Herlig med søndag, eller hva? Selv ligger jeg ganske rett ut med tidenes kols-symptomer og plagsom feber, men likevel nyter jeg søndagen. Det positive å være syk en hel helg, er at jeg 1. ikke er hang, 2. ikke tømte bankkontoen på heidi's i natt, 3. kan ligge i sengen hele dagen med god samvittighet. Holla at me om du vil drikke av samme sjokomelk eller bli hostet i ansiktet i 10 min nærmere helgen. Husk å ta kontakt i god tid da bakteriene ikke angriper med en gang. OBS: gjennomføres på eget ansvar. 


@VOL.2

Legg ut det øverste og det nederste bildet på kamerarullen din :D Haha, vel.....

Øverste - nederste

Hvordan er det å ha blogg? Sykt lættis og ekstremt kleint. Mest lættis.

Liker du å tulle? Nei. Tulla.

Hva er favorittantrekket ditt? That's a tough one. Har vel ikke noe spesifikt favorittantrekk, men har da enkelte plagg jeg er mer happy for enn andre. Kjolen og jakken under er på topp 5 ihvertfall.

//kjole, Shein.com //jakke, Nelly.com

Hvilken kjendis kjenner du deg igjen i? Veien mot Vegard Harm sin dobbeltgjenger er nærmere og nærmere for hver dag som går. Gir ikke opp håpet #tryhard

Fuck, marry, kill: Justin Bieber, Zac Efron, Brad Pitt. Kill? Kunne det ikke heller stått *fuck, husband no.1, husband no.2*. Men okei, forgive me lord- Fuck: JB bby. Marry: Zac Efron (slik han så ut i "17 again" helst). Kill: Sorry Brad Pitt, men noen måtte ta en for laget her :(

Om du skulle ligget med en kjendis, hvem hadde det vært? (mannelige) Caitlyn Jenner.

Kjenner du Alan Walker? Er han kul på ekte eller er han nerd? Man må vel være litt nerd for å kunne tjene millioner fra gutterommet? Sign me up sier jeg bare. Kjenner Alan godt nok til å kunne si at han er mer kul enn han er nerd, for å besvare spørsmålet ditt.

Hvordan finansierer du alle festingen? I og med at jeg tjener rundt en mill i året på bloggen, så går det ganske greit egentlig.

Favoritt artist? Kan ikke akkurat si noen andre enn rebellen på bildet over her nå, eller hva. På samme toppliste finner du blant annet Karpe Diem, Ed Sheeran, James Bay, Sondre Justad og seff Marcus og Martinus (<3).

Fortell om en gang du har hatt skikkelig fylleangst. Haha, én gang? Neida. Hmm.. Må nok spole tilbake til første nyttårsdag da jeg våknet opp til å få vite at jeg hadde poppet champis i hele leiligheten til min snille bff Henrik som jeg hadde vært så heldig å få låne til å feire årets siste dag med venna mine i. Hadde også latterlig lang my-story og en døden-nær-opplevelse da jeg tok første steget ut av sengen da jeg våknet. På toppen av det hele hadde jeg klart å fri til stakkars Henrik foran et greit stort publikum og deretter dratt gråtende hjem da jeg ble avvist. Herlig kveld :) På en rolig andreplass ligger nok episoden da jeg våknet med en halvannen meter høy plante midt på soveromsgulvet mitt som jeg hadde plukket med meg på vei hjem. Er ganske snill og grei ellers. (Håper fortsatt på en plass i testamentet, paps).

Favoritt tættis?

Vil du ha barn? (Antall? Navn?) Har ikke tid til den slags med en så travel blogghverdag. Ville vel vært litt av et PR-stønt da, så ikke bli overrasket om det skjer i nærmeste fremtid. Tulla, hehe. Men joa, klart jeg vil ha barn. Om noen år. Mange år.

Hva er din største drøm? Å gifte meg med Zac Efron. Takk til deg som fikk meg på tanken lenger oppe her. Neida (joda). Min største drøm er vel som alle andres; å leve lykkelig i alle mine dager. So far, so good.

Kan du legge ut bilde av deg selv uten sminke? Well, you asked for it. Er forresten ikke solbrent på dette bildet og det snør i Mexico.

Kan du begynne å legge ut outfit bilder? Virkelig? Hvis det er av ønske så sure, men vil bare forberede dere på at det å posere på kommando ikke er en av ferdighetene jeg har først opp på CV'en, for å si det sånn.

Hva heter du på snapchat? @Kinelokeland, add meg for god underholdning og faste oppdateringer fra kl19:00-03:00 natt til søndag.Takk for at du gadd å lese. Regner med du har en like kjedelig søndag som jeg har. Hade.

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Gøy å se hvor god respons jeg fikk på spørsmålsrunden her på bloggen! Tikket inn masse lættis, så velger å svare i to innlegg. Håper dere tar dette med en klype kanel og ler med meg. Kjørrr-


Hva ville du hatt med deg på en øde øy? Plaster, en kartong med Jelzin og et 5000-brikkers puslespill som etter typ en uke med sol, tæning og en times tid med daglig pusling danner et kart over veien hjem.

Hei, om du skulle meldt deg på et TV-program, hvilket hadde det vært? Meldt meg på? Hadde laget mitt eget.

Kan du lage sminkevideo? Joa, om du er keen på å se en småtipsy meg sjonglere med sminkekostene mellom vors og byen en lørdags kveld så hadde sikkert det slått bra an. En "Hej blogg1, såe, lissom, denne foundationen er bare helt amaaz lissom" skjer dessverre ikke. No hate. Som bildet under viser så var dette resultatet av en sminkevideo på min tidligere blogg da jeg var 14 år. Enough said.

Hva savner du mest med å bo hjemme? Er det nerd å si familien? Og seff et ubegrenset utvalg av mat i kjøleskapet. Sørlandet er jo umulig å ikke savne, men storbyen behandler meg bra den også. Trives, enn så lenge.

Tre avhengigheter? Carmex, carmex og oksygen.

Beste barndomsminne? Ååå, uten tvil da pappa tok meg med til Mummidalen i Finland. Aldri vært så starstruck før.

Verste barndomsminne? Da jeg så glidelåsen på ryggen til Mummitrollet i Finland.

Pepsi eller Cola? Øl.

Er du singel? Definér singel.

Hva vil du leve av å gjøre? Hadde vært chill å kunne leve av å bruke penger og ligge under en palme i Bahamas egentlig. Foreløpig er det planen, men står mellom det og å bli sjef på Coop Extra Bislett. Skal si ifra når jeg har bestemt meg.

Favoritt mat? Sjømat må nok gå av med førsteplassen der. Men softis er også godt.

Hvasto det i den siste tekstmeldingen du fikk? ;-))

Hvilke land har du vært i? Norge, Sverige, Danmark, Finland, Spania, Hellas, Mexico og Egypt. Og for ikke å glemme 2 timer på flyplassen i Miami og London (!!).

Favoritt tv-program? Friends, OTH, Boligjakten, Tid for hjem, Kardashians, Masterchef og seff SKAM (lol).

Favoritt utested? Lurespørsmål? Heia Heidis'

Sminker du deg ofte, og hvordan? Jeg sminker meg hvis jeg skal noe annet enn å løpe ærend, gå på butikken eller sitte hjemme med netflix alene. Er stolt tilhenger av ordtaket "skjønnhet kommer innenfra", og dessuten er det dødskjedelig og et stort tiltak å sminke seg, så holder meg til en sykt enkel look. Akkurat nok til å få gutta til å snu seg på gata.  

Kan du beskrive stilen din? Ja- kaos.

SÅ, hahaha.... Kleint at jeg garra er den eneste som ler av dette latterlig tragiske innlegget med en hel haug unyttig og simpel info om meg. Resten av spørsmålene kommer soon, så for å sørge for at bloggen ikke går konkurs med enda et 3% spennende innlegg så stemmer jeg for at alle skal støtte meg litt med noen juicy commentz right HERE. Hit the like-button too, pjuser. Ty, bye.

Likes

Comments

Aaah FREDAG! Selvom fredag er hviledag, så er det fortsatt en dag å smile litt ekstra over, eller hva? Husker før når fredag betydde fri fra skolen og sene kvelder med venner og taco. Savner den gamle fredagen. Nå vet man liksom aldri når det er helg, brått kan jeg ha helg tirs-tors og jobb fre-søn. Godt jeg ikke er alene om den.

Til tross for en forvirret værgud i det siste, så har jeg faktisk hatt mange fine dager denne uken. Litt jobb, sene lunsjer i byen, ekstra penger på konto, kinodate og spontanøl på en onsdags kveld. Blir det bedre? Ja, for i morgen samler jeg en finfin gjeng med jenter og utbringer en skål for fedrelandet og janteloven. Er lite som slår kvelder som det, skal jeg si deg!

I skrivende øyeblikk ligger jeg rett ut på sofaen, ironisk nok. Du tenkte vel at jeg var ute å flyktet paparazzi og signerte sponsoravtaler, men neida. Tar på å være hverdagshelt, så litt me-time en fredags ettermiddag hører med. Men kvelden er enda ung, så vi får se hva resten av fredagshyggen byr på. Har faktisk ikke sett ut vinduet enda heller, men skimter ikke solstråler gjennom gardinene så blir vel noen rolige kveldstimer vil jeg tro.

Håper likevel at alle dere der ute finner på noe lættis og fyller my-storyen med masse rot som ikke henger på greip. Make me proud.

Svarene på spørsmålsrunden kommer til uken, så du har fortsatt muligheten til å drepe stolheten min med noen cheesy lurespørsmål. Innlegget finner du her.

Likes

Comments

God søndag til alle mine fans! Håper det er flere enn meg som ligger rett ut i senga i dag med netflix and junk. Har ikke store planer om å gjøre stort annet i dag heller, for å være ærlig. Trives med det. Det er søndag, say no more..

I går var en bra dag. For det første så hadde jeg fri, og for det andre fikk jeg masse ut av dagen. Våknet forholdsvis tidlig til meg å være og hadde for en gangs skyld god tid til å dra meg skikkelig før jeg sto opp. Litt utpå dagen turet jeg til byen for en lunsjdate med lillesøss, før det bar videre til en av mine favoritt-ting her i verden: nemlig BURSDAGSFEST! Og wow, fyf så crazy gøy vi hadde det. Ikke nok med at bursdager er gøy i seg selv, så ble dette toppet til høyeste grad da det var duket klart for fyll på ekte "hula"-vis. Her snakker vi tropical punch, dekorasjoner i toppklassen og en overdose av god s. Hadde det med andre ord helt top notch. Nok en gang; det er lov å være sjalu

Morsomt at det har tikket inn litt spørsmål til meg i forrige innlegg forresten. Uforventet, men gøy. Keep asking. Trykk her for å komme direkte til innlegget om spørrerunden. Snx soon, bye babes.

Likes

Comments

God jukse-lørdag alleee! I min uke finnes det to lørdager, og to søndager nemlig. Torsdag og lørdag feires med hæla i taket mens fredag og søndag er time-out-dager for min del. Ironisk nok sitter jeg hjemme og hviler hæla under dyna i kveld, har planer om å feire dobbelt på lørdag da det er duket på hula-party all night long. Blir moro for unga skarru se. Satser på å våkne på søndag med noen innafor bloggbilder til dere.

Over til noe helt annet- Hvem er egentlig jeg? Alt dere egentlig vet om meg er at jeg er plagsomt ironisk, stolt supporter av "blogg fordi du vil, ikke fordi du må" og at jeg er over gjennomsnittet kul. Regner med at alle dere som ikke kjenner meg like godt som enkelte er så heldige å gjøre, faktisk har et stort ønske om å bli bedre kjent med meg. I mean, come on. Og her får dere muligheten servert på gullfat. Småkleint og ekstremt oppbrukt nybegynner-move, men litt for å ha noe å blogge om og litt for å gi dere muligheten til å sette meg litt opp etter veggen, så slår jeg til med min første usensurerte spørsmålsrunde her på bloggguu. Fyr løs, mine barn. Svarene kommer om ikke så lenge, spørs hvor wild dette blir. Forventer et støttespørsmål fra pappa om hva jeg savner mest med å bo hjemme og kanskje et anonymt spørsmål om "hvorfor tror du at du er noe?". Dette blir nok crazy. Gleder meg allerede.

Likes

Comments

Hei venner. Etter mye hoderegning de siste dagene har jeg nok en gang klart å klekke ut et innlegg til mine kjære fans. Flink sarru? Jo takk. Selv jeg som har et så spennende og travelt liv, kommer over kvelder hvor jeg sitter i senga og funderer over hva jeg skal bruke den lille døtiden min på. Klart det er deilig med kvelder hvor du kan sitte helt for deg selv og bare nyte stillheten med en god serie, men hallo, hvor lang tid går det før du blir rastløs og ensom? For min del; ikke lang tid. Her har du 8 ting du kan gjøre for å kvikne opp stemningen litt når alle venna er opptatt og netflixen du har lånt har for mange brukere online.


... things to do when you're bored af

1. LAGE NYE PLAGG UT AV GAMLE PLAGG- vi har vel alle det problemet med at vi sparer på klesplagg vi egentlig aldri bruker fordi vi tenker "ja men, den er jo litt fin da, tenk om jeg får bruk for den igjen". Ta på redningsvest, for her kommer redningen! Det finnes såå mange morsomme DIY-videoer på youtube om hvordan man kan redde gamle, kjedelige klesplagg som ellers bare hadde blitt liggende bakerst i skapet. Lag noe nytt ut av noe gammelt og redd miljøet samtidig som du redder favorittgenseren fra 2011 <3 (lol) Her er et av mine mesterverk :))):):)))

2. BUCKETLIST- rettere sagt; en liste over ting du aldri har gjort, men som du gjerne vil gjøre i løpet av livet. Hvis du allerede har en, great, gå ut å lev! Hvis ikke, lag en. Dette får deg virkelig til sette livet litt på spissen og gå inn i deg sjæl. Vil du hoppe i fallskjerm? Sure. Vil du delta i en spisekonkurranse? Why not. Vil du ha sex med Justin Bieber? Haha, wake up gurl. Uansett hva det måtte være, så skriv det på lista. Så lenge det ikke er å ha sex med JB. Ain't nobody got time for that.

3. SPA DAY AT HOME- aaah, altså HELLOO, trenger jeg å si mer? Gå ut å kjøp deg en god ansiktsmaske, med mindre du kjeder deg level 89 og gidder å lage din egen #wifeypoints. Krydre det hele med en lang dusj, glatte legger, fuktighetskrem, napping av bryn, god musikk på øret og såklart noe godt i glasset. Nyyyyt.

4. BAKE- alle er vel sugen på noe digg når man kjeder seg? Løsningen er enkel; bak en kake. For det første tar det litt tid, noe som er bra i og med at det er tid vi har her. For det andre så er det gøy, syntes ihvertfall jeg. Heh. De fleste har nok de mest basic ingrediensene hjemme til å bake en eller annen digg kake, og med "matprat"-appen på laget kommer vi langt. Senest i går hadde jeg en av disse kveldene hvor jeg satt som en kransekake i senga og tenkte over livets store spørsmål. Heldigvis slo bake-tanken meg og kvelden var reddet. Tro det eller ei, så tipset matprat om verdens enkleste brownie, hvor man kun trengte TO ingredienser. Flaks for meg som verken hadde penger eller ingredienser nok til den krevende brownieoppskriftten. Her er hemmeligheten: egg og nugatti. Magi.

5. PLANLEGG ET ARRANGEMENT- enten om det er en middag med venner, vinkveld med jentene, eller en hæla-i-taket-la-oss-drikke-til-vi-dør-av-rabies-fest. De som kjenner meg godt, vet at dette er topp 5 favoritt "aktivitet" i livet mitt. Kunne laget arrangementer på daglig basis om det hadde gitt meg mitt daglige brød, som jesus liker å si. For det første vil dette kreve tid og planlegging, og for det andre så er det alltid gøy å ha noe å glede seg til, eller hva?

6. OMMØBLERE- en skikkelig hverdagsglede for meg er å legge meg på et ryddig rom som nettopp har blitt freshet opp av en ommøblering. Spesielt gøy er det hvis du har litt space på rommet ditt så du faktisk kan få flyttet rundt på mer enn bare nattbordet ditt. Og der er jeg veldig heldig! Nå har jeg dessverre kommet til et punkt hvor eneste neste løsning er å ha senga midt på gulvet eller oppå klesskapet. Godt at det kun er et par uker siden jeg tok kreativiteten fatt og brukte opp min siste ommøbleringsmulighet. Trives med resultatet enn så lenge.

7. BLI MEDLEM AV "KATTEGRUPPA PÅ FACEBOOK"- jepp, du leste riktig. Du finner ikke mer underholdning enn i den gruppa. Masse kleine middelaldrende kattedamer som diskuterer om kastrering, kattemat og hvem som har den fineste katten. Ren hverdagsunderholdning. Say no more.

8. Og sist men ikke minst; LAGE EN MY-STORY PÅ SNAPCHAT AV AT DU GJØR ALLE PUNKTENE OVER. Moro for unga.


Have fun, bye blogg1.

Likes

Comments

Heijja vennaaa! I og med at jeg ikke har noe fett å fortelle dere fra de siste dagene, så fikk jeg en litta bloggidé som jeg håper slår greit an hos dere. Jeg er tilbake til hverdan' med jobb og travle dager, så med mindre det skjer noe lættis som er verdt å dele, så blir det brått litt flere innlegg som dette fremover. Utlover gull og grønne skoger til dere som kan fortelle meg hva dere ønsker å lese her på piczosiden min. Kommentarfeltet trenger kjærlighet. Ty på forhånd jæ. Hele denne idéen startet med at jeg fant en gammel minnepenn, og der lå alle glansbildene av meg som jeg var skråsikker på at hadde forsvunnet for evigheter siden. Blir helt satt ut av å se hvor mye det er mulig å forandre seg på kun noen få år. Thank God for puberty. So here we go-

OK puberty, jokes over. You can make me hot now.

Disse bildene ble tatt i 2009-2010, til bloggen jeg hadde på den tiden. Sokkeskuffen.blogg.no, het den. Min stolthet i 2 år, no kidding. Som du sikkert skjønte da du akkurat googlet bloggen, så er den dessverre slettet. Trist, hadde vært mye lettere å bare fortette å blogge på den enn å lage en ny.

"Åh du som var så pen når du var 15 år var sikkert sykt kul og populær" tenker du jo nå. Wrong. Jeg prøvde da, så veldig hardt å. Hverdagen handlet om å være bli godtatt av de kule på skolen og å ta selfies med sony ericsson-mobilen min. Ting har dessverre ikke forandret seg stort, godt jeg har oppgradert til iPhone i det minste. Neida. Eller.

Merker jeg allerede angrer på at jeg startet på dette innlegget. Og tanken på å skulle dele dette med alle de sultne haterne som oss toppbloggere har der ute er heller ikke en helt calm følelse. But once again- alle PR er god PR. Man må gi for å få, som jeg liker så si.

Det første jeg tenkte da jeg snublet over disse bildene igjen, var hvorfor i hell jeg farget håret fra min naturlig blonde englefarge, til DET der!? "Fjortis-meg" skuffer. Det fine med å se disse bildene igjen er å vite at øyebryn HELDIGVIS ikke betydde stort på den tiden. Eller var det bare meg som ikke fikk med seg at man ikke kunne bli populær uten å ha fine bryn? Er det derfor jeg aldri oppnå sosial aksept? Haha, hvem prøver jeg å lure her. Med den looken der hadde jeg aldri blitt en av de kule kidsa uansett, ingen tvil om hvem som prøvde hardest av alle her neeeei.

Plis ikke slutt å les bloggen min på grunnlag av en hel masse kleinhet i dette innlegget. Give me som credit, jeg har i det minste klart å innse at bryn betyr noe og at en ugjevn brunfarge på håret ikke er like sexy som jeg trodde før. Godt å vite at jeg ikke er den eneste som har vært gjennom en så brutal fase i livet, we've all been there. Stakkars nå-dagens generasjon som går glipp av det. Sender varmetanker, rip bye. Ps vær snille med meg i kommentarfeltet. Bye again.

Likes

Comments

Hola amigo, long time no see! Kan si så smått som at jeg har utnyttet min lille ferie hjemme i Arendal til det ytterste. Jeg har prioritert sommer, sol, venner og familie, og dermed har bloggen dessverre kommet litt i andrerekke. Håper dere har overlevd noen bloggfrie dager og smiler stort for at jeg nå endelig er back.

Tigerstaden tok meg imot med åpne armer igjen for et par timer siden, etter 4 herlige timer med buss (...) mens sola har lekt seg på utsiden av ruta. Godt og være tilbake, selvom jeg har hatt noen superchille og morsomme dager hjemme i favorittbyn. Uka har bydd på høye varmegrader, onsdagspromille, deilig mat og rolige dager med bysleng og kveldsbad på stranda. Helt skammelig at jeg ikke har badet i sjøen i år før nå på tirsdag. Altså, sommeren er snart slutt og først NÅ har jeg klart å pyse meg utti og faktisk innsett hvor forfriskende og ikke minst morsomt det er å plaske rundt i saltvann og solstråler. Kommer sterkere tilbake neste år, vent å se.

Nå skal jeg nyte mine to siste dager med fri før mannen i gata kaller og reality checker inn igjen. Er meldt om syden i Oslo i morgen, så gleder meg til å ligge langflat i timesvis i Frognerparken. Håper ingen oppsøker meg for å ta bilder til VG mens jeg ligger der, har feilet hardt på sommertanen i år, så gi meg morgendagen off-camera plis. Ty.

Nyt helgen, været og sommeren, mine venner. Laterrrrr.

Likes

Comments

Guess who's back! Etter 3 netter i ingenmannsland med mine helt på kanten crazy venninner sitter jeg endelig godt plantet i sofaen hos pappa med en god klassiker på tven og min nye pusebebi på fanget. Jepp, jeg vant krigen mot pappa og fikk overtalt han til å adoptere verdens søteste lille ball of furrrr! Det er lov å være sjalu, dere.

Selvom det er godt å være hjemme, så skal jeg love dere at denne langhelga på fjellet har vært som gull og grønne skoger for meg og gurlsa. I og med at vi har spredt oss litt rundt om i landet, så var det virkelig på tide å catche opp med late dager og litt godt i glasset. Finnes vel ingen bedre måte å gjøre dette på enn å pakke sekken og sette kurs mot fjell, mose, sol og stillhet i ett av norges skjulte sommerparadis. Helga har bydd på god mat, sene kvelder, brettspill, fest og deep shit girl talk. For ikke å glemme null kontakt med omverden, en hytte inngjerda av norsk natur og tannpuss i iskaldt brønnvann, lekt ekte nordmenn gitt.

Med andre ord så har vi kost oss masse, og det har vært som balsam for sjela å kunne koble helt ut og la dagene utfylle seg selv. Hipp-hipp for norsk sommer dere!

Ble et par blinkskudd i kamerarullen denne helga som dere ser, og jeg kan love dere at det er mer der det kommer fra. Dessverre er det ikke alt som er egnet for sosiale medier, men ut ifra bildene over så satser jeg på at dere får et inntrykk av hvor greit mye vi har hygget oss på tur. Overdrevent takknemlig for å ha disse jentene å lene meg på skal jeg si dere. Heldigere blir man ikke!

Resten av ferrry'n i Arendal skal jeg bruke på kjære og nære, samt prøve å få til ei litta bysleng ved solnedgang for å hilse på fans'a og sippe litt kald Arendalspils i byens glade gater. Melder om autografsignering onsdag fra 23-02 på Castelle. Vell møtt. Bye.

Likes

Comments

Hahaha, noen gang prøvd å ta i en snus mens du har peel-off-maske på? Ikke? Heldig, man ser dødteit ut og ansiktet blir helt kaos. But we all got our needs, right?

Anyways, det var i går. Ny dag, nye muligheter som de så fint sier. Vil vel ikke akkurat si at mulighetene mine er så mye annerledes enn i går men. Annet enn mulighetene til å se én dag lenge frem på yr sin værmelding da. Og so far så er det meldt om deilig sol og lekne varmegrader hele helga, noe som bør stemme i og med at det er duket for langhelg på hytta med jentene. So don't fuck this up, yrrrr. Etter intense uker med jobb kan jeg eeendelig nyte det siste av sommeren med to små ukers ferrri på ekte sørlandsvis, har ikke ord for hvor skjønt det skal bli. Balsam for sjela, venner!!!

I skrivende stund sitter jeg cruisende sørover med nettbuss som følgesvenn, på vei hjemover mot saltvannsduft og brekkie i hagen til papsen. Livet smiler and so do I. Ikke at buss er så mye å smile av da, når sant skal sies. Men noen late dager i Arendal med familie og venner derimot, DET er noe jeg har sett frem til lenge. Har faktisk ikke vært hjemme å bydd på mitt gode selskap på evigheter, ren skam. I kalenderen de neste dagene står først og fremt hyttekos med mine fineste venner for tur. Vi snakker skog, null dekning på mobilen og sola som eneste lyskilde torsdag til søndag. "Ånei, ingen blogginnlegg på 4 dager :(" tenker dere nå. Ikke frykt, på søndag kan jeg love dere et comeback-innlegg med masse juicy bilder av hvordan en langhelg bort fra omverden med en gjeng skamløse hobbyalkoholiker er. Har også en plan om å lure jentene til å leke seg litt på en litta videoblogg så stay tuned.

Resten av ferien går til familien og forhåpentligvis vår nye pusebebi som jeg og lillesøss jobber med å overtale papsen til å ta inn i varmen. Kan melde om 93% gjennomførelese foreløpig. Lukter seier.

Skal prøve å stikke innom å ta farvel med dere før vi setter kursen mot ingensteds på tors. Nyt sommeren så lenge, mine barn. Vi har den bare noen minutter i året husk. Onsdagssmil fra meg til dere.

Likes

Comments