Header

Nej, Nathalie bajsar inte eller kissar på bilden

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Just nu ligger i en klädhög. Ja, ni läste rätt. En klädhög. Men det är så att jag håller på att rensa min garderob. Ska lägga undan, slänga och spara några kläder. Det mesta slänger jag. Men jag brukar faktiskt göra det några gånger om året när min garderob är stökigt. När jag väl har börjat så tycker jag att det är jätte kul att sortera och greja. Men när det kommer till slutet börjar det bli tråkigt. Man orkar liksom inte mer. Så just nu ligger det massa kläder på golvet och sängen i mitt rum. Kul att plocka upp det va? Jätte.. Iallafall vi ses amigos!


Likes

Comments

Omg, jag kan inte fatta att jag börjar åttan snart. Vi börjar den 18:e så det blir exakt 9 dagar kvar. Jag är faktiskt jätte nervös för åttan. Jag har hört att det är mycket tuffare. Allting blir svårare. Att man liksom lär sig helt nya saker. Jag undrar hur det kommer bli om jag får erkänna det.
Jag tycker inte att det kommer att bli så roligt att börja skolan igen. Inte ett dugg. Man vill ju liksom ha sommarlov. Slippa vakna tidigt på morgonen och fixa sig för skolan. Plus att allting har typ ändrats. Speciellt klasserna. Så det kommer inte att bli lika roligt att gå till skolan. Men jag får hoppas att jag klarar mig. Och att det kommer jätte många 7:or. Det kommer att finnas från A-E. Yeey liksom. Förra året var vi bara 3 och det var kaos. Så nu undrar jag hur det kommer att bli med 5 sjuor. Aja, hoppas att ni har haft en bra sommar och att ni klarar er genom året :)

Likes

Comments

God kväll eller natt eller whatever det är nu. Idag så var jag bara med Nathalie för att Fadoma kunde inte. Först så satt jag inne i hennes rum och titta runt på mobilen. Sen bestämde vi oss för att dra ut och spela lite fotboll och träna några dutt. Haha, om jag får erkänna så har Nathalie blivit bättre i fotboll. Men aja, imorn så ska hon dra till Ullared och jag ska åka till min farmor och hon bjuder på kräftskiva. Om jag får erkänna så är det rätt så gott men jag hatar när lukten stannar kvar på händerna.
Men aja, just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Innan jag går och lägger mig så tror jag nog att jag ska titta på film innan och titta runt på twitter/instagram. God natt!


Likes

Comments

God morgon! Eller ska jag säga eftermiddag? Haha. Som vanligt vaknar jag sent. Igår var jag med Fadoma och Nathalie o idag ska jag vara med dom igen. Efter jag har fixat mig så drar jag förmodligen till Nathalie. Fadoma har inte vaknat ännu så vi ska nog försöka väcka henne. Hoppas hon vaknar bara, haha. Just nu är jag hemma ensam och tittar på tv och äter nånting. Men hej då på er! Jag bloggar mer senare!


Likes

Comments

Kör på ett litet god natt inlägg. Idag har jag inte gjort så mycket, har för det mesta stannat hemma på tittat på massa youtube klipp och städat lite i mitt rum. Imorn så ska jag va med Fadoma och Nathalie. Jag vet inte riktigt ännu vad vi ska göra. Men vi brukar hitta på något. Haha, hoppas bara att det inte slutar med att vi spelar kort eller monopol igen. Vi behöver skaffa oss ett liv. Men okej, god natt på er! Imorn kommer nog mera inlägga. Hoppas jag.

Ska faktiskt testa en sak som Kenza gjorde. Hon typ la upp bilder från hennes dag och la till lite små texter. Fast mina texter kommer bara bestå av "här ligger Fadoma och Nathalie och tittar på sina mobiler". Haha, jag kanske ska bara lägga upp sånna inlägg när det händer något spännande i mitt liv

Likes

Comments

Hejsan! Hur mår ni? Igår så var jag lite med Nathalie efter att regnet hade lugnat ner sig lite. Sen var vi ute och gick lite till bron. Det var rätt så skönt för att vinden blåste fram och tillbaka. Men idag så ska jag hänga med Nathalie till stan för att hon ska ta hål i öronen. Haha, jag kan inte riktigt ta hål i öronen för att det är nån sorts kul i öronsnibbarna som är rätt så stor. Jag tror nog att jag måste fråga nån om vad det är för jag har inte riktigt listat ut det ännu. Men efter att hon har tagit hål i öronen så ska vi kanske gå runt lite på stan. Vi får se. Hon är just nu i boren och jag fortfarande hemma så ja. Hej då på er och ha en fortsatt bra dag!


Likes

Comments