Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Var 80 tals inspirerad. Modevisning i Gottsunda centrums galleri för att fira 40 år :)

Likes

Comments

Harald fick en rolig frisyr igår. Snurrade på gunga och hängde i en repa i förrgår. Ätit sushi med mamma. Varit med Hannah ätit Kina mat. Stephanie var här o hälsa på då fotade vi med Frida o Moa. Kollat på metafor improvisations teater typ och lyssnat på slum fingers. Nu ska jag till jobbet, makis fyller år. Ikväll ska jag träffa Elin Frida o Moa eller åka till Björn.
Likes

Comments
Snälla fina vackra människor. De är inte hemskt att be om hjälp. Det är inte konstigt att vilja hjälpa. De är inget fel att ge kärlek är lite bekräftelse till någon som man tycker är bra! De är inte dåligt att känna. De dåliga är att folk fått för sig att man inte får visa sina känslor. Kanske blir de rädda för de är rädda för sina egna känslor. De är inte konstigt att alla vill bli hörda och att man ska visa respekten och lyssna annars är de ingen idé att talas vid.

Försök att se de fina i människor och tro på de goda i dom. Våga stå för vad du tycker men vara öppen för att kunna förändra din åsikt. Våga stå för hur det känns för dig, för det kan ingen säga är fel, det är ju din känsla. Våga förklara dig, de gynnar alla.

Killar där ute, de är inget fel att visa era känslor, de är inget fel att talas vid om hur ni mår, du behöver inte ha kontrollen - dela med dig till andra lovar att de är mer lik dig än du tror.

Är du en människa som folk respekterar, visa respekt och kärlek tillbaka till dom. Döm inte och höj dig själv genom att klanka ner på andra. Ett ont ord går från en människa sen till en annan som säger det vidare, som sårar en annan som sårar en annan osv. Sprid något fint som kan spridas vidare!

Solidaritet.

Likes

Comments

Emelia flyttar till Jönköping. Vi har myst plockat svamp o pratat. Kommer sakna dig min älskling så. <>
Likes

Comments


Träffat Moa o Frida också med Björn o alla pojkarna :) sen sagt hejdå till Philip som flyttat till Jönköping. Anette ska flytta in, pappas tjej. Så vi har flyttat. Sen träffa Becka som sagt.
Likes

Comments

Träffa Becka och fått en ros. Firat mamma och haft min egen designade klänning på mig. Ätit behandlat med Erik o Adam m.m.

Likes

Comments

Börjar blogga igen!!! Befinner mig Berlin just nu! Galna klubbar galna människor konst o musikLikes

Comments