Ikväll ska jag städa lite i lägenheten sen imorgon till söndag åker jag bort mobilen ska stängas av och Eddie lämnas till svärmor bror kommer och är i lägenheten med Ludde. 

mycketmycketmycket som händer nu!! 

Just nu så sitter jag bara och lyssnar på musik och försöker spela ett spel på datorn men inte är det ju sp lätt då katten är i ansiktet på mig för att jag har varit borta i typ en vecka!!PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom typ nyss hem efter en jäkligt rolig kväll med kusin sen fest sen krogen. :) Lycklig tjeeeej. :)

Nu blir det dusch, film sen soooova och den jävel som väcker mig imorgon!!

PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Har en rolig helg att se fram emot. :) Imorgon efter att min kusin slutat jobbet så hämtar hon upp mig hemma hos mig också ska vi till henne och fixa och lite sånt. :) SEn på kvällen imorgon så vet jag inte vad jag ska göra. Men på lördag så blir det utgång med kusinen. :) yeeeay dansa. :)

Nu har jag sett hela sex and the city serien det enda kvar att se är film nr2. :) som jag dessutom ska kasta mig rakt in i på en gång. :)

Tog den här bilden förra hösten. dålig kvalla jag vet! :)
PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments

Spelar hög musik och är lite smått irriterad just nu för jag behöver på affären och köpa kattsand också vill jag fara och köpa en hylla men Oscar förstår mig inte så jysk stänger på 10 minuter och det tar typ 12-15 min att köra dit!!

Också vill jag fara och göra klart min tatuering...PUSS O PALT DET VAR ALLT! ;)

Likes

Comments