Hellooo allesammans ! Sitter med kusinen , lavin och syrran och har filmkväll ! Väldigt mysigt ! Vi kollar på Divergent en skit bra film! Rekommenderar den starkt ! Ha en bra kväll vi hörs imorgon ! Puss hej :)
Haha jätte fin bild på mej o kusinen (eller inte haha)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Idag är det min födelsedag! Dagen hittills har  varit väldigt bra ! Faktiskt extra roligt ! Har redan fått en fin halsduk och nyss "tofflor" av a fick dom igår kväll ! Ska träffa min syrra o kanske någon kompis på stan efter skolan och fika! Vi hörs senare

Likes

Comments

Hejsan allihopa ! sitter just nu i soffan och ska kolla på Orange is the new black ! Vilket är min favvo serie ! eller aa den ända serien som jag kollar på faktiskt eller rättare sagt följer ! Som sagt så kanske ni kan gissa på varför rubriken är "födelsedag" ?

!För att det är min födelsedag imorgon !

Kommer ni ihåg den känslan man hade när man var liten och fick massa paket och önskade sig miljontals paket med bratz osv? Så himla synd att inte ha samma känsla kvar idag ! Skulle vara härligt faktiskt ! Som Michael J sa ,alla barn ska få ha en barndom ! Det tycker jag också så alla ni som har små syskon eller barn se till så att den tiden är deras lyckligaste tid i deras liv , sånt glömmer man aldrig !

Ska nu kolla på min serie vi hörs puss hej !

 

Likes

Comments

Godmorgon allesammans ! Har just kommit till skolan jag börjar klockan 8:30 alltså ganska snart! Jag har laddat hem en app s spelar in när man sover och så dagen efter kan man kolla om man sa något i sömnen ! Det var jätte konstigt jag lät som ett djur HAHAH typ morrade och allt , jätte konstigt . Appen heter "sleep talker"
men börjar min lektion nu hejdå !

Likes

Comments

Hejsan ! Sitter nu i soffan med lite chips och powerking som jag ej orkar äta för tillfället pga middagen som jag lagade till mamma och mej ! Dock beställde min syrra sushi till henne haha ! Idag så har jag haft skola , ät fortfarande lite febrig så får ej träna! Har också tre prov på fredag! Haha . Vi hörs senare !


Likes

Comments

Hejsan allihopa ! Har varit lite dålig på att uppdatera den sista tiden! Men det ska det bli en ändring på !

detta samhälle som vi har idag är ej bra för människor, både killar och tjejer känner att dom behöver vara snygg varje dag eller gå i märkeskläder varje dag ! Den barndomen jag hade har jag inte ens ett minne av någon telefon eller smartphone inga speciella vuxen prylar som datorer och då vidare , jag lekte med kottar och stoppade allt som var gjort av plast i min mun , det var och är så som barn borde få ha idag !
Tjejer ! Våga sticka ut våga gå utan smink , Jag kan förstå att ni känner er mer bekväm när ni har smink för det gör jag! Jag kan gå utan smink utan att bry mej men mest av allt så sminkar jag mej för mej själv och inte för någon annan !


Likes

Comments

Hejsan allihopa ! Har idag varit ute med Kim och kollat film och haft det mysigt ! Mötte upp honom idag runt 2 kanske haha vi har chillat och så!

Måste bara säga att marilyn manson är nog den skönaste personen ever ! Älskar honom och hans musik ! Alla tror att han är satanist och så vidare men egentligen så är han bara emot religon dock så har han inget hat mot religion och så men han tycker att människor blir blinda för världen och tror att allt är okej fast det ej är det ! Men älskar hans personlighet och att han vågar vara sig själv !


Likes

Comments

Hejsan ! Har nyss ätit frukost är ganska trött ! Ska nog sova lite till eller kanske duscha ! Tar dagen som den kommer!

Har en liten överraskning för er som kommer om några/någon vecka !


Likes

Comments

Hejsan allihopa ! Har nyss kommit hem pallar ej duscha så gör det senare ikväll ! Nu ska jag ut med min syster och lavin och träffa Sebbe och min kusin Stefan ! Vi hörs !
Likes

Comments

Hejsan allihopa ! Idag så blir det träning direkt efter skolan ! Slutar vid halv fyra så blir lite sent! Ska hem efter och få lite pengar av mamma haha , ska nog fika lite eller något sånt ! Vi får se ! Sitter just nu och snapar med Linnea ! Väntar på att lektionen ska börja! Den börjar om en halvtimme så får vänta ett tag!

Idag så hade vi i uppgift i skolan att ha ett konditionsprojekt i några månader så då passar det bra att ändra träningen lite och sånt !

Bloggar mera efter skolan och träningen !


Likes

Comments