Igår och idag har varit två långa men roliga och intensiva dagar.. Först igår plåtade vi omslag och byline bild till Bellas tidning Egoboost Magazine. Idag har jag sminkat ungefär sju personer och modereportage så det blev en stressig men rolig dag. Men resultatet kommer bli så grymt! Can't wait! By the way! Spana in Bellas nya snygga header som jag har sminkat! Me like.
 

 

En massa härliga vårkläder! Love the colours..

Byline plåtning in the making..

Jag ute i kylan redo med hårsprayen...


 

Ca. en tiondel av mitt smink..

 

Behind the scenes modereportage..


 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh jag är så glad. Har fått mer roliga jobb! Imorgon ska jag sminka Bella för omslaget av hennes nya tidning! Riktigt roligt! Sen på lördag ska jag även sminka modereportaget som ska vara med i samma nummer. Jag har även fått veta att jag ska få göra ett till jobb för Moderna Hem inom snar framtid! Det går bra nu.

 

Likes

Comments

Nu har tidningen äntligen kommit ut. Jag fick äran att sminka omslaget plus två olika moderepotage i samma nummer. Så kul! Här kommer de färdiga bilderna. Jag har gjort hår och Make Up på alla bilder.

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Nu sitter jag äntligen här med nya numret av Moderna Hem i min hand. Det känns så jäkla kul och det är mitt första tidnings jobb och omslag. Är jättenöjd! Har gjort omslaget plus två modejobb i samma nummer! Spring o köp vettja... lägger upp resten av bilderna sen!

 

Likes

Comments

Godmorgon gottfolk! Om någon är vaken så här dags på en lördag. Igår var en minst sagt lång dag. Vi plåtade omslag plus mode igen på Täby Galopp. Denna gång var snygga Rebecca Simonsson modell. Sminket bestod av en mörkgrön sotning vilket gjorde sig riktigt bra till Rebeccas röda hår. Läpparna fick stanna naturliga med hjälp av lite bas. Håret lockade jag bara med en stor locktång och sedan drog jag isär lockarna och sprayade massor för att få upp lite volym. Nu väntar ännu mer jobb och ikväll ska jag nog unna mig en utgång.

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments


Här kommer en backstage bild från dagens omslagsplåtning på Täby galopp! 

Likes

Comments

Ååhh jag är så glad!! Igår fick jag världens bästa nyheter. Jag prov jobbade ju en dag som ni vet för Moderna Hem i lördags och nu har jag fått erbjudandet att sminka deras omslag plus ytterligare några sidor mode i tidningen. Så imorgon bär det av till ett stall där plåtningen ska hållas och det är en känd fotograf som ska plåta! Riktigt kul. Modellerna jag ska sminka är Musse Hasselvall och Margarita Maiseyenka.. återkommer imorgon med lite backstage bilder.

 

Likes

Comments

Här kommer lite bilder på mina sminkningar. Stilen på bilderna skulle vara romantiskt och vårigt. Så inget extremt med sminket utan rätt naturligt och fräscht. Killen fick bara en snygg bas och tjejen fick en fräsch vårig sminkning med mycket fokus på rouge och läppar och mer naturliga ögon. Min favorit var de orange röda läpparna, sjukt snygg färg. Älskade kontrasten mot de romantiska pastelliga kläderna och sen starka läppar att bryta av med.

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Hej allesammans! Ja igår var en lång dag, först var det plåtning på hotell Anglais och jag steg upp så tidigt som 05.45. På min lediga lördag. Helt sjukt jag vet. Sen skulle jag direkt vidare på födelsedags middag och jag fick inte lägga mig förrän 02.00. Men plåtningen gick jättebra och det var jätteroligt! Tror bilderna kommer bli riktigt snygga och kan inte vänta tills tidningen kommer ut. Bjuder på lite mer backstagebilder sålänge..

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Nu är jag på plåtning och sminket är klart! Jag blev riktigt nöjd faktiskt.. bjuder på en backstage bild så länge , tagen för typ 1 minut sen. 

Likes

Comments