. Vet du någon återförsäljare som har ljusare grå luckor men i samma prisklass som Ikea?
Vad är fördelen med släta luckor respektive profilerade?
Ang kyl och frys? skall de vara inbyggd tycker Du?
/ Ida
ps. vart ska jag börja? 

Hej Ida,
Tack för ditt mail.
klart du ska ha grått kök, men allt hänger inte enbart på luckorna. Vad har du för färg på golvet? väggarna? Vad tänker du om kakel?
tänker du på ljusgrått kan jag rekommendera " Järfälla kök" som gör luckor i olika färger. En färg som hette Emma har jag för mig var riktigt snygg och den använde en vän Monica till mig för ett år sen drygt. Hon hade inte några överskåp samt ljust trägolv och ljust kakel. Så snyggt blev det.

Vad gäller kyl och frys, en smakfråga och genom en liten snabb analys utav tiden från Ikea och kvik så är det 50/50 på vad folket vill ha. Vissa älskar synen av stora härliga kyl och frysar och tror att de Alltid är bättre, medan vissa är som MIG att man vill ha det enhetligt och dolt. ( Det finns gott om plats i inbyggda med och är minst lika bra, återkommer med inlägg om de bästa kylarba).

Profilerade luckor hör hemma i ett mer traditionellt hem och släta luckor passar sig på fler ställen än så.

Hur du går tillväga för att börja? Det kan du läsa i ett eget inlägg där jag skriver om ax till limpa.

allt gott puss och kram 😘

Två andra nyanser av grått, gissar på Ikeas "veddinge" lucka men är inte säker.

Likes

Comments

När jag jobbade som kökssäljare så älskade jag svarta kök och önskade mig en kund med stort kök med mycket fönster och mycket ljus. Svårt i Stockholm dock, vi lever ju i mörker och relativt små hus och lägenheter så vi vill ju ha ljust och fräscht, inte så konstigt men vågar man så blir det oftast bäst.

De finaste kök jag gjort är till de som vågar göra nått lite extra ovanligt eller i ögon fallande.

Likes

Comments

Contains affiliate links Slajm, barn, Livet, familj

Hur ofta får era barn göra slajm? Jag har slajmförbud här hemma, tycker det blir stökigt, kladdigt och det luktar illa. Barnens pappa däremot är mycket "snällare" på den fronten och dottern har en mindre slajmverkstad hos honom. Det är dyrt och svårt att hitta också väl? Har hört att linsvätskan tagit slut och att priset på raklödder stigit till taket.

Min dotter och hennes kompisar har även början använda ansiktsmasken som man egentligen ska, alltså till ansiktet. Jag blir lite orolig att det förstör hennes lilla fina 10 åriga hud? Har ni några märken som är bättre för små 10 åringar? Tänker att dessa Nivea borde vara skonsammare än de utan märke som säljs nu överallt?!


Likes

Comments

Contains affiliate links Bänkskivor, KÖK, renovera

Mina favoriter till diskhoar är tunna raka modeller som är planlimmade alternativt underlimmade beroende på vilken bänkskiva man väljer.

Det finns hoar som är med design som den "guldiga" från tapwell men som kanske inte är lika hållbara som de från decosteel . Samtidigt är det ju så att vi lever i en förändringsbenägen tid och vi kanske inte behöver ha en diskho som håller i 25 år? Ja det beror ju på vem jag pratar med förstås, det är ju det som är grejen. Alla har olika behov och olika önskemål och smak.

Maila mig bild på ditt kök , renoverat eller i behov utav renovering. Jag kan komma med konkreta tips eller ta mig ann hela projektet från ax till limpa med det menar jag rita, måtta samt beställa och hitta hantverkare.

Du får gärna maila mig bilder på kök enbart för att visa mig hur fint ert kök är så ska jag lägga upp de bilderna här och på instagram.

Maila mig på severinesinredning@gmail.com eller direkt på instagram där jag själv tycker det är lättast att se på bilder.

Trevlig kväll!

Likes

Comments

Contains affiliate links KÖK, vitvaror

Så mycket val.... skall det vara vitt, svart, integrerat eller ska jag ta någon cool färg? Det finns hur mycket fina produkter som helst och det finns så mycket funktioner du inte visste att du behövde.

Automatisk fläkt som justerar fläkten själv beroende på vad som finns på spisen. Diskmaskin som är upphöjd så att du slipper hitta på någon egen lösning för att slippa böja dig ner när du plockar ur diskmaskinen.

Ugnen som har wifi så att du kan sätta på den på vägen hem från jobbet.

Hör mer sedan.Likes

Comments