​​​​​

Den här manikyren hade jag för 2 veckor sedan så det är inte min alla hjärtans dag manikyr =) Jag har nakna naglar idag faktiskt för att jag har åter igen brutit en nagel. Här hade jag också brutit en nagel och det var bara klantigt av mig. Hatar när det händer för det ser ju inte lika fint ut som det skulle kunna ha gjort. 

Nåja jag bestämde mig för att ha något helt annat på naglarna än mörka vintriga färger så jag valde kanske något åt vår hållet kan man säga. Alltså jag gillar verkligen den här färgen och jag har egentligen inte riktigt gillat den här typen av färg men jag börjar dras till den mer och tycker att min hy passar väldigt bra ihop med den. Sedan tycker jag att den är svår fotad för nu ser den ju mer orange ut kanske än vad den är i verkligheten.

Jag har inte så många milani lack men jag gillar de jag har. Detta lacket hade en helt ok formula, inte perfekt men inte jättedålig heller. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här lacket skulle jag egentligen sparat lite till för att måla med det när våren anländer men jag kunde inte hålla mig längre och valde detta nu istället. Det har redan legat i min samling ett tag och väntat på att bli använt. Varför jag väntat länge på att använda det vet jag inte faktiskt. Men kan ha med glittret att göra. Att jag jämnt har dragit mig för att jag kommer att tycka att det är ett pain in the ass att få bort sen.

Sedan hade jag sån otur att jag bröt nageln på den handen jag brukar fota så helst av allt hade jag inte ens velat ha lack alls tills att det växer ut men det är för tråkigt att gå med omålade naglar så länge. Jag får inte samma känsla för ett lack när man har det såhär och kanske kommer detta lacket att få lie mer negativ kritik just pga av den korta nageln,

Ja det ser ju inte lika trevligt ut som det borde men jag fotade även den andra handen som ser lite bättre ut. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Egentligen borde jag ha målat 3 lager men jag ville faktiskt inte det för det skulle bli så tjockt på naglarna tyckte jag. Jag gillar inte att ha 1 kilo nagellack på naglarna, den känslan gillar jag inte,

Jag har inte riktigt kunnat bestämma mig för om jag gillar lacket eller inte, kanske hade jag gillat det mer om det inte behövde bli så tjockt och kanske om det var vår väder i luften. Jag både gillar det och ogillar det jag kan inte riktigt avgöra det just nu

Likes

Comments

Detta är första gången jag använder ett catrice lack och jag tycker att färgen är super fin men den gör sig mer blå på bilderna men den e mer lila i verkligheten. Men i vilket ljus jag än fotade så blev det mer blå. Skimret syns på naglarna men tyvärr dåligt om det är en grå dag.

Detta lacket höll inte så länge på naglarna. Redan dag 2 så shippade det på en nagel ganska mycket. När jag tog bort lacket med aceton så hade mina naglar blivit gulare. Det e inte hela världen i och med att jag alltid har målade naglar men kan vara bra att veta. Nu har det gått ett tag sedan jag hade detta lacket och idag är mina naglar inte speciellt gula så det försvann av sig självt.

Något positivt om lacket var att det var lätt att måla med och just då hade jag väldigt bra naglar, ingen bruten nagel heller så manikyren blev väldigt fin. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Likes

Comments

Det här lacket trodde inte jag skulle vara något speciellt men sedan så kollade jag upp det närmre och kände att jag nog kanske borde slå till och köpa det ändå och vilken tur att jag gjorde det för jag gillar det super mycket. Lyko.se hade ett erbjudande i mellandagarna så då passade jag på att handla detta. För det mesta köper jag ju china glaze på ebay men ibland kan de svenska sidorna också ha bra erbjudanden men tyvärr för sällan.

Formulan på lacket var bra och lätt att måla med så jag målade 2 lager och 1 lager hk grl topplack. 

För ett tag sedan gillade jag inte alls den här färgen på naglarna men nu gillar jag det väldigt mycket. Och med hk girl topplack så glänser det hur fint som helst.Jag hoppas att våren anländer snart (i mina drömmar) för jag börjar bli lite mer sugen på ljusare färger och det kan jag ju ha ändå även fast det fortfarande är vinter men de mörka färgerna får ta över ett tag till tror jag.

Likes

Comments

Det var längesen jag bar svart på naglarna och så kom jag att tänka på det här lacket. Jag bär aldrig hel svart utan jag vill att det ska hända något.Jag har ett favorit svart lack och det är zoya storm, en absolut favorit men haute tub hade jag inte använt än så då ville jag måla med det.

Det var bra formula och jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack

Jag gillar det och man ser skimret på naglarna.Men det är fortfarande storm som är min favorit när det kommer till svart. Hologlittret syns mycket tydligare än i haute tub men de har ju två olika skimmer så det går ju kanske inte att jämföra

Likes

Comments

​Här kommer ett blått lack från den gamla goda tiden när gina sålde snygga lack.Jag tyckte att lacket såg lite ljusare ut på naglarna än i flaskan. Jag förväntade mig en lite mörkare nyans än vad det är men jag är faktiskt positivt överraskad, jag gillar att det är ljusare än vad jag trodde då jag inte riktigt kände för mörkblått egentligen.

Kobolt shine är lysande snyggt men formulan var nog lite rinnig men inget jag inte kunde hantera. Det blev 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Jag vill så resa till havet när jag ser på detta. Det här lacket kunde jag lätt kunnat bära även på sommaren.

Likes

Comments

Årets första manikyr består av den här snygga färgen. Egentligen är detta ett lack från en sommarkollektion men jag tyckte att den passade väldigt bra nu oxå. Jag har vart väldigt sugen på rosa. Det var så längesen jag hade rosa naglar. Det har ju varit höst och jul så det har mest varit mörkare färger på naglarna så varför inte börja januari med rosa.

Jag tycker väldigt mycket om den här färgen. Egentligen e det ingen speciell för det finns många lack i den här färgen men jag älskar snygga cremelack.

Formulan var bra men lite rinnig men det brukar china glaze lack vara. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack.

Jag har faktiskt 2 andra lack som nästan är samma färg som detta. En av de är lite ljusare och en är typ samma. En av de heter make an entrence och den andra minns jag inte. Ibland råkar man köpa samma fast med andra namn ooops. Det är svårt ibland att veta exakt hur lika de är.

Likes

Comments

Det är redan den 12e januari och jag har ju legat efter med blogginlägg men jag kör ändå och visar er mina favoriter från året. Det är alltså mina favorit lack för år 2017, lacken kom inte ut förra året, vissa är äldre och vissa är nyare.Det är ingen speciell ordning, jag har alltså inte placerat de efter tycke.

Orly Vintage

O.P.I - Give me space

China Glaze - Plur-ple

Kiko - 497

Orly - Fireball

O.P.I - Look at my bow

Zoya - Kitrige

China Glaze - Lug your designer bagagge

China Glaze - Baroque Jungle

China Glaze - Lubu Heels

Zoya - Alicia

China Glaze - Queen of sequins

China Glaze - Where´s the party canon at?

O.P.I - Turn on the northen lights

Essie - Mezmerised

Zoya - Merida

Essie - As if

China Glaze - License & Registration pls

Zoya - Finley

Likes

Comments

Det här lacket bar jag på nyårsafton. Jag var inte på någon nyårsfest men jag hade åtminstone snygga naglar hehe. Jag har jättesvårt att beskriva färgen på sådana här lack så jag vet inte om jag vågar mig på det riktigt. Det är iaf en massa skimmer i som verkligen syns på naglarna så himla fint och det e så lätt att ta bort efteråt. Glitterlack är ju en pain in the ass att ta bort så jag föredrar sådana här lack istället. Men jag måste säga att jag ändå har blivit så mycket bättre på att ta bort glitterlack än för några år sen men det tar ändå emot att lacka med massa glitter ibland.

Detta lacket har en väldigt bra formula, så smidigt att måla. Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Det torkar inte glansigt så vill man ha det glansigt som på mina bilder så måste man ha topplack annars får man inte det resultatet som ni ser.

Det finns ju några svenska sidor som säljer china glaze men jag har tyvärr inte hittat det någonstans utan jag köpte mitt på ebay.com

De svenska sidorna har inte alltid de senaste kollektionerna men det spelar ingen roll för priset är bättre på ebay så även om det tar längre tid att få det så köper jag det hellre där.

Likes

Comments

Ytterligare ett lack från Urban Grunge kollektionen. Detta lacket bar jag på julafton. Jag hade bestämt mig för längesen att detta skulle det bli. Detta lacket är nog omtyckt av väldigt många och det förstår jag för jag verkligen älskar det. Så himla snyggt.

Jag målade 2 lager och 1 lager hk girl topplack. Inga som helst problem med lackningen. Perfekt formula, enkelt att måla med.

Zoya har jag köpt på ebay.com där får man nog också bäst pris

Likes

Comments