Casual - 1// Moss Copenhagen 2// Moss Copenhagen 3// Nelly.com 4// Noella 5// Nelly.com

All in - 1// Na-kd 2// HM 3// Na-kd 4// Nelly.com 5// Nelly.com

Girly - 1// Prettylittlething.com 2// Nelly.com 3// Noella 4// Simmishoes.com


Der er ikke længe til nytårsaften, hvor de fleste mennesker tager til festelige begivenheder. Jeg ved dog stadig ikke selv hvad jeg skal den aften endnu... Men jeg har samlet tre outfits som har lidt af min stil i sig men selvfølgelig også lidt, så jeg kunne nå ud til nogle forskellige typer. Der er lidt for dem som bedre kan lide det lidt afslappet men stadig ikke helt. Til dem der godt kan lide at skille sig lidt ud, og til de piger der elsker glitter og korte kjoler. Jeg hælder personligt mest til den casual.

Håber i kunne bruge det til noget.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

1// Na-kd 2// Magasin 3// Matas 4// New look 5// Zalando.dk 6// Matas 7// Mango 8// Selected 9// Zara


Så er det snart jul! og jeg ved godt jeg er lidt sent ude med det her, men jeg har lavet en collage med de ønsker som jeg har her i år. Nogle af tingene er dog ikke det jeg rigtigt ville have haft, så jeg har været nødsaget til at finde noget lignede de ting som jeg virkelig ønskede, men som var udsolgt, som fx jakken fra Topshop som er nævnt i et tidligere indlæg.

Men jeg håber at i finder det inspirerende!


Likes

Comments


Jeg er efterhånden træt af mit lange lyse hår, for sådan har mit hår altid set ud. Jeg har i rigtig mange år overvejet at farve det mørkt, men har aldrig fået det gjort fordi jeg ikke ønsker de grimme lyse udgroninger der kommer. Derudover er jeg ikke særlig glad for forandringer.

Her på det sidste har jeg også overvejet, at få det klippet relativt kort. Er virkelig i tvivl, derfor ville jeg høre jeres mening, og håbe at det kan hjælpe mig.


Sådan her ser mit hår ud nu:


Det er okay langt med leverpostejsfarvet udgroninger. Det skal lige siges, at det er min naturlige hårfarve, og at jeg aldrig farvet det før. Hvis i er interesseret i min hårpleje rutine, så er der et link her som i kan gå ind og tjekke ud http://nouw.com/kirawinther/my-haircare-routine-31323104Jeg har her lavet en collage med de frisure som jeg godt kunne tænke mig, men som jeg er lidt i tvivl om.

Likes

Comments

At skrive det her indlæg har været ret så grænseoverskridende for mig, for er meget lukket omkring mine følelser. At fortælle den her historie til offentligheden har været ekstremt svært, men jeg har alligevel valgt at gøre det i håb om at kunne sætte mere fokus på det, og at få folk til at tænke sig mere om.

Jeg oplever at det er blevet en populær ting for især piger at poste billeder af sin krop på de sociale medier. Jeg ser 14 årig stå i spejlet og tage et billede i undertøj, og jeg har det faktisk lidt mærkeligt over det for sådan synes jeg ikke det var da jeg var 14, og det er altså ikke særlig mange år siden synes jeg selv. Ikke at der er noget galt med det, men når man vælger at poste billeder som det, så må man også forvente en reaktion. Nogle vil synes om det, og andre vil ikke.

Nu skal jeg ikke sidde og lege engel for gør det jo selv. Og folk har haft voldsomme reaktioner på det, og jeg tror det skyldes at igennem alle mine folkeskole år, var jeg den generte pige, der aldrig deltog i timerne eller sagde noget. Så folk forventede ligesom bare ikke, at jeg kunne finde på sådan noget. I starten påvirkede det mig rigtig meget. Jeg kunne ikke sove om natten, jeg sad og græd hver aften, og jeg kunne ikke lide at være alene, for så ville jeg ligge og tænke på det.

Da jeg var lille og dum valgte en dreng jeg troede jeg havde noget med, at dele private billeder af mig på Facebook. Han startede bare med at have ét, men han truede med at dele det, hvis jeg ikke sendte ham flere. Til sidst valgte han at dele alt han havde af mig, og det kom virkelig som et chok for mig. Han havde både oplyst mit fulde navn og telefon nummer på hans opslag. Heldigvis blev de slettet hurtigt igen, men den episode påvirkede rigtig meget mig som person, og min holdning til ting. Folk kalder mig også "hjerteløs" og det her er nok en grund til det.

Det her med at få delt private billeder på sociale medier er begyndt at blive ret almindeligt, hvis man kan sige det sådan. Det er egentligt en alvorlig sag der krænker en persons privatliv, og betroelser til et andet menneske. Og det er en sag, som jeg overhovedet ikke synes der er nok fokus på. Igennem alt det her havde jeg heldigvis nogle rigtig støttende veninder der virkelig var der for mig, og det er jeg rigtig glad for.

Jeg gik lidt ud af min skal i 9. klasse, hvor drenge begyndte at blive interessante for mig.. og det blev jeg faktisk rigtig meget udstillet med igennem hele 9. klasse, og også den dag i dag. Folk begyndte at kalde en for "Luder" "Skank" osv. De begyndte at finde andre ting at nedgøre en med.. det var alt fra øjenbryn, til en lille bums på hagen, til hvad for noget makeup man brugte. Og det er dog ikke særlig lang tid siden, at der blev postet billeder af mig på hate sider på både Facebook og Instagram, hvor jeg blev hatet på noget så latterligt med hvordan mit ansigt ser ud.

Jeg synes folk skal tage sig virkelig sammen, for ord kan virkelig sårer. Jeg er blevet rigtig god til bare at ignorere det, men det er der jo andre der er mindre gode til. Folk der hater på andre mangler noget indhold i deres liv, og noget mere modvilje til at sige fra overfor gruppepres.

Men tilbage til det med at poste hud billeder på sociale medier.. så vil jeg sige at jeg stopper ikke med det for er fuldstændig ligeglad med folk der snakker dårligt om det, for jeg har valgt at fokusere på de positive ting ved det. Jeg elsker min krop, og det burde alle gøre. Vi er ikke ens, og det er jeg glad for, for jeg ønsker ikke at ligne nogen andre end mig selv.

Hvis nogen har et problem med hvad jeg poster på mine sociale medier, så er man velkommen til at unfollow mig. Mine sociale medier skal afspejle mig som person, og jeg går meget op i min krop, så den har jeg lov til at vise frem.


Men mit budskab med det her indlæg er at:

Hvis du kan relatere til min historie, og har det på samme måde, så bliv ved og ikke buk under for hate. Der vil altid findes mennesker der ikke vil synes så godt om dig, og samtidig vil der være mennesker der vil holde af dig ligemeget hvad, og det er dem du skal fokusere på. Jeg ved det er svært at lade vær med at være påvirket, af hvad folk tænker om dig især i teenage alderen, men bare ignorer det.

Hvis du er en af dem der ikke tænker over hvad du siger så seriøs stop. Du får absolut intet godt ud af, at nedgøre en person. Du burde dreje den om og tænke "hvad hvis det var mig selv der stod i den situation". Der er også folk jeg ikke bryder mig specielt meget om, men jeg går ikke ud og starter rygter og snakker dårligt om dem. Alle os mennesker siger noget dårligt om en eller anden en gang imellem, men der er forskel på at holde det for sig selv og privat, og på at direkte skrive det til personen, eller på personens billeder.


Jeg håber nogle mennesker fik et bedre indblik i, at være en person bag hate grundet hud billeder. At nogle fik noget at kunne relatere til. Eller at nogle personer der måske hater lidt på andre, vil tage mine ord til sig.. Det ville i hvert fald betyde meget for mig.

Likes

Comments

1// Miinto.dk 2// Chanel "Rouge Rubis" 3// Dior 4// Zara 5// Nyx "Abu Dhabi"


Jeg har samlet mine absolut ynglingsting inden for fashion og beauty kategorien, som jeg har haft her igennem efteråret, og lavet en collage ud af det.

Håber i lader jer inspirerer.

Likes

Comments

1// Topshop 2// HM 3// HM 4// Pieces 5// Topshop 6// Neo Noir 7// Chanel "Blue Rebel" 8// New Look 9// Na-kd 10// Vagabond


Så er jeg endelig tilbage efter en måned væk fra bloggen.. Grundet personlige problemer. Jeg har lavet en lille collage med de ting, som jeg her i øjeblikket har et godt øje til.

Håber det kan inspirere jer!

Likes

Comments

1// Moss Copenhagen 2// ONLY 3// HM 4// Jane Kønig 5// Garber 6// Pieces


Jeg fyldte 18 i fredags, og som tradition tro får man gaver på sin fødselsdag. Jeg fik disse ting, en masse penge, og en ny kæde til et vedhæng jeg fik at min afdøde mormor, da jeg blev døbt.

Likes

Comments

D. 20. oktober fyldte jeg endelig 18, som jeg har glædet mig til længe. Tiden er gået så stærk for jeg føler det kun er 1 år siden jeg fyldte 15.

På selve min fødselsdag skete der ikke så meget. Jeg var bare her hjemme sammen med min familie, og hyggede og slappede af.

D. 21. oktober holdte jeg fødselsdag for min familie, og vi blev cirka 20, trods at nogle havde meldt afbud. Gæsterne kom ved 17-tiden og spiste aftensmad her, som bare var kinesisk mad. Bagefter var der is med frugt og til sidst selvfølgelig slik. Gæsterne tog hjem igen omkring kl 23.

Det var rigtig hyggeligt, og jeg blev rigtig glad for de gaver jeg fik.


Jeg har også lidt planer om at holde en form for pige middag fødselsdag for mine tætteste veninder, men det er ikke 100% sikkert endnu. Det er svært for os at finde tid til hinanden, for vi er alle sammen i gang med hver vores ting. Jeg håber i hvert fald det bliver til noget, for savner dem virkelig.

Likes

Comments

1// Chiquelle 2// HM 3// Zara 4// Y.A.S 5// Y.A.S 6// Nelly.com


Det er blevet sæson for striktrøjer, og selvom jeg ikke er særlig stor fan af striktrøjer, så elsker jeg alligevel dem her.

Likes

Comments