Ibland så händer det att jag hinner göra mycket på en dag.

Igår då jag ragastrerade i skafferiet så tog mitt tacoset självmord.. iaf 3/5 av det.. Dom hoppade av hyllan och ut på stengolvet och dog med dig i färden skadade dom även min fot.. Efter den tragiska händelsen så var det färdigfixat i skafferiet för den dagen!

Idag så slutade jag jobbet kl 14 så jag lunchade med Sara och passade på att mysa med hennes söta pojk och valpar.

Sen for jag hem till sjuklingen som även är min sambo, väl hemma så bytte jag kläder och tog med mig katten ut och flyttade öm några plantor från förra året tull småkrukor så dom ska få lite mer sol och mer regelbunden vattning, men katten är ju som dålig på att prata så jag ringde kussebulls och bad henne komma och hålla mig sällskap så det passade ju ypperligt att käka middag med varandra. qourntacos blev det ute i solen!

Sen när jag startat en tvättmaskin och gått igenom lite kläder inne på toan så for Maddie och då när jag lagt mig i soffan fick jag ju ett erbjudande som jag inte kunde motstå! Issa skrev och frågade om vi skulle åka på ok och käka glass och snacka bajs, självklart tar man ju ett sådant erbjudande så på med jackan och iväg på ok med henne!

Nu är jag hemma igen i soffan men alldeles strax blir det väl sängen och ladda upp för imorgon! 😘❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments