Lou tycker att sodastreamflaskan är obehaglig men hon blir som ändå busig på nått sätt! ;) haha #chihuahua #sodastream #valp #laughing #bottle

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När jag och min sambo går och lägger oss så ser jag oftast på tv lite innan jag försöker sova. Då kan han hålla om mig och de är ju mysigt. Men bara nån minut efter att han somnat så Är det precis som att någon tänt en brasa i sängen, det blir så sjukt varmt i hela sängen. Och då har vi ju lilla jag som har svårt att somna ännu svårare om de är varmt så då ligger jag och vrider och vänder på mig för att försöka hitta en sval plats i sängen. :/

Ja inte är de lätt med dem små problemen. ;) Har även tagit bort all hårförlängning så nu ska jag färga håret rött igen YEAY! :)

Idag har jag startat tvättmaskin, torktumlaren och tömt/fyllt diskmaskin. Jag har spelat lite super mario bros 3. Också har jag gjort ett försök på en av faserna för körkortet på internet.. de sista gick ju lite bajsdåligt för att jag inte fattar typ nå. Det känns verkligen som att körkortet är typ 1000mil bort! också är de så jäävla dyrt med körlektioner, och bilen vi har här hemma är automat!! KUL ENS!!

Jaja ska väll gå och typ dammsuga/ skura dammtorka eller något annat "roligt" som man måste göra som hemmafru! :D

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)


Likes

Comments

ligger i sängen och tittar på greys anatomy! de var lite planer i luften men verkar som att dem försvann så nu måste jag bestämma mig om vad jag ska hitta på!

jag är trött och har ont i kroppen och ryggen, ramlade nyår och slog i min svanskota som jag redan har ont i sen tidigare.

jag funderar på att pröva göra teriyaki kyckling till middagen måste bara fara och handla lite då. Sen har jag även pratat med pappa om ett recept på typ en kinagryta. Så jag funderar på att göra den nästa lördag då underbara Mari kommer hit! :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

O juste vi köpte kakel till tossiletten idag också! dem är lik det här kaklet fast 30x60 istället för fyrkantig och lite mörkare färg och slätare yta!

Likes

Comments

älskade söta lille Rasmus är kittlig! :) #tickle #littlebrother #cutie

Likes

Comments