Jeg må være ærlig å innrømme at tiden i det siste har vært utrolig vanskelig tung og vanskelig. Tankene mine surrer, å vær gang noen spør meg om et spørsmål svarer jeg bare vet ikke.
Og tanken på at jeg blir flyttet på min 4 Instutisjon sårer, ikke bare meg men også alle rundt.
De valgene jeg har tatt det siste halve året er jeg ikke spesielt stolt over. Men det er heller ingenting jeg kan gjøre for å forandre alt det som har skjedd. Uten å gå alt for mye inn på valgene jeg har tatt, kan jeg ærlig si det har handler om rus.
Og jeg kan heller ikke si at jeg er 100% rusfri, og jeg kan ikke love at det kommer til å se i de månedene fremover.
Men det betyr ikke at jeg ikke forstår at det jeg gjør er galt, og det betyr heller ikke at mine erfaringer ikke kan hjelpe andre. Min historie er lang og sterk, men en dag kommer jeg til å klare meg. Kanskje det bare tar litt lengre tid.
Men hør på det jeg har å si, selv om jeg ikke tok de rette valgene har du fortsatt sjansen.
Jeg hadde klar meg en go stund uten, helt til de tøffe tidene kom tilbake. Rus er min måte for å slippe å tenke på virkeligheten.
Mange av dere som leser dette vil sikkert tenke at det er lett å stoppe, og at man klarer det om man bare vil det nok. Men jeg kan si med erfaring at det er det ikke.
Når frykten av å leve i virkeligheten blir stor nok, har du ikke lenger kontroll og du føler deg maktløs. Etterhvert begynner man og tenke at det er null vits i å bli bedre. For du føler at ingen bryr seg og at de hadde klart seg bedre uten deg.
Men er det en ting man bør tenke over, er det at det er alltid noen som bryr seg. Og om du noen gang kommer så langt at du tenker å la alt ta slutt, er det enda viktigere å tenke på de som vil sitte igjen.
Si nei til den stripa noen tilbyr deg, og si nei til tankene dine som sier at du fortjener å leve og at du ikke er bra nok.
Men husk også at det er lov til å feile og det er lov til å be om hjelp. Alle har en sjanse men det er opp til deg å ta de rette valgene, noe som jeg selv ikke gjorde. Jeg har blitt flyttet fra sted til sted, og tatt de feile valgene flere ganger. Og det tok meg en god stund for å innse alt jeg har mistet.
Lær av feilene du har gjort, å hjelp andre til å ta de rette valgene og komme seg på rett kjør.
Husk: det er mange som bryr seg, og du har mye æ leve for!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

​1. Har du et mellom navn? Ja det har jeg, Marie.

2. hva er favorittfaget ditt på skolen?

Akkuratt nå går jeg ikke skole, men må vell si at det faget jeg like best var frisør.

3. Hva er favoritt drikken din? Jeg elsker iskaffe. 

4. Hva er favoritt sangen din for øyeblikket? Location av Khalid.

5. Hva vil du at barna dine skal hete? Om jeg noen gang får barn og det blir en jente, har jeg noen navn å velge imellom som for eksempel Cassandra, Carmina og Tatiana. Og viss jeg får en gutt har jeg tenkt lenge på Liban.

6. Er du med på noen sport? Jeg holder ikke på med noen sport akkuratt n¨å men kunne tenkt meg å startet på boksing eller dans.

7. Hva er din favoritt bok? Jeg kan ikke si at jeg leser mye, men The fault in our stars og en sånn jente er noen av de beste bøkene jeg har lest.

8. Hva er favoritt fargen din? Lysegår og sjenerelt pastell farger syns jeg er veldig fine.

'9. Hva er favoritt dyre ditt? Det må jeg si blir hund.

10. Er du ferdig utdannet? Siden jeg droppet t av skolen av ulike grunner er jeg ikke det, men håper jeg får begynne å praktisere frisør til våren.

11. Snakker du noen andre språk enn norsk? Ja, jeg snakker engelsk, litt thai, og litt spansk. Men har lyst til lære meg flere spårk som jeg kan snakke flytende.

12. Har du noen søsken? Jeg har 4 biologiske søsken og 2 stesøsken, 4jenter og 2gutter.

13. Liker du skole? Skole er ikke noe for meg i det hele tatt, og det har jeg alltid vist. Men det kommer det et innlegg om litt senere.

14. Hvem liker du å se på, på youtube? Av norske youtubere liker jeg Sandrathbeauty best, men når det kommer til andre deler av verden er jeg litt usikker.

15. Hvilken mobil har du? Iphone 6s

16. Hvor høy er du? Jeg er ca 1.75 cm

17. Har du noen kjæledyr? Jeg har 2hunder tilmamma, men ønsker meg min egen.

18. Hva er dine favoritt butikker? Jeg elsker urban og monky, så jeg handler som relgel klærne mine der. Men om jeg er ute etter noe litt biligere, drar jeg på Hm.Likes

Comments

Nå er det juletider, så tenkte jeg at mitt første innlegg kunne handle litt om jul, alkohol og tradisjoner. Jul er høytid som veldig mange liker å feire, men samtidig kan det fort bli komplisert. familien samles, og det er ikke alle som går like godt over ens. Og i tilleg kommer det alkohol inn i bilde. Noe som jeg tenker ikke er greit spessielt når det er småe barn der. Men det skal også sies at det er en stor forskjell å ta seg et glass rødvin enn å drikke seg drita full. Barn er flink til å oppservere helt fra de er veldig små,så det kan være greit å tenke seg om hva man sier og gjør.


Når det kommer til tradisjoner har jeg ikke veldig mange, men noen søte små.

1. Spise grøt med maldel som junsj.

2. Se reisen til julestjærnen

3. Sitte i pysjamas helt ti det er nødvelig å ordne seg.

4. Første juledag bruker vi å dra til tante for å spise lunsj.

Det er vell alle, så håper jeg dere koste dere på juleafen og det fortsatt kommer til å bli en trivelig jul fremover.

Likes

Comments