Hallå där!
Jag har haft det stressigt! Därför har jag inte kunnat lagt upp något! Men idag får jag hem akryl så jag kan testa de denna gång istället för gelé! Hoppas de går bra! Har åkt på en rejäl förkylning också men är i skolan idag! Kom sent för jag var på vad jag kallar vuxen bup
😂 så har bara en lektion idag! Sen så ska jag på mys middag med min lillasyster (inte min riktiga lillasyster) så de ska bli mysigt och kul! Det är allt jag kan skriva om idag! Tänkte lägga upp om akrylnaglarna imorgon så då hörs vi då hejdå❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

dagen

Ja idag är man tillbaka i skolan efter att ha varit sjuk i en vecka! Glömde skriva att jag har en ny mobil nu! iPhone 8 plus guld, riktigt nöjd och den funkar också tillskillnad från min 6 plus.

Just nu sitter jag och pluggar lite, har fysik sista lektionen! Så jag tänkte att plugga lite innan så jag kanske kan få va lite före alla andra!

Medans jag pluggar kollar jag på en av mina favorit serier law & order special victims Unit.

Ensam är man också för alla andra elever är på idrott,
Jag längtar tills jag får komma hem! Vill va med Loke.
Imorgon åker min familj bort så blir själv med Loke fan va skönt.

Blir en mys kväll för mig helt själv. Ansiktet masker och pedikyr,manikyr, serie, städa och mysa med min lilla bebis!

Jag har tyvärr inget annat att skriva om idag, så jag får skriva mer intressanta saker imorgon hoppas jag

Hejdå skriver imorgon
❤️

Likes

Comments

dagen

Så ja idag har de varit jobbigt har varit trött och har ont i huvudet. Till skolan gick jag ändå! Stolt över mig själv.

Som tur vad pratade jag med en av mina lärare och fick sluta tidigare för jag pluggade de jag skulle, hade en lektion kvar på skoldagen men min lärare för de ämnet var hemma så jag pluggade de under lunchen så kunde jag åka hem efter de! FAN VA SKÖNT.

Ett till problem är att min mobil är cp och denna mobil är den ända som jag varit riktigt jävla nöjd med och nu ger den mig problem! Helt oroligt att jag kan skriva detta inlägg faktist.

Jag hoppas den blir som den ska va snart för att den inte funkar så får jag panik låter konstigt jag vet!
Men de är vad jag lever med just nu!

Men en sak jag ser framemot är att jag ska snart på skidresa med klassen vilket kommer bli kul! Skulle ha vart med på den förra året men jag fick inte och sen så ville jag inte! De är en lång historia om varför jag inte fick följa med men den historian kan jag berätta om någon annan gång.

Nu sitter jag på bussen hemåt. Hem till min älskade hund Loke och sen prata med mamma om min mobil hoppas de går bra, man får helt enkelt se.

Ja de var nog allt för mig idag så vi hörs väl i nästa inlägg byebye👋🏼

Likes

Comments