Efter mycket om och men tjat och gnat så har jag fått min vän Anna från Skåne ett komma hit till Piteå. :) hämtade henne inatt efter att jag hade jobbar jag slutade halv 4 på morgonen då for jag och älskling till Älvsbyn och kl 5 hade vi Anna i bilen också körde vi hemåt.

Idag har vi varit och handlat och vi har varit m på pdolområdet en sväng och hälsat på lite folk som vi känner där också har vi ätit middag och på ett tag ska vi nog fara in till stan igen och hänga där resten av kvällen. :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ÅÅh jag längtar efter min hårförlängning jag vill börja hålla på med håret typ nuuu! Det är så jobbigt att vänta, allt handlar hela tiden om att vänta nu är jag less på väntan!

Likes

Comments

Going of to work!

Jobb 17-22 måndag tisdag och onsdag sen är jag ledig torsdag skönt. :)

Nu började det just spöregna skönt att älskling har semester så han kan skjutsa mig på jobbet inte så sugen att fara i detta oväder. 

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Idag jobbar jag 17-24 men då ska vi byta olja på jobbet så vi är väll färdiga typ mellan 12 och 1 någon gång inatt. sen då jag kommer hem så ska jag mysa med Ludde så mycket som jag kan jag ska även sova med han inatt för imorgon kl 15 så är det försent för då ska han avlivas. :( 

det är tråkigt men som jag sa tidigare hellre de än att han ska bo någonstans där han inte trivs till 100%. Och jag vill INTE sälja han på blocket också blir han nån himmla sommarkatt. 

Nu ska jag gå och umgås med min bror och evsie sen blir det in till stan pröva en klänning hämta mitt leg och sen jobba.

PUSS O PALT DETVAR ALLT! ;)

 Likes

Comments

Ni alla vet stereotypen med långt hår stora bröst blond och blåa ögon vacker som en blomma? Ja jag är inte den skulle aldrig påstå de. Jag ville ha lite förändring så jag klippte mig delvis för förändringen och delvis för att jag hade så slitet och dåligt hår. Nu är jag less på kort hår tur att det finns hårförlängningar för jag tänker skaffa en. Hade jag nu börjat använda hårolja innan jag klippte håret hade jag kanske aldrig behövt göra det. menmen så går det när man gör spontana beslut. 

Jaja håret växer ut och lifes goes on. Nej jag tycker inte det är fult med kort hår visste bara inte vad jag skulle göra för rubrik. :P 

Just nu pågår då sökningen av hårförlängning så alla ni som har tips att komma med gör det nu!                              Vilken färg ska jag ha på håret? Microringar eller clipons

En sak som jag vet är då att jag ska ha äkta hår! :) jobb ikväll 17-24 så bloggar nog inge mer idag! ;P

PUSS O PALT DET VAR ALLT!

Saknar mitt hår!!

Likes

Comments

Alla ni som är lata jävlar där ute, kanske snåla också. Här kommer ett tips från en annan lat och snål jävel som inte orkar stå och göra en video om hur jag lockar mitt hår för det finns redan enmiljon såna videosar. jag har inte orken att stå och fixa med mitt hår i hundra år varenda dag ibland orkar jag fixa håretlite längre tid. Men för att få mitt hår fint så använder jag iaf lite produkter. 

Hårolja var jag förbannat seg med atT gå och köpa,många har sagt att de är bra osv men jag kunde aldrig få tummen ur och gå och köpa det. Till slut gjorde jag det och måste säga att det var värt hela ynka 50-60kr som det kostade alltså inte dyrt alls, den lär juräcka typ en evighet så lite som man behöver jag tar ca 2 pump i handen och gnuggar in det i topparna och runt överallt i håret och den luktar såååååå gott också. 

Sen gliss som står bakom elvitals hårolja den använder jag när jag kammar håret den luktar också gott men lite konstigt. Den var också värd de ynka typ 40kr som den kostade eller nått sånt. 

Sen varje gång jag duschar så använder jag inte alltid schampoo eftersom att det sliter på håret då man rufsar omkring med skiten i håret. Men däremot så använder jag alltid balsam somen hårinpackning ibland använder jag det 2 ggr på en duschning, Jag sätter i balsamet drar det genom håret så att det är överallt vilket tar ca 30sek sen så använder jag tvål eller rakar benen eller något annat sånt dära "tjejskit" som vi tjejjer håller på med (haha), iaf när jag är klar med tvålandet eller rakandet så sköljer jag ur balsamet ganska noggrant men inte för noggrant för då känns det bara som att håret blir stripigt och fult.

Jag torkar inte mitt hår med hårfön även om man borde det eftersom att en tjej som är frisör har berättat för mig att när håret är blött så sliter det ca 35% på håret om de är ofärgat och jag har färgat hår så då sliter det ännu mer.Det är också en av anledningarna till att jag inte kammar mitt hår då det är blött inte bra (fyfy). 

Jag brukar oftast ha mitt hår uppsatt då jag sover och väldigt ofta på dagarna vilket inte är bra eftersom de sliter också på håret jag har tappat hår baki nacken för att jag så oftahar det uppsatt.

Och alla ni som orkade läsa detta inlägg "cudos to ya" (stavning?) iaf det tog nog längre tid att läsa inlägget än vad det gör att ta hand om håret på detta sätt som jag beskrivit. Eftersom att duscha måste du ändå och sätta i 2pump med hårolja går ju väldigt fort det också. :)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Jag har varit väldigt dålig på att blogga faktiskt inte för att jag inte haft nå och göra utan tvärtom de har hänt ganska mycket.:P 

Vi fixar och trixar ganska mycket i huset nu, Kontoret är möblerat som jag tror att de ska fortsätta vara men är inte 100 än. Micky har börjat bygga golv i utegaraget sen ska de bli hyllor i ett av "rummen" där ute så att vi kan ha de som ett förråd. :P Jag har jobbat ganska mycket också. 

Lou och Eddie kommer då väldigt bra överrens med varandra och de är ju roligt. Ludde flyttade i maj men det funkade inte till 100% där han flyttade så han är hemma nu i några dagar sen ska han avlivas. :( tyvärr! men jag ser det ändå som att han får de bättre så än att han ska bo någonstans där han kanske inte trivs till 100% heller. 

Midsommar firade vi ute i stugan fredag till söndag det var väldigt kul. Vi ska nog dit mer i sommar också förhoppningsvis.  I söndags var vi på loppis där jag fyndade ett par skiitsnygga skor och ett trivial pursuit dvd spel, sen for vi på stan och fikade och shoppade så jag köpte mig ett linne, kofta, short och ett par jeans. I LOVE STRECH! ;) för att passar jeansen på mina ben så passar dem inte över rumpan och passar dem på rumpan såär dem way too stora på benen.:P haha

jaja nu ska jag gå ut och fixa på gården lasta lite skräp på släpet och kanske kratta lite grand utav de jag klippt av på häcken.:)

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

 

måste dock bara tillägga en kändis som är snygg är ju David boreanaz! ;)

Likes

Comments