​Fan! Nu har det redan gått över en vecka sen jag tog studenten. Värdens perfektaste dag! Har har aldrig varit så otaggad på något som denna dag efter som att vi hade sämsta sammanhållningen i min klass, visste nästan inte namnen på vissa haha. Men när dagen väl kom, några glas champagne och burkar öl så ordnade allt sig. Allt var helt perfekt helt enkelt, bästa var att jag fick spendera det med ett gäng människor som jag verkligen älskar väldigt mycket. Nu har det precis slagit mig att jag faktiskt har spenderat tre hela år med dessa idioter som jag ändå på något sätt älskar. Kommer aldrig mer träffa det flesta och jag är liv rädd för att tappa kontakten med Moa och Jonte..

Två dagar efter studenten taggade jag till Thailand.. Vilket kändes så jävla skit. Allt gick för snabbt, fick ingen tid till att andas, fattar ni? Det var lixom pang bom packa dagen efter studenten sen dra. Jag hade hellre velat stanna hemma någon vecka innan jag åkte och bara ta tag i skit som ligger och stör mig konstans i huvet.. Men det fanns inget jag kunde göra åt saken, det var bara att åka. Tre dagar efter jag laddat så var jag med om en ganska så allvarlig motorcykelolycka.. Jag kommer själv inte ihåg något alls, fick veta i efterhand att det var en alkis som körde motorcykel och tappade kontrollet helt och körde på mig så att både jag och min motorcykel åkte ur lägen. Jag svimmande av och fördes till sjukan snabbt där efter. Fattade noll när jag vaknade upp och var helt omplåstrad och såg att min tröja var helt blodig och att de hade klippt sönder den.. Idag är det okej.. Har svårare att gå och ont i nacken men det är inget större än så en så länge. Jag är såå redo för att åka hem till Sverige. Vill till min sköna säng och vill träffa min vänner. Det är inte det att jag inte vill vara här, det är bara det att det är jäkligt dåligt timing just nu. 

Jag kommer att lägga ut ett inlägg med massa bilder från studenten och berätta allt när jag har mer ork. Hoppas ni mår bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments