ME SYKDOM...

Jeg har vært syk nå i 2 uker nesten og føler at det er litt bedre nå men dette er første gangen jeg har vært så dårlig. Man kan føle seg dårlig i en periode også kan man ha bedre dager dette har jeg skrevet om før men når det blir ille som dette så blir jeg helt satt ut. Jeg har bare ligget sengeliggende å sovet ikke gjort noe annet, jeg har ikke dusjet den helgen fredag 13 aug fordi jeg var helt utslitt og klarte det ikke rett og slett såpass dårlig var jeg. Hvis jeg bare går litt så blir jeg dårligere, jeg kjenner på mye fysisk og mental anstrengelse.

Jeg har smerter hver eneste dag dette blir jeg utslitt av og faktisk deprimert jeg har masse smerter i ryggen og nakken så må ha time hos en naprapat. Idag har jeg endelig vært i behandling hos refleksolog jeg håper virkelig det hjelper litt, kjenner nå at kroppen slapper mere av og ikke så mye smerter nå. Jeg anbefaler alle der ute som har det samme som meg å prøve ut dette her, virkelig verdt det.

Jeg tenker nå fremover at jeg skal skrive mere om hvordan det er å være syk med ME sykdom og hvordan det er å leve med dette hver dag. Jeg har skrevet et innlegg om ME sykdom før så dere kan lese der først om du ikke har lest det. Gjerne legg igjen en kommentar under her, og gjerne si ifra om dere vil ha flere innlegg.


Ellers så skal jeg bare sove mest mulig, jeg må få tatt dose 2 av korona vaksine neste uke jeg orker egentlig ikke å dra dit men blir kjørt skulle ønske jeg kunne fått lov til å ha noen som kunne tatt den på meg hjemme. Jeg gleder meg ikke til å ta vaksinen. Sykt redd for å bli dårlig av den. Er det noen av dere som har blitt dårlig? Eller gått bra? Gjerne legg en kommentar på det også. Skal blir godt å bli ferdig med det.

❤️


Liker

Related posts