Header
Fisk, Middag

Hei,

I dag fikk jeg koselig besøk av ei god venninne. Jeg hjalp hun med ett broderi, vi skravla som vanlig og avsluttet med en god middag! På menyen i dag sto det laks. Jeg fant fram litt tilbehør fra kjøleskapet og vips, middagen ble servert.

Middagen besto av laks stekt i ovnen sammen med brokkoli, løk, sopp og paprika. Ved siden av hadde vi båtpoteter som også ble stekt i ovnen.

Håper starten på uka di ble like bra som min.


- Kine Skaugvold

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Kjøtt, Middag

Hei,

I dag er jeg skikkelig støl etter i går! Var på Kongsberg i går. Var 5 år siden sist jeg har stått på snowboard. Siste runden ble jeg usikker på hvordan jeg skulle klare å komme med ned bakken i det hele tatt, det brant i lår og legger. Ned kom jeg til slutt på en eller annen måte! Men morro var det! Flere av turene så jeg temmelig dum ut da! For det begynte å blåse endel på slutten. Og du kan jo tenke deg å stå sidelengs nedover en bakke, også blåser det. Endte med at jeg måtte balansere meg med armene, så de sto jo rett ut. Jaja, sikkert ett lekkert syn for de rundt meg :)

Men over til middagen i dag, det ble litt restemiddag i dag å. Fant fram litt ostepølser, bacon, bog skinke, poteter, sopp på boks, ost og brokkolitopper fra frysa. Stekte kjøttproduktene sammen i stekepanna og lagde potetstappe av potet og brokkoli. Blandet så alt sammen før jeg puttet det i former og strødde ost og krydder over. Inn i ovnen til osten smeltet, også var det bare å nyte :)

Ha en fin fredags kveld videre :)


- Kine Skaugvold

Likes

Comments

Hei,
Tenkte bare å vise en av mine hobbyer! Fargelegging i bøker med ferdig tegninger. Gir meg en ro og tankene forsvinner med engang.- Kine Skaugvold

Likes

Comments

Hei!
I dag starta en ny uke, med mye muligheter. Starta uka med en god og enkel middag. Dere har sikkert oppdaga ar godt og enkelt blir det ofte.

Så middagen i dag besto av små poteter stekt i ovnen hele, kyllingfilet stekt i ovnen og salat.- Kine Skaugvold

  • 9 Lesere

Likes

Comments

Hei,

God søndag, morsdag og fastelaven :)
Ble selvfølgelig laging av fastelavensboller i dag :) første gang jeg skulle lage glutenfrie boller, så litt hjelp fra pose ble det. Hvordan bollepose jeg valgte ligger på innlegget i går. Ble laktosefri krem også.

Ble enkle og kjedelig mobilbilder i dag også.


Ha en fortsatt fin kveld videre :)


- Kine Skaugvold

  • 12 Lesere

Likes

Comments

Blogg, Hverdag

Hei,
Overskriften i dag var det jeg følte når jeg var i butikken nå. Kjøpte kun laktosefrie og glutenfrie varer! Men det betyr jo ikke at jeg er noe mer unormal enn noen andre! Uansett om man har allergier, eller andre plager så er man like normal forde!

Alle er forskjellige og ingen er såkalt «normal», alle er flotte individer på hver sin måte.

Hatt mye problemer med magen siste dagene, og ikke orket å lage mat eller spise noe særlig. Ble bestilt kebabtallerken på torsdag, og middag hos ei venninne på fredag. Hadde en utrolig koselig middags date hos venninna mi :) I dag frister det også lite å lage noe mat. Fått i meg 2 brødskiver så langt i dag.. Så på butikken i dag kjøpte jeg med rett og slett en grandis! Den skal snart nytes.

Ingredienser til å lage boller ble også kjøpt inn, er jo tross alt fastelaven i morgen.For å være ekstra «gæren» i dag slenger jeg med en liten selfie :)


Ha en superfin lørdag alle sammen!


- Kine Skaugvold

Likes

Comments

Hei,
Middagen i dag ble enkel. Rett og slett å koke ris, steke strimla svinekjøtt, steke brokkoli fra frysa og ta på sursøt saus :)

Kjøpt sursøt saus med mindre sukker, smaker akkurat det samme :)- Kine Skaugvold

  • 14 Lesere

Likes

Comments

Kjøtt, Middag

Hei,
Denne lørdagen har foreløpig gått til soving etter nattevakt, og tilbringes på sofaen med en film nå. Ble en enkel og god middag i dag, eller frokost for meg da :)

Entrecôte stekt i ovnen med litt sopp, og pasta jeg kokte. Maten laget seg selv så jeg kunne fortsette å slappe av på sofaen!


Skal bare slappe av nå og lade opp til ny nattevakt. Ha en fin lørdag videre :)


- Kine Skaugvold

Likes

Comments

Kjøtt, Middag

Hei,

Jeg er kanskje ikke kjent for å ta de flotteste matbildene, eller lage dyre gourmet måltider. Men jeg syntes det er viktigere å lage mat som smaker godt og ikke er veldig dyrt, enn noe som er dyrt og ser bra ut. Jeg planlegger ikke middager for hele uken heller. Det jeg stort sett hver eneste dag gjør er noe kanskje flere burde gjøre. Jeg går nemlig i frysa, i kjøleskapet og i skapene, finner fram ting jeg har lyst på, eller som trengs å brukes opp. Når jeg har funnet fram de ingrediensene jeg ønsker å bruke så lager jeg en middag ut ifra det. Lager veldig sjeldent mat med oppskrift. Tar det jeg finner, blander seg sammen til noe, også blir det en middag av det.

I dag gjorde jeg akkurat det. Jeg hadde noen pølser i frysa som jeg kjøpte på tilbud, no grønnsaker i kjøleskapet som trengtes å brukes, og vipps så ble det en middag.

Middagen i dag ble hjemmelaget potetstappe, stekte grønnsaker og pølse. Potetstappa lagde jeg ved å dele poteter i små biter, koke de, helle av vannet, tilsette smør, melk, litt fløte, salt og pepper, og mose dette til det ble potetstappe. Grønnsakene jeg brukte var litt brokkoli og blomkål fra frysa, sopp og paprika, som jeg stekte.

- Kine Skaugvold

Likes

Comments

Hjemmelaga, Gryter/supper

Hei!

I kveld vurderte jeg lenge hva jeg ville ha til kveldsmat. Vurderte brød, grøt, egg eller se i frysa. Valgte til slutt å se i frysa. Der fant jeg ferdiglagd hjemmelaga suppe. Så for å bruke opp litt fra frysa og få meg kveldsmat, varmet jeg opp litt suppe.

Jeg har alltid vært utrolig dårlig på å drikke nok. Derfor syntes jeg også suppe er en fin måte å få i seg mat, men samtidig få i seg litt ekstra væske :)
- Kine Skaugvold

Likes

Comments