Haft en riktigt bra helg med vänner och familj, dom absolut bästa jag har i livet. Lördagmorgonen lurade mina föräldrar med mig in till skogen för att plocka svamp (?!) långt åt satan.. Dom sa att vi skulle åka och hälsa på farmor eftersom det var ett tag sedan jag var där, men nej så vare inte kan jag säga. Dock så var det riktigt mysigt, vädret var fett och vi fick sjukt mycket svamp! Sen åkte vi in till stan och käkade middag på Riche, favorit stället.

Under söndagen åkte jag in till stan för att möta upp en vän till mig som jag inte har träffat sedan början av sommaren, det var dags för en catch up och life uppdatering kände vi så vi tog en prommis i stan, i det underbara sommarvädret i September (wuuuut?) och vi dök upp i likadana skor fast hans var gröna och mina rosa, haha, nice! Efteråt mötte jag upp min familj i Östermalm, vi bestämde för att luncha på Strandvägen 1, jäklar vad maten är bra där men det slår tyvärr inte Riche. Efter lunchen gick vi en runda på stan och sedan lyckades jag dra in pappa till Telenor för att beställa nya telefoner till oss, en Iphone 7 Plus i Gagasvart fick det bli, längtar tills den kommer om 6 veckor dock.....

När jag kom hem så blev jag upphämtad utav Alicia, vi drog till Haninge, jag skulle köpa present till Marija (Aleks syster som nyss fyllt 18år) sedan åkte vi till Thaien i sockenplan och beställde hem Thaimat sedan åkte vi hem till Alicia och mös. Inte nog med det. Efter några timmar där så körde hon mig till Aleks, tanken var att jag bara skulle dit för att ge presenten till Marija men som alltid så blev jag kvar där ett par timmar och vi kollade på film hela familjen och fikade haha standard hos familjen Avramovic.

Helt ärligt så har jag mått lite sådär på sista tiden. Nu tänkte jag bara fokusera på mig, umgås med vänner och familj som jag är så tacksam över. Jag har just nu verken ork eller motivationen till att blogga eller träna vilket känns sjukt tråkigt med tanken på hur många idéer jag har och min nya fina kamera jag köpt för att ta fina bilder till bloggen osv.. Måste verkligen ta tag i träningen igen. Har säkert gått upp 10kg under sommaren, usch! Om ni vet något knep för att få igång motivationen för träningen så kommentera gärna, behöver alla tips och knep som finns just nu, jag blir galen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments