Just nu sitter jag som vanligt i min soffa med en kopp kaffe, klockan är halv 10 och jag börjar jobba 16. Hade hoppats på att jag skulle få sova lite längre idag men nix, så blev det inte...
Imorgon åker jag till Skene för att först träffa Kajsa och Jesper, och sedan åka hem till min älskling. Han skall agera personlig tränare för mig, vi får väl se hur det går ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kom dagen, dagen jag visste skulle komma, min älskade farmor somnade in. Strax innan 6, när jag skulle åka till jobbet. Jag fattade det inte riktigt och utan att röra en min satte jag mig i bilen. Det var inte förrän jag sa till min arbetsledare att jag kanske inte skulle orka jobba hela dagen, då brast det. Efter första rasten åkte jag hem till min bästa vän som köpt blommor och ett kort till mig, världens bästa vän. Tänkte inte mycket mer på det förrän jag kom hem till min pojkvän, då blev jag helt förstörd och tårarna tog aldrig slut. Tur att jag har en så stöttade pojkvän, otroliga vänner och fin familj, annars hade jag aldrig klarat detta.

Vila i frid älskade farmor, hälsa farfar från mig.

Likes

Comments

Likes

Comments

Detta året firade jag midsommar i Kinna tillsammans med Oscar och hans syster + deras kompisar!

Likes

Comments

Tanken med denna bloggen var ju ett gymnasiearbete om skönhet osv.... Men nu när jag tagit studenten blir det ju inte så mycket smink och sånt.. Därför har jag ändrat mig, och kommer blogga om lite allt möjligt istället!

Likes

Comments

Idag provade jag hår och smink på Malin som skall på bal imorgon ;) vi provade tre olika uppsättningar!

Likes

Comments

Såhär blev min sista bild i Photoshop kursen!

Likes

Comments

Idag gjorde jag fanska gelénaglar på mig själv!

Likes

Comments