Och musiken dämpar kaoset i mitt huvud.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Lite bilder från bröllopet jag var på i lördags ❤️

Likes

Comments

En sån där riktigt go dag. Fått saker gjorda, men har verkligen inte stressat. Började dagen med att åka till Matilda för att låna medeltidskläder (för på lördag bär det av till Gotland). Sen ställde jag bilen, gick upp till fontin för att gå en slinga och där vinkar min gamla lärare från gymnasiet. Så jag hänger på när hon går promenad med en valp hon passar. Riktigt mysigt att prata med henne. Vi skiljs åt och jag promenerar tillbaka. Hade det inte vart så opålitliga regnskurar hade jag förmodligen gått hela dagen haha, bara för att. Men åkte till Maxi, handlade, åkte hem och bar upp ett bord från källaren som jag rengjorde. Lyssnade på musik och packade.

  • 7 Readers

Likes

Comments

I kontrast till helgens tunga tankar, som drog ner mig mentalt, var gårdagen en sån där riktigt bra dag jag behövde. Det kunde vart en vanlig dag (förutom dagens, från början, enda ljuspunkt - att fika med Kajsa). Vi hade huur långa köer som helst på jobbet ett tag, och vid såna tillfällen droppar det alltid klagomål om personalbrist mm. Men inte igår. Inte i min kassa i alla fall. Och jag hade kunnat nöja mig med det, för på så sätt var mitt mål nått genom att inte låta stressen ta över och istället fortsätta ge bra service. Men som nutellan på kladdkakan hade jag en riktigt go kund innan min rast. Som berömde mig för min service och stresstålighet. Log jag från öra till öra? Garanterat. Inte nog med det. När det är dags för hemgång berömmer även kassaledaren mig, och jag menar, alla behöver höra sånt här ibland. Och ta till vara på det. Och istället för att jobbet tog energi (fysiskt, jovisst, jag hade sovit dåligt) så gav det mig den energi tillbaka som jag försökte utstråla. Fan vad jag låter skrytig nu, men det är ingen annan än jag som läser detta ändå i och för sig. Dagen fortsätter vara hur bra som helst. Jag träffar på min fina kusin (glömde nämna korta mötet med mitt kusinbarn och även den goa ungen, lika stark som Bamse) och skjutsar hem henne innan jag plockar upp Kajsa för en fika. Så länge sen jag träffade henne! Är hemma vid 19 och Melinda skriver att det tydligen blir utgång på Hatten iaf. Ofräsch som få har jag 45 minuter på mig att vara redo. Det blir en nykter, men åh så kul kväll ändå. När det är dags för hemfärd agerar jag skjuts, och får lite kvalitetstid med Jossan, en kollega jag inte träffat utanför jobbet innan. En lång, ovanligt händelserik, men så jävla bra dag.

Likes

Comments

Snabbt besök på landet måndag-tisdag vecka 29. Uppsnärjd i det blå. Stilla kväll på Kaffeberget. Och jag kunde bocka av en sak på min bucketlist: Att bada från en båt.

Likes

Comments

Förrförra helgen, jag var så lycklig. En explosion av bubblor i bröstet. Av flera orsaker. Och det är från den helgen bilderna kommer.

Likes

Comments

Du letar hela tiden
Jagar alltid nåt nytt
För att komma iväg
Som att du inte får ro
Om du inte kollar efter
Men du kommer alltid tillbaka
För du hittar aldrig nån annanstans
Som kan ersätta havets kluckande
Saltets renande
Trädens kvittrande och skogens lugnande
För det är där du hör hemma
Även om hela världen är din - 150708

Likes

Comments

Min midsommar i bilder. Ler bara jag tänker på den. Firade den på ett ganska otraditionellt sätt på Liseberg. På lördagen gick vi och såg Bruce och fortsatte göra Göteborg på söndagen när vi bl.a. åkte Paddan.

Likes

Comments

Tog mig en tur på Memory Lane. Vandrade upp på utsiktsplatsen jag lekte på som barn när det var rast i skolan. Måste gå hit oftare, helt magiskt.

Likes

Comments