Människor verkar bara bli dummare och dummare.

Jag menar, vi har denna fantastiska teknologi och ändå har datorer bara förvandlats till någon slags runkmaskin. Meningen med internet var att det skulle ge oss frihet och mer demokrati. Men allt det har givit oss är korkade skribenter och 24 timmars tillgänglighet till barnporr.
Människor.. De pratar inte längre, de smsar. Inga skiljetecken, ingen grammatik. LOL hit och LMFAO dit.
Ni vet, för mig verkar det som att det bara är en massa korkade människor kommunicerar med andra korkade människor genom något prototypspråk som mer liknar språket som grottmänniskornas använde sig av snarare än den vackra svenskan.

Likes

Comments

Lukas hatar er alla.
Några saker som jag lärt mig genom denna galna lilla saken kallat livet. 1: En morgon av pinsamhet är fan mycket bättre än en natt av ensamhet. 2: Jag kommer antagligen inte gå till historien, men jag kommer gå ner på din syster. 3: När jag ändå är där nere kan det vara skönt att se en antydan till pubis. Jag snackar inte en 70-tals playboybuske eller något sånt. Bara något som påminner mig om att jag utför oralsex på en vuxen. Men jag antar att den stora frågan är varför media är så fast beslutna om att förstöra den kvinnliga populationen

Likes

Comments

Hej alla följare :D idag hade vi inga lektioner i skolan. Så jag ställde klockan på 7, för att sedan åka till min fina och eftertraktade vän Ludwig Svedberg och spela FIFA ;) framåt halv 12 bestämde vi oss för att åka till MG #kickoff för att äta skolans utsökta pannkakor med hemmagjord osötad sylt, mums! Strax efter det begav vi oss in mot den regniga staden Borås för att kolla på våra kära klasskamraters UF-företag.

Nog om det. Nu ska jag och och bränna kalorier i form av fotbollsträning.

Ha det bäst :*
// KingLuke

Likes

Comments